Copy

Åbning af projektpulje til Bobleprojekter og Technology Demands

Vi har i Inno-SE åbnet op for ansøgninger til vores projektpulje. Der er sidste ansøgningsfrist d. 27. marts 2017 kl. 14.00.

Af samme årsag afholder Inno-SE i samarbejde med GreenTech Center i Vejle et Gå-Smartere-Hjem-Møde d. 31. januar kl. 14.30 - 16.30, hvor vi kan blive inspireret af tidligere og nuværende projektdeltagere og blive klogere på, hvordan du kan søge. Se i kalenderen nedenfor eller på vores hjemmeside her.

Vi har netop sat gang i de to nyeste bobleprojekter, som vi har bevilliget projektmidler til. Disse er:

1) LED Powerelectronics to last skal undersøge det elektriske miljøs betydning for effektdriverne til LED belysning, der anvendes til fx gadelamper, skilte-lys og/eller andre uden- og indendørs, permanente lysinstallationer. Vigtige eller svage punkter i strømforsyningsdelen, effektdriveren, til LED lyskilderne skal identificeres og undersøges - og om muligt give forslag til forbedringer af robusthed og levetid for den samlede elektroniske belysningsenhed.


2) EnergyBigger er en udbygning af det tidligere bobleprojekt, EnergyBig, og har til formål at kigge nærmere på, hvordan man optimerer de anvendte antenner i trådløse netværk og opnår en mere stabil trådløs forbindelse med længere rækkevidde. Her tænkes ikke kun på valg af antenne i almindelig forstand, men også på om udvikling af dedikerede antenner og/eller kombination af flere simple antenner sammen med mere intelligent antennekontrol (diversity) vil kunne yde et signifikant bidrag til denne optimering.

"Vi er i Develco glade for at kunne bygge videre på projektsamarbejdet i EnergyBigger, hvor vi som virksomhed i høj grad kan få gavn af ny og relevant viden til vores videre arbejde med anvendelse, layout og teknologi inden for bl.a LoRa netværks," fortæller Jakob Bjerre fra Develco.

KOMMENDE ARRANGEMENTER


Grøn omstilling med open data

Vejle - 31. januar 2017
Bliv inspireret af erfaringer fra, hvordan du skaber forretnings- og servicemodeller i krydsfeltet mellem open data og bæredygtighed. Du vil bl.a. blive inspireret af virksomhedscases fra Mærsk Mc-Kinney Møller Institute samt diskutere, hvordan vi kommer videre med open data og skaber nye samarbejdsmuligheder og projekter. 
Læs mere her.

Gå-Smartere-Hjem-Møde

Vejle - 31. januar 2017
Inno-SE inviterer i samarbejde med GreenTech Center i Vejle til Gå-Smartere-Hjem-Møde om Inno-SEs projektpulje. Her vil du bl.a. høre erfaringer fra tidligere/nuværende projektdeltagere og blive klogere på dine muligheder for at søge og deltage i Boble- og Technology Demand-projekter. 
Læs mere her. 

Seminar: Li-ion Battery Technology and Safety in Applications

Sønderborg - 7. februar 2017
The goal of this seminar is to foster understanding and know-how of safety in Li-ion batteries. Speakers from NASA, BANKE, Danish Technical Institute, Danish Technical University, Southern Denmark University, and University of South Carolina will present their experience in the high-level research and practice. 
Læs mere her.

Kursus: Grundlæggende varmepumpe- og køle-teknik

Aarhus - 1.- 2. marts 2017
Igen i år afvikler CLEAN, Inno-SE og AAMS Grundlæggende varmepumpe- og Kølekursus. Deltagerne vil få grundlæggende forståelse for traditionelle køle- og varmepumpeanlæg, hvordan de er opbygget samt kendskab til branchens terminologi. Kurset er målrettet ansatte inden for køle- og varmepumpe-branchen. 
Læs mere her. 
Er du nysgerrig efter at vide mere om andre arrangementer, som Inno-SE har i støbeskeen, kan du besøge kalenderen her

Vi er som innovationsnetværk altid interesseret i at høre jeres gode ideer til, hvordan vi gør netværket endnu bedre. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med ris/ros. 
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Alsion 2
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE. 


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CLEAN · Sundsmarkvej 20, 1. · Sønderborg 6400 · Denmark