Copy

Kære netværksmedlem

Godt nytår!

Det er med stor glæde, at vi nu åbner op for nye ansøgninger til Innovationsnetværket Smart Energys puljer for Boble- og Technology Demand-projekter. Puljerne er åbne fra i dag og frem til d. 8. marts 2016.

Et Bobleprojekt kan omfatte alle former for teknologiudvikling inden for Smart Energy og giver adgang til at søge 200.000 – 400.000 kr. til rådgivning og teknologisk bistand hos netværkets videnpartnere.

Et Technology Demand projekt støtter efterspørgselsdrevne innovationsprojekter, der involverer innovative SMV’ere, videninstitutioner og “udfordringsejere” i fælles projektudviklingsforløb.

Du kan læse mere om, hvordan man søger, og hvad det kræver via disse links: 
Bobleprojekter
Technology Demand


I øjeblikket har vi fire projekter kørende; tre Bobleprojekter og et Technology Demand projekt. Du kan læse mere om alle projekterne:

Bobleprojekter
Energiantropologi som vej til holistisk energirådgivning
EnergyBig – BigData fra fjernaflæsning af målere og signalgivere i energi forsyningsnettet
Koncept for et Termisk Smart Grid

Technology Demand
Core Tech Demand


Sekretariatet står altid klar til at spare omkring potentielle projektmuligheder. Vi glæder os til at være behjælpelige og til at modtage jeres ansøgninger. Hvis du har nogle spørgsmål - kontakt da Senior Technology Officer, Frank Krogh Iversen på mail fri@cleancluster.dk.

Mange hilsner fra


Network Manager
Claus Meineche 

Ny styregruppeformand

Inno-SE har med årsskiftet fået ny styregruppeformand. Det er Henrik Bjerregaard, der til daglig vil være leder af Smart Energy-afdelingen i CLEAN.

Henrik Bjerregaard har allerede en bred erfaring med styregruppearbejde og formandskabsposter, både nationalt og internationalt, som han kan bidrage med i sin nye post i Inno-SE.

Hele styregruppen kan du se her.
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Alsion 2
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE.