Copy

Hvad har billige trådløse energimålinger tilfælles med dybdeboringer og mindre madspild på et hotel på Bornholm?

 
Ikke meget, umiddelbart - og så alligevel. Alle tre projekter er nemlig støttet af midler fra Inno-SEs projektpulje. Netop nu er puljen igen åben for ansøgninger til Bobleprojekter og Technology Demands. Så sidder du derude med en god idé til et projekt, er det nu, du skal til tasterne!
 
Ansøgningsfristen er d. 30. November kl. 14.00 og vi glæder os til at høre fra jer.
Læs mere

ARRANGEMENTER

Skal I have del af milionpulje til databaseret energiledelse?

24. Oktober 2018 - Vejle
Har du set, at Energistyrelsen støtter projekter med databaseret energiledelse i regioner og kommuner – og kunne du tænke dig at få del i puljen? Har du en god projekt-ide, men mangler samarbejdspartnere? Eller har du lyst til at udvikle jeres energiledelsessystem, men mangler gode ideer og nogen at samarbejde med?

Hvis du kan svare ja på et eller flere af disse spørgsmål så er Energiforum Danmarks, Smart Energys og CLEANs Match-Making-arrangement noget for dig.

Læs mere her.
Batteriteknologi og lagring - til fremtidens energisystemer
24. Oktober 2018 - Sønderborg
Dette spændende dansk-tysk arrangement har fokus på batteriteknologier og batterianvendelse i forskellige applikationer såsom arbejdskøretøjer, bygninger, decentral energidistribution, mindre industrielle applikationer mm. Deltag, få ny viden og mulighed for at engagere dig i en specifik battericase. Dagen byder også på en rundvisning på Mads Clausen instituttet ved Syddansk Universitet med udgangspunkt i det nye Center for Industriel Elektronik.

Læs mere her.
Seminar: Energirigtig adfærd i kontorer og etageboliger
5. November 2018 - København

Kom til seminar og få konkrete værktøjer til tiltag, der skaber mere energirigtig adfærd i kontorer og etageboliger.

Der er et stort potentiale for at spare energi igennem den rette energiadfærd. Seminaret vil handle om, hvordan ejer/udlejer kan hjælpe
brugere og beboere med at spare på energien. På seminaret får du inspiration og indblik i konkrete tiltag inden for energiadfærd.

Læs mere her. 

Tag med til European Utility Week

6. november 2018 - Østrig
Fordelen ved at tage til European Utility Week er det koncentrerede fokus på forsyningssektoren, som bliver mere og mere vigtig i tidens grønne og digitale byer. Konferencen er en af de største arrangementer indenfor sektoren og byder bl.a. på investeringsmuligheder, partner- og kundesourcing og celegationer med europæiske og internationale forsyninger og virksomheder.

Læs mere her.
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Sundsmarkvej 20, 1.
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE. 






This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CLEAN · Hindsgavl Allé 2 · Middelfart 5500 · Denmark