Copy

EARLY BIRD KAMPAGNE
Barcelona 2018


1. april slutter vores Early Bird kampagne på Barcelona Smart City Expo, der sikrer dig en god pris på deltagelse ved årets Expo. 
Inno-SE og CLEAN deltager for 6. gang på expo'en og har for hvert år skabt sig nye og bedre erfaringer med at skabe de gode rammer for netværk og inspiration. Vi gentager successen fra sidste år og er gået sammen med de nordiske partnere; Sverige, Norge og Finland og en nordisk pavillon. Pavillonen på over 400m2 danner rammen om alle nordiske aktiviteter og events, og vigtigst af alt, den udstiller vores nordiske Smart City løsninger, som er efterspurgt verden over. 
Læs mere
Du kan lade dig inspirere af denne stemningsvideo fra sidste års expo. 

FOKUS PÅ
Internationalisering


Bliv klogere på dine muligheder for internationalisering i Inno-SE! 
Vi har sat ekstra stort fokus på internationalisering i netværket - og ikke mindst hvordan vi skalerer og bringer dine løsninger og ideer ud over landets grænser. Derfor fortæller vores internationale projektleder, Sophia Grane R. Schroeder, i denne video om, hvordan du kan udnytte dit medlemskab i Inno-SE til at skabe nye muligheder for internationalisering og eksport.
Læs mere om dine internationale muligheder

ARRANGEMENTER

Morgendagens energiprojekter - Årets Inno-SE event
12. april 2018 - Vejle

Søger du inspiration, rådgivning og støtte til at realisere et innovativt projekt, søger du en ny projektpartner - eller vil du gerne udvide dit netværk inden for energieffektive teknologier? Mød bl.a. repræsentanter fra Innovationsfonden, EUDP - Det Energiteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram, Elforsk og Horizon2020, som fortæller om deres støtteordningen mm.
Læs mere her.
Webinar - 100% kollektiv varmeforsyning
18. april 2018 - Online

Få en introduktion til mulighederne i termonettet, den nyeste, praktiske viden på området samt de regulatoriske rammer herfor.Det er de 20% af danske boliger uden kollektiv forsyning, der er sværest for kommunerne at lave grøn omstilling i. Løser man problemstillingen omkring kollektiv forsyning i de sidste 20% af Danmark, knækker man samtidig koden til kollektiv forsyning på eksportmarkederne. 
Læs mere her.

SelectUSA Nordic Roadshow
19. april 2018 - København

Join us for an informative U.S. government organized seminar to hear the latest updates on the U.S. economy and why the time is now to establish or expand your business operations in the United States. We have gathered a group of experts to provide you with current updates and information on opportunities for your business in the United States.
Læs mere her.
Møde omkring indkøb af ej og gas
2. maj 2018 - Kastrup

Spar penge ved rigtigt indkøb af el og gas!
Mødet er en anledning for indkøbere af el og gas til at udveksle erfaringer og præsentere forskellige tilgange til, hvordan indkøbene organiseres, således at indkøbene foretages, så det bliver så billigt som muligt for virksomhederne.

Læs mere her. 

Praktik- og projektdag

3. maj 2018 - Odense
Kom til Praktik- og Projektdag på SDU og hør mere om, hvordan du kan engagere studerende i projekter og/eller praktikker og skabe værdi for både den studerende og din arbejdsplads. Samarbejde mellem virksomheder og ingeniørstuderende vægtes højt på Det Tekniske Fakultet, SDU, fordi det giver værdi for erhvervslivet og praktisk relevans i uddannelsen.
Læs mere her.

Smart Cities Expo

7. - 10. maj 2018 - New York
Med udgangspunkt i temasporene “Circular Economy City”, “Smart City” og “Low Carbon City” faciliteres et dansk og nordisk program for alle nordiske deltagere. Her arrangeres workshops, matchmaking events og receptioner, som alle bidrager til at skabe rammerne for nye, spændende kontakter og viden. Partnerne tæller Finland, Norge og Sverige. 
Læs mere her.

Teglværkers potentiale - udnyttelse af overskudsvarme

7. maj 2018 - Sønderborg
Kan der med fordel udnyttes overskudsvarme fra teglværker? Og hvor skal den sendes hen? Hvordan med biomasse udnyttelse og forgasningsløsninger? Og hvordan med energieffektivisering generelt? Er mikrobølge teknologi fremtidens svar? Kom og diskuter mulighederne og potentialerne.
Læs mere her.

Temamøde om transport af lithium-batterier

8. maj 2018 - Aarhus
Litium og litium-ion batterier anses for farligt gods, og derfor er det væsentligt at kende reglerne på området. Dette temamøde giver derfor viden om, hvilke krav der stilles til test og dokumentation for at kunne transportere litium-baserede batterier og produkter uden for egen virksomhed.
Læs mere her.

CoConference

17. maj 2018 - Roskilde
Kan du levere løsningerne? Mød potentielle kunder/stærke virksomheder, der efterspørger løsninger på aktuelle udfordringer, som de ikke selv kan løse. Har du produkter, løsninger, nye forretningsideer eller viden indenfor håndværk, bæredygtighed, byggeri, klimarenovering, energioptimering, indeklima, genanvendelse, genbrug og transport?
Læs mere her.

Sustainable Urban Solutions Conference

23. maj 2018 - København
Join us for the leading Nordic cleantech conference as part of the Clean Energy Ministerial and Mission Innovation week in Copenhagen and Malmö showcasing Nordic solutions and exploring how the global cleantech community can solve international city challenges.
Læs mere her.
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Sundsmarkvej 20, 1.
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE. 


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CLEAN · Hindsgavl Allé 2 · Middelfart 5500 · Denmark