Copy

Kære netværksmedlem

Innovationsnetværkets sekretariat havde fornøjelsen af at være i dialog med mange af vores medlemmer og samarbejdspartnere på Folkemødet på Bornholm i den forgangne uge. De mange energidebatter pegede i retning af en efterspørgsel, ikke kun på løsninger til det kollektive system, men også til brugere, der i højere grad ønsker at agere individuelt. Her tænkes på grøn energiproduktion, men også på lagringsmuligheder og energieffektiviseringstiltag. Ligeledes blev det indenfor energiadfærd fremhævet, at forskellige typer slutbrugere træffer deres valg på vidt forskellig baggrund såsom bekvemmelighed, økonomi, teknologisk nysgerrighed eller klimahensyn, som der skal tages højde for i produktudviklingen.

Husk også, at hvis du allerede går og pusler med en ide til et Boble- eller Technology Demand-projekt, så er der ansøgningsfrist d. 23. september. 

Jeg håber, at alle får en rigtig god sommer. Vi ser frem til et aktivt efterår. 


Venlig hilsen
Claus Meineche
Netværksleder

 

SIDEN SIDST

Hilsen fra Folkemødet på Bornholm

Innovationsnetværket deltog ved dette års Folkemøde og på trods af vejret, oplevede vi et særdeles velbesøgt telt fredag og søndag, hvor netværkene afholdt aktiviteter.

Inno-SE har stået for koordineringen mellem de 22 danske innovationsnetværk, som alle har haft fået buddet om at lave aktiviteter i det fælles telt. Teltet var booket i samarbejde med de danske GTS-institutter, som afholdt aktiviteter torsdag og lørdag.

I teltet havde netværkene arrangeret debatter, oplæg og forskellige involverende aktiviteter med henblik på at nå et bredt udsnit af Folkemødets deltagere. Alle almindelige borgere og beslutningstagere kunne således komme og få et indblik i, hvad innovationsnetværkene laver inden for deres vidensområder.

Vi tog selvfølgelig nogle billeder under vores aktiviteter, som du kan se HER.

Smart Trolley-projektet ruller videre 

I november 2025 bragte vi nyheden om, hvordan projekt Smart Trolley, med base i Sønderborg, havde fået vinger gennem samarbejde med lokale virksomheder og organisationer – herunder CLEAN. Vi har for nyligt været på endnu et besøg og kigget på projektets fremdrift og det forestående arbejde i projektet. Det blev til en snak om indkøringen af en ny direktør, om de løbende udfordringer, som præger udviklingen af nye teknologier og den udfordrende overgang fra teori til praksis.Ovenfor ses et billede af det færdige produkt - smart trolley'en. Læs hele artiklen her.

Velkommen til nye medlemmer

Siden sidst har vi sagt varmt velkommen til multikant og AquaGreen, som vi glæder os til at indlede samarbejdet med. 
Er du nysgerrig efter at vide mere om andre arrangementer, som Inno-SE har i støbeskeen, kan du besøge kalenderen her

Vi er som Innovationsnetværk altid interesseret i at høre jeres gode ideer til, hvordan vi gør netværket endnu bedre. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med ris/ros. 
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Alsion 2
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE. 


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CLEAN · Alsion 2 · Sønderborg 6400 · Denmark