Copy
View this email in your browser

Inno-MT's årsdag

 
Innovationsnetværk for Miljøteknologi inviterer til årsdag d. 14. juni i Vejle. På årsdagen mødes Danmarks mest innovative virksomheder og eksperter i miljøteknologi til en begivenhedsrig dag, med fokus på fremtidens miljøteknologi.

Dagen bliver skudt i gang med valg til styregruppe og byder efterfølgende på blandt andet:
  • Oplæg fra Grundfos og Dansk Industri med fokus på "samarbejde mellem store og små virksomheder" og "visioner for miljøområdet"
  • Workshops - Mød udfordringsejere med relation til områderne jord, luft, affaldsressourcer og vand, som præsenterer deres specifikke miljøteknologiske udfordringer. Vær med til at udvikle projektideer og finde partnere
  • B2B matchmaking - Match med potentielle forretnings- og samarbejdspartnere via én-til-én møder
Eventuelle projektidéer og –forslag fra workshops og matchmaking på dagen kan videreudvikles efterfølgende med henblik på at søge støtte i Inno-MTs puljer til henholdsvis bobleprojekter eller Technology Demands. Begge puljer vil være åbne for ansøgninger frem til slutningen af september.
 
Find invitationen, læs programmet og tilmeld dig allerede nu, så du er garanteret en plads til en spændende dag med masser af ny viden og netværk.

Ønsker du at stille op til valget til Inno-MT's styreguppe?
Det er muligt for alle medlemmer at stille op til Inno-MT's styregruppe. Hvis du er interesseret, så send en mail til
jom@inno-mt.dk senest d. 23. maj kl. 12.00 med en kort beskrivelse af din motivation for at blive en del af styregruppen. Har du spørgsmål til valget, er du velkommen til at kontakte sekretariatet på 31 69 48 19. 

Kommende arrangementer

Workshop og site visit i Kina
Inno-MT inviterer SMV'er på en 2-dags workshop i Beijing, da kineserne efterspørger innovative løsninger inden for vandområdet. De ønsker at reducere deres vandforbrug og lave energiproducerende renseanlæg. Derfor samler Inno-MT en delegation, hvor du som deltager bliver inviteret med på site visits og får en enestående mulighed for, at komme tæt på forretningsmulighederne i Kina. 
Læs programmet og tilmeld dig turen her. 
Design, materials and plastic recycling
I samarbejde med FORCE Technology og Plastindustrien afholder Inno-MT et seminar om, hvordan genbrug bliver tænkt ind i designprocessen. Dagen byder på aktuelle cases, workshop og teoretiske og metodiske inputs. 
Derudover kommer Designworks, som er en del af BWM Group og fortæller om erfaringen med at designe med genbrugsplast. 

Læs mere om seminaret og find tilmeldingen her.
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
update your preferences or unsubscribe from this list                                 Innovationsnetværk for Miljøteknologi:
                                                                                                                                          c/o CLEAN, Vesterbrogade 1E
1620 København V
Tlf: +45 30 24 29 29