Copy
View this email in your browser

God sommerferie fra sekretariatet

 

Sommerferien er for de flestes vedkommende i fuld gang og sekretariatet ønsker alle en dejlig sommer. Vi glæder os til et spændende efterår, hvor vi har planlagt en masse netværksaktiviteter og projekter. Der vil bl.a. blive sat nye bobleprojekter og technology demands i gang, når ansøgningsrunderne slutter d. 17. august og 16. september. Så husk at ansøg nu!

Vi er også i fuld gang med at udvikle aktiviteter inden for "cirkulær økonomi" og "droner" i samarbejde med en række andre innovationsnetværk, og vi glæder os til at løfte sløret for disse. 

Derudover byder efteråret på en masse faglige arrangementer og ikke mindst opsamling af de resultater der er opnået fra de 9 igangværende bobleprojekter, som snart afslutter. 


Vi håber derfor at I alle får en solrig sommer, og er klar til et spændende og aktivt efterår i netværket.

Medlemsdatabasen

I sidste nyhedsbrev annoncerede vi Inno-MT's medlemsdatabase, hvor du som medlem kan finde informationer om andre medlemmer uafhængigt af sekretariatet og videnspartnerne. Vi opfordrer alle medlemmer til at gøre aktivt brug af databasen. Man kan filtrere imellem alle Inno-MTs medlemmer på en lang række filtre, herunder geografi, størrelse, fokusområder, type af virksomhed mm. Det er ligeledes muligt at filtrere på søgeord, som fx ”spildevandsslam”, ”fosfor”, ”sensor”, ”CHP”, ”pesticid” m.fl.

Databasen opdateres månedligt. Hvis du ønsker at tilføje eller ændre i databasens data om din virksomhed, så gøres det ved to simple trin:

1) Ret excel-arket med rød skrift

2) Send det opdaterede ark til sekretariatet (info@inno-mt.dk), som indfører de opdaterede oplysninger.

Medlemsdatabase
Ønsker du en grønnere bundlinje?
Er du nysgerrig på, om grønne tiltag kan betyde bedre bundlinje eller konkurrenceevne for dig? Hvis ja, så bliv en del af "Bæredygtig Bundlinje". Projektet Bæredygtig Bundlinje inviterer 100 små og mellemstore virksomheder i hovedstadsregionen gratis hjælp til at identificere virksomheders grønne potentialer. Din virksomhed kan måske genanvende ressourcer, spare på materialer og energi, eller udvikle produkter der undgår affald. Din virksomhed kan bl.a. få glæde af:
  • En gennemgang af din virksomheds produkter og processer.
  • En afdækning af din virksomheds grønne potentialer.
  • Adgang til skræddersyet viden, workshops og netværk med andre virksomheder.
  • Konsulenthjælp til at udvikle en grøn forretningsplan med miljømæssige og økonomiske gevinster.
  • Værktøjer til at måle på effekterne af din virksomheds grønne forretningsplan.
Læs meget mere om projektet og læs hvordan du bliver en del af det her.

Kommende arrangementer

Matchmaking for SMV'er om "Solid Waste Management" i Brasilien
3.-7. oktober 2016
Brasilien efterspørger viden og teknologi inden for affaldshåndtering og inviterer derfor SMV'er til matchmaking i São Paulo. Leverandører af teknologier og services inden for affaldshåndtering har derfor mulighed for at danne spændende konsortier med  inden for bl.a. affaldssortering, kompostering og biologisk affaldsbehandling. Læs mere om turen og registrer dig her. 
Temadag om teknologier til  regnvandshåndtering
31. august kl. 12.30-16.00
ETA-Danmark og DHI inviterer til temadag med fokus på håndtering af hverdagsregn og skybrudsvand i byer, som indeholder højere koncentration af miljøskadelige stoffer. På temadagen vil en ny protokol for verifikation af miljøteknologier til håndtering af regnvand blive præsenteret, og en række eksperter vil præsentere de seneste initiativer på området. Læs mere om temadagen og tilmeld dig her.
Hils på vores seneste medlemmer
 
EKOKEM
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
update your preferences or unsubscribe from this list                                 Innovationsnetværk for Miljøteknologi:
                                                                                                                                          c/o CLEAN, Vesterbrogade 1E
1620 København V
Tlf: +45 30 24 29 29