Copy

Update project Scholing Kinderen

Het gaat goed met het project! Met jouw hulp doen wij wat we kunnen om scholing toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk kinderen. Deze week zijn de scholen weer begonnen en we zien dat 'onze kinderen' naar school gaan met hun uniform aan en hun boeken compleet. Wat een verschil met vorig jaar, toen ouders rond deze tijd in de stress zaten omdat ze geen geld hadden om dit aan te schaffen.... DANK!!

Wat hebben we tot nu toe bereikt?

  • we hebben alle kinderen van onze lokale collega's geholpen met het geld voor de inschrijving op de scholen, met uniformen, boeken en wat school materiaal;
  • we hebben 6 kleutertjes geholpen om op onze YWAM basisschool te komen;
  • 2 jongeren kregen de moed om zich op te geven om te studeren aan de universiteit, nu er financiële hulp is;
  • 4 kinderen zijn overgestapt van een overheidsschool naar een kwalitatief veel betere privé school!

Chonil (11 jaar, 5e klas) schrijft:

Lieve vrienden, wij willen jullie bedanken voor de school materialen die wij ontvangen hebben. Ik wil elke persoon bedanken die hieraan meegeholpen heeft. Dank, dat God jullie zal zegenen!

Een vader schrijft:

Wij willen onze dankbaarheid uiten voor de verlichting die jullie ons hebben gegeven door het grootste deel van onze verantwoordelijkheid in de educatie van onze kinderen te dragen. Niet alleen dat jullie deze hele berg geld hebben gegeven, maar jullie zijn onze bewondering waard. Wij bidden dat dit project nog meer families die deze hulp nodig hebben, zal omarmen.

En verder...

Dat er hulp is om kinderen naar school te laten gaan, dat blijft natuurlijk niet stil hier! En zo komen er nieuwe verzoeken binnen van lokale mensen: "mag mijn kind ook hulp ontvangen uit dit project?". Allemaal legitieme vragen, allemaal mensen die deze hulp inderdaad ook goed zouden kunnen gebruiken. Oftewel, we houden dit project graag nog open en als er nog meer fondsen binnen komen breiden we de hulp die we geven graag uit. Mocht je nog mee willen helpen met geven, dan is dat dus nog steeds heel hartelijk welkom!
Frank, Sandra en Judah Obdam.

Giften zijn welkom op rekening:
NL05 INGB 0004 1080 74
t.n.v. stichting 'Building people, bringing LIFE!'
o.v.v. project scholing kinderen
of maak een online donatie
Wat doen wij alweer 10 jaar in Mozambique?
Copyright © 2019, YWAM Lichinga, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@franksandra.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
YWAM- Youth with a Mission Lichinga, Mozambique · CP 114 · Lichinga 90100 · Mozambique

Email Marketing Powered by Mailchimp