Copy
Adolph van Ansenlaan 3a | 9451 GP Rolde | E: info@mondzorgrolde.nl

Centrum Mondzorg Rolde

Volg ons op Facebook Mail ons Bel ons Bel ons
 
Mondzorg Rolde
Nieuwe preventiemethode voor kinderen!
Met ingang van 14 maart start Centrum Mondzorg Rolde met een nieuwe preventiemethode voor kinderen: Gewoon Gaaf. In deze nieuwsbrief willen we u graag nader informeren over deze methode.

Mondzorg Rolde

Wat is Gewoon Gaaf?
Wilt u ook een gaaf gebit voor uw kind? En dat uw kind met een gezonde mond opgroeit? De Gewoon Gaaf-methode voor kinderen van 0-18 jaar bij de tandarts of mondhygiënist helpt daarbij. Onder begeleiding van uw mondzorgverlener kunt u samen met uw kind het gebit gaaf en zijn mond gezond houden. Gewoon Gaaf toch? Doe je mee?

Lees meer over Gewoon Gaaf…

Mondzorg Rolde

Voor wie is Gewoon Gaaf?
Gewoon Gaaf is voor alle kinderen van 0 t/m 17 jaar. Dus ook met een gezond gebit kan uw zoon/dochter deelnemen aan dit project.

Omdat het voor ons als mondzorgcentrum qua tijdsplanning niet mogelijk is om alle kinderen direct deze methode aan te bieden, hebben wij ervoor gekozen om ons in het eerste jaar specifiek te richten op de leeftijdsgroep 0 t/m 8 jaar.

Lees meer…

Mondzorg Rolde

Waarom Gewoon Gaaf?
In de zomer van 2015 hebben wij middels een enquête onderzoek gedaan naar de interesse onder ouders in de mondgezondheid/-verzorging van hun kind(eren).

Hierbij beoordeelden alle ouders het belang van de mondgezondheid van hun kind(eren) met een 7 of hoger, waarbij 68% met het cijfer ‘10’ aangeeft dit ontzettend belangrijk te vinden.

Lees meer…

Mondzorg Rolde

Wetenschappelijk onderzoek
De Gewoon gaaf-methode kan tot bijna 70% minder gaatjes leiden. Dit blijkt uit recent wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd in Den Bosch bij een groep kinderen van 6-9 jaar.

In 3 jaar tijd kregen kinderen veel minder fluoridebehandelingen (-88%), werden ze veel minder geseald (-66%) en nam het aantal vullingen per kind flink af (-62%).

Meer informatie over de wetenschappelijke achtergrond vindt u hier...

Mondzorg Rolde

Johnny Joker kleurwedstrijd
In het boekje 'Johnny Joker houdt zijn kiezen op elkaar' legt Johnny Joker uit waarom het zo belangrijk is om goed je tanden te poetsen. Wij zijn dan ook blij dat deze vrolijke aap de mascotte is van Gewoon Gaaf bij Centrum Mondzorg Rolde! Daarom organiseren wij nu een leuke kleurwedstrijd. U kunt een kleurplaat ophalen in de praktijk of u kunt de kleurplaat hier zelf printen.

Lever de ingekleurde kleurplaat uiterlijk woensdag 6 april bij ons in en maak kans op een Johnny Joker prijzenpakket! De prijswinnaar ontvangt in week 15 persoonlijk bericht en wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina.
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat deze nieuwe methode vragen bij u oproept. Tijdens uw afspraak met de tandarts of mondhygiënist kunt u deze uiteraard altijd stellen. U kunt ook per e-mail contact met ons opnemen.

Wij werken graag met u en uw kind aan een gezond en gaaf gebit!

ADRESGEGEVENS

Centrum Mondzorg Rolde
Adolph van Ansenlaan 3a
9451 GP Rolde

T: 0592 - 242429
F: 0592 - 242805
E: info@mondzorgrolde.nl
W: www.mondzorgrolde.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma   08:00-17:00
Di   08.00-17.00 en 17:30-21:00
Wo   08.00-17.00
Do   07:00-17.00
1x per 2 wkn 17.30-21.00
Vr   08.00-17.00

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8:00-17:00 en tijdens de avondopenstelling.

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen via dit e-mail adres. Mocht je dat niet op prijs stellen, meld je dan hier af.