Copy
Adolph van Ansenlaan 3a | 9451 GP Rolde | E: info@mondzorgrolde.nl

Centrum Mondzorg Rolde

Volg ons op Facebook Mail ons Bel ons Bel ons
 
Mondzorg Rolde
Nieuwsbrief september 2015
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de praktijk!

Mondzorg Rolde

We nemen weer patiënten aan
Na een korte patiëntenstop zijn we blij dat we weer nieuwe patiënten kunnen verwelkomen.

Dat komt doordat we ons team hebben versterkt met twee nieuwe tandartsen (Sinan Aldunein en Stefanie Venema) en een nieuwe mondhygiëniste: Jeannine Pösche.

Ook is mondhygiëniste Trees van Breda weer bij ons: welkom terug!
We stellen de vier nieuwe behandelaars graag aan u voor. 
Lees meer…

Mondzorg Rolde

Verruimde openingstijden
Sinds augustus is de praktijk vaker geopend, enkele behandelaars van onze praktijk werken op deze nieuwe tijden:
  • Dinsdagavond van 17.30 tot 21.00 uur (elke week)
  • Donderdagavond van 17.30 tot 21.00 uur (regelmatig)

Vanaf oktober kunt u op donderdag zelfs al om 7.00 uur ’s ochtends bij ons terecht. Hiermee willen wij graag tegemoet komen aan de wens van veel patiënten om buiten werk- of schooltijd naar de tandarts te kunnen gaan.

Mondzorg Rolde

Open huis
Op zaterdag 31 oktober zetten wij onze deuren wagenwijd voor u open! Kom naar onze open dag en neem een uniek kijkje achter de schermen bij Centrum Mondzorg Rolde.

Wij leiden u op deze dag graag rond in de praktijk. Ook geven we voorlichting en advies over bijvoorbeeld implantaten, gebitsprotheses, beugels, mondhygiëne, kronen en bruggen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard zorgen we voor hapjes, drankjes en vermaak voor de kinderen. 

U bent van harte welkom op zaterdag 31 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur.
Lees meer…

Mondzorg Rolde

Tips
  • Zijn er wijzigingen in uw gezondheid? Is uw medicijngebruik bijvoorbeeld veranderd of bent u zwanger? Meld dit dan bij uw bezoek aan de praktijk.
  • Wilt u dit jaar nog iets aan uw gebit laten doen omdat u nog verzekeringsbudget heeft? Maak dan op tijd een afspraak zodat we u dit jaar nog kunnen helpen.
  • Wilt u een nieuwe prothese en is uw eigen risico al op? Dan is het interessant om het dit jaar nog te laten doen. Maak hiervoor op tijd een afspraak zodat we u op tijd kunnen helpen.

Mondzorg Rolde

Oproep:
Kunst in de Praktijk
Wij zijn op zoek naar kunstenaars die hun schilderijen of foto’s in een tijdelijke expositie zouden willen tentoonstellen aan de bezoekers van onze praktijk.

Heeft u interesse of kent u een goede kunstschilder of fotograaf uit bij voorkeur de provincie Drenthe?

Neem dan voor meer informatie per e-mail (administratie@mondzorgrolde.nl) contact op met Leonie Meerman, onder vermelding van ‘Kunst in de Praktijk’.

Mondzorg Rolde

Uitkomsten klantenenquête 2015
In juni 2015 hebben wij een enquête onder de lezers van de nieuwsbrief verspreid om inzicht te krijgen in de informatie- en communicatievoorkeuren van onze patiënten. In totaal hebben 786 patiënten/cliënten deze enquête ingevuld.
 
Bedankt!
Uit de enquête zijn zeer bruikbare tips en opmerkingen naar voren gekomen. Deze feedback gaan wij uiteraard gebruiken om onze communicatie in de toekomst te blijven verbeteren.
Door het invullen van de enquête maakte men kans op een elektrische tandenborstel. De gelukkige winnaar is inmiddels geïnformeerd.

Klik hier voor de uitkomsten van de enquête.

Wij willen alle respondenten hartelijk bedanken voor het invullen van de enquête!

Mondzorg Rolde

Mondgezondheid van ouderen
Een gezonde mond is veel belangrijker dan de meeste mensen denken. U praat, eet, lacht en zoent niet alleen met uw mond. Uw mond vertelt ook veel over hoe het met uw gezondheid is gesteld.

Uit onderzoek is bijvoorbeeld gebleken dat een slechte mondhygiëne het risico op een hoge bloeddruk vergroot.
Helaas raakt mondzorg bij ouderen makkelijk op de achtergrond. Daardoor ontstaan ongemerkt serieuze klachten. In 2014 is bijna 60 procent van de 75-plussers een jaar lang niet bij de tandarts geweest.

Omdat wij een goede mondgezondheid bij iedereen erg belangrijk vinden, adviseren wij ook ouderen om hun gebit regelmatig te laten controleren. Onze tandartsen en mondhygiënisten geven graag voorlichting over de juiste mondverzorging. 

ADRESGEGEVENS

Centrum Mondzorg Rolde
Adolph van Ansenlaan 3a
9451 GP Rolde

T: 0592 - 242429
F: 0592 - 242805
E: info@mondzorgrolde.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma   08:00-17:00
Di   08.00-17.00 en 17:30-21:00
Wo   08.00-17.00
Do   08:00-17.00
1x per 2 wkn 17.30-21.00
Vr   08.00-17.00

Op deze tijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen via dit e-mail adres. Mocht je dat niet op prijs stellen, meld je dan hier af.