Copy
Adolph van Ansenlaan 3a | 9451 GP Rolde | E: info@mondzorgrolde.nl

Centrum Mondzorg Rolde

Volg ons op Facebook Mail ons Bel ons Bel ons
 
Mondzorg Rolde
Nieuwsbrief zomer 2016
In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over de actuele onderwerpen binnen onze praktijk.

Volg ons ook op Facebook & blijf direct op de hoogte van ontwikkelingen binnen onze praktijk!

 

Mondzorg Rolde

Nieuwe methode voor kinderen
Met ingang van 14 maart 2016 is Centrum Mondzorg Rolde gestart met een nieuwe preventiemethode voor kinderen: Gewoon Gaaf. Onder begeleiding van uw mondzorgverlener kunt u samen met uw kind het gebit gaaf en zijn/haar mond gezond houden. Inmiddels doen al ruim 140 kinderen mee met deze methode! Gewoon Gaaf toch? Doe je mee?

Klik hier voor meer informatie.

Mondzorg Rolde

Wereld Kusdagactie

Op 6 juli 2016 is het Wereld Kusdag. In het kader van deze dag hebben we een leuke actie: iedereen die tussen 2 mei en 30 juni een afspraak bij ons maakt en zich daarna online registreert, maakt kans op een romantisch weekend naar Rome voor twee personen of op een elektrische tandenborstel.

Kijk op www.klaarvooreenkus.nl voor meer informatie en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Kunst in de praktijk
Van 2 juni t/m 30 september organiseren wij in samenwerking met Stichting Beeldend Kunstenaars Aa en Hunze een expositie in onze praktijk. Janny Jaspers en Jolein Landeweer zullen hun prachtige werken tentoonstellen in onze praktijk. Tijdens onze openingstijden bent u uiteraard van harte welkom om de werken te bekijken.

Mondzorg Rolde

Jolein Landeweer
Jolein Landeweer (Groningen, 1973) voltooide eerst haar universitaire studie Pedagogiek en ging aansluitend naar de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Na haar afstuderen in 2005, heeft haar werk zich verder ontwikkeld tot een stripachtige, kleurrijke wijze van uitdrukken.
Lees meer…

Mondzorg Rolde

Janny Jaspers
Janny Jaspers Reesink (Bronckhorst, 1952) studeerde en werkte tot 2010 in de gezondheidszorg. Daarna studeerde zij aan de Kunstacademie van Groningen Minerva de opleiding Autonome Beeldende Kunst. Het werk van Janny is voornamelijk tekenwerk.
Lees meer…

Mondzorg Rolde

Deel uw ervaring
Om onze dienstverlening doorlopend te kunnen verbeteren nodigen wij u van harte uit om ons te beoordelen op Zorgkaart Nederland of op Independer.

Op die manier deelt u uw mening over onze praktijk niet alleen met ons, maar ook met andere patiënten. Uiteraard kunt u uw feedback ook altijd direct terugkoppelen aan onze medewerkers.

Alvast hartelijk bedankt!

Mondzorg Rolde

Gebitsbeschermers voor uw sport
Wist u dat u ook sport gebitsbeschermers bij Centrum Mondzorg Rolde kunt laten maken? Vorig jaar hebben wij bijvoorbeeld voor Hockey Vereniging Assen gebitsbeschermers gemaakt. Andere sporten waarbij het risico op een ongeval met het gebit erg groot is, zijn voetbal, ijshockey, boksen, kickboksen en andere vechtsporten.

Klik hier voor meer informatie over gebitsbeschermers of informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.
Openingstijden tijdens de zomerperiode
Tijdens de gehele zomerperiode zijn wij ook gewoon volgens de reguliere openingstijden geopend. Het kan zijn dat uw vaste behandelaar tijdens bepaalde weken niet aanwezig is, wij doen dan uiteraard ons best om een goede vervanger voor u te vinden. Alvast vriendelijk bedankt voor uw begrip!

ADRESGEGEVENS

Centrum Mondzorg Rolde
Adolph van Ansenlaan 3a
9451 GP Rolde

T: 0592 - 242429
F: 0592 - 242805
E: info@mondzorgrolde.nl
W: www.mondzorgrolde.nl
Volg ons op Facebook!

OPENINGSTIJDEN

Ma   08:00-17:00
Di   08.00-17.00 en 17:30-21:00
Wo   08.00-17.00
Do   07:00-17.00
1x per 2 wkn 17.30-21.00
Vr   08.00-17.00

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8:00-17:00 en tijdens de avondopenstelling.

Wij houden u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen via dit e-mail adres. Mocht u dat niet op prijs stellen, meld u dan hier af.