Copy
Adolph van Ansenlaan 3a | 9451 GP Rolde | E: info@mondzorgrolde.nl

Centrum Mondzorg Rolde

Volg ons op Facebook Mail ons Bel ons Bel ons
 
Mondzorg Rolde
Nieuwsbrief december 2015
Centrum Mondzorg Rolde wenst u fijne feestdagen & alvast een gelukkig 2016!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de praktijk!

Mondzorg Rolde

Goede doelen kerstmarkt
Op zaterdag 12 december vond de jaarlijkse kerstmarkt bij de kerk in Rolde plaats. Als goed doel is dit jaar gekozen voor het kindertehuis Noah’s Ark in Mukono (Uganda).

Ieder jaar wordt een vrijwillig tandheelkundig team uitgezonden om hier tandzorg te geven. Van Centrum Mondzorg Rolde zijn tandartsassistenten Marianne Dikkers en Claudia Mulder er al een aantal keren naartoe geweest en komend jaar zal ook tandarts Suzanne Timmenga meegaan.
 
Om 11:00 uur opende de burgemeester van Aa en Hunze, Eric van Oosterhout, de kerstmarkt (zie foto hierboven). Ook werd een cheque van €500,- uitgereikt van het Milleniumfonds. De totale opbrengst van de kerstmarkt wordt begin januari bekendgemaakt. Het was een zeer geslaagde dag.

Meer informatie over Noah’s Ark vindt u op de website...

Mondzorg Rolde

Invaliden
parkeerplaats
Omdat we het belangrijk vinden dat onze praktijk goed bereikbaar is voor iedereen, beschikt onze praktijk sinds kort over een invaliden-
parkeerplaats.


Mensen die slecht ter been zijn kunnen vanaf nu dus parkeren voor de deur.

Mondzorg Rolde

Oplaadpunten elektrische auto’s
Steeds meer autorijders beschikken tegenwoordig over een elektrische auto.

Aan de zijkant van de praktijk zijn daarom deze maand twee oplaadpunten voor elektrische auto’s geplaatst. Bezoekers van onze praktijk kunnen hier gratis gebruik van maken. Zo kunt u tijdens uw tandartsbezoek meteen uw auto opladen!

Mondzorg Rolde

8 tips: tandartsverzekering kiezen
Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent voor veel mensen het uitzoeken en vergelijken van verzekeringen.

Het aanbod van verzekeringen is groot en een groot aantal mensen verzekert zich aanvullend voor tandartskosten. Om u te helpen een gedegen keuze te maken, zet Allesoverhetgebit.nl acht tips op een rij.
 
Benieuwd naar de tips?


Kijk op de website...

Mondzorg Rolde

Digitaal factureren
Vanaf heden zal uwnota.nl de facturen per e-mail versturen in plaats van per post. Helaas kan de factuur niet per e-mail als eenvoudige bijlage worden verzonden. Meer informatie hierover vindt u op de website.
 
We realiseren ons dat dit (in het begin) kan leiden tot vragen of problemen. Als u er niet uitkomt, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Mocht u toch een factuur per post willen ontvangen, dan kunt u dit uiteraard kenbaar maken bij één van onze baliemedewerkers. Diegenen die geen e-mailadres hebben doorgegeven zullen de factuur per post blijven ontvangen. 

ADRESGEGEVENS

Centrum Mondzorg Rolde
Adolph van Ansenlaan 3a
9451 GP Rolde

T: 0592 - 242429
F: 0592 - 242805
E: info@mondzorgrolde.nl
W: www.mondzorgrolde.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma   08:00-17:00
Di   08.00-17.00 en 17:30-21:00
Wo   08.00-17.00
Do   07:00-17.00
1x per 2 wkn 17.30-21.00
Vr   08.00-17.00

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8:00-17:00 en tijdens de avondopenstelling.

Wij houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen via dit e-mail adres. Mocht je dat niet op prijs stellen, meld je dan hier af.