Copy
Adolph van Ansenlaan 3a | 9451 GP Rolde | E: info@mondzorgrolde.nl

Centrum Mondzorg Rolde

Volg ons op Facebook Mail ons Bel ons Bel ons
 
Mondzorg Rolde
Nieuwsbrief herfst 2016
In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over de ontwikkelingen van de afgelopen weken. Zo wordt er binnenkort een inloopavond over kaakfysiotherapie georganiseerd, verandert de eigen bijdrage van de implantaatgedragen prothese en is onze website uitgebreid.

Bovendien is er feestelijk nieuws. Op 1 november 2016 vierde Ingmar Jager zijn tienjarig jubileum als praktijkhouder. Klik hier voor een leuke terugblik op hoe het allemaal begon.

Wilt u direct op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Like ons dan op Facebook.

Mondzorg Rolde

Nieuw: kaakfysiotherapie
Met ingang van november 2016 is fysiotherapeut Inge Beenen 1x per maand op een donderdagavond bij ons in de praktijk aanwezig om kaakklachten te behandelen. 

Wist u dat kaakklachten kunnen leiden tot hoofdpijn, nekpijn en oorklachten?

Kom vrijblijvend naar de inloop-avond op donderdag 17 november van 18:00-19:00 uur.
Lees meer…

Mondzorg Rolde

Eigen bijdrage implantaten
Per 1 januari 2017 wordt de vaste eigen bijdrage voor een implantaatgedragen prothese vervangen door een procentuele bijdrage. Voor een implantaatgedragen prothese in de onderkaak wordt de eigen bijdrage tien procent, in de bovenkaak acht procent. 

Hierdoor moet voorkomen worden dat de implantaatgedragen prothese voor patiënten ‘goedkoper’ is dan een gewone prothese.
Lees meer…

Mondzorg Rolde

Blogartikelen op de website
Sinds augustus is onze website uitgebreid met een informatieblog. Hierop plaatsen wij regelmatig artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Zo staan er inmiddels artikelen op over Gewoon Gaaf, knarsen en klemmen en gebitsbeschermers.

Wanneer er een nieuw artikel wordt geplaatst, wordt dit aangekondigd op onze Facebookpagina. Like ons om op de hoogte te blijven of bezoek regelmatig ons blog voor de nieuwste artikelen.
Bekijk hier alle artikelen…

Mondzorg Rolde

Gewoon Gaaf!
Afgelopen maart zijn we begonnen met de nieuwe preventiemethode voor kinderen: Gewoon Gaaf! Inmiddels doen er al ruim 250 kinderen mee.

Onlangs kwam het Nederlands tandartsenblad bij ons op bezoek om een reportage te maken over Gewoon Gaaf. Lees hier het leuke artikel.

Doet uw zoon/dochter nog niet mee met Gewoon Gaaf? Vraag uw behandelaar naar meer informatie! Of kijk op onze website.

Mondzorg Rolde

Kunst in de praktijk
Nieuwe kunst in de praktijk! Kunstenaars Dinie ten Brink en Cis Koetse zullen t/m januari 2017 hun werken bij ons exposeren.

U bent tijdens onze openingstijden van harte welkom om de werken te komen bekijken!

Mondzorg Rolde

Gebitsbeschermers
Bij Centrum Mondzorg Rolde bieden wij de mogelijkheid om een op maat gemaakte gebitsbeschermer te bestellen voor alle takken van sport. Hierbij werken wij samen met Tandtechnisch Laboratorium Gerrit van Dijk.
Lees meer…

ADRESGEGEVENS

Centrum Mondzorg Rolde
Adolph van Ansenlaan 3a
9451 GP Rolde

T: 0592 - 242429
F: 0592 - 242805
E: info@mondzorgrolde.nl
W: www.mondzorgrolde.nl
Volg ons op Facebook!

OPENINGSTIJDEN

Ma   08:00-17:00
Di   08.00-17.00 en 17:30-21:00
Wo   08.00-17.00
Do   07:00-17.00
1x per 2 wkn 17.30-21.00
Vr   08.00-17.00

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8:00-17:00 en tijdens de avondopenstelling.

Wij houden u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen via dit e-mail adres. Mocht u dat niet op prijs stellen, meld u dan hier af.