Copy
Webinar, live op facebook, filmjes en wat al niet meer  

Wat is het leuk om te ondernemen. En wat fijn als je dan veel ideeen hebt. Maar minstens zo belangrijk is focus. En mindful werken. 'Gewoon' de flow volgen. Ook voor mij een uitdaging. Er is ook zoveel leuks te doen. 
Afgelopen tijd heb ik verschillende programma's ontwikkeld. Een daarvan is het ondernemersprogrmama 'Own Your Business'. Zo, wat zijn we lekker bezig. We hebben een mooi programma bedacht, filmpjes opgenomen (als je ze nog niet hebt gezien; zie facebook), ik ben voor het eerst 'live' gegaan en... op 10 en 14 april geven we een gratis webinar. Heerlijk om kennis te delen. 
Lees verder hieronder. Ook voor de andere plannen. Leuk om je binnenkort te ontmoeten! Live of online. 

Voor de ondernemers onder jullie  

Ben je gepassioneerd ondernemer? 
Werk jij hard maar levert het niet genoeg op?
Merk je dat jouw boodschap niet altijd aankomt?
Dat je veel acties onderneemt maar dat ze te weinig klanten opleveren?
Durf je niet echt te kiezen? 
Durf je niet echt te gaan staan voor wie je bent? 
Heb je vaak het gevoel niet genoeg te doen?
Wil je je belemmeringen aanpakken?

Kortom: wil je moeiteloos ondernemen, op een ontspannen manier jouw allerleukste klanten bereiken? Doe dan mee aan het gratis webinar:
'Own your business: Ondernemen met Liefde, Lef en Leiderschap'.

Hierin vertellen wij je hoe met je hart in plaats van hard kunt werken. Hoe je meer bereikt vanuit vriendelijkheid naar jezelf in plaats van vanuit ‘moeten'. En hoe een succesvol bedrijf krijgt door trouw te zijn aan jezelf. Dan kun je doen wat je het allerliefste doet EN een goed inkomen verdienen.

In het webinar gaan we live twee inspirerende oefeningen met je doen. Het aantal plekken voor deze training is beperkt, dus zorg dat je erbij bent!

Registreer je via de link voor het gratis webinar op: 
* 10 april om 20.45 uur of
* 13 april om 9.30 uur.
Kun je niet, meld je dan toch aan. We sturen je de opname dan toe.

https://karin-hoens.webinargeek.com/ondernemen

Wil je meer? Wil je echt aan de slag? Doe dan mee aan ons nieuwe businessprogramma 'Own Your Business. Ondernemen met liefde, lef en leiderschap'. Een 6-maanden traject van Anurag ten Klooster en mij voor ondernemers die moeitelozer willen ondernemen. Kijk voor meer informatie op www.academievoorleven.nl/ondernemer

 

 

Mindfulnessweek Portugal 19-26 mei

Misschien heb je 'm al een langs zien komen, deze heerlijke week. Dus ik hou het kort. Heb je zin in een week vol nieuwe inzichten, wil je leren bewuster te leven, genieten van de overweldigende natuur, heerlijk eten en mooie ontmoetingen en in Serra da Estrela in Portugal? Zie je het al voor je:

Je wandelt van je lodge naar de yogashala voor mindfulnessworkshops, je wandelt vol rust en energie naar het heerlijke terras voor een overheerlijke lunch van Menno. 's Middags ga je... Lees gerust verder in de digitale flyer: http://bit.ly/2lSAfns. Of verlekker je in het fotoalbum:http://bit.ly/2mNoe4r 
(met foto's uit VT wonen: zij zijn ook fan!)

Anita over de mindfulnessretreat Portugal:
Ik heb een zalige week gehad met Karin en alle andere groepsleden in Portugal! Vinha da Manta is een waanzinnig mooie locatie voor zo’n mindfulness-retreat. Het was een mooie week. Even weg van de hectiek, met goeie gesprekken, eye-openers, verbinding, lekker eten en goed gezelschap. Wat wil een mens nog meer? Dankjewel Karin. 
 
Mindfulness & creativiteit
Je aandacht richten op het hier en nu, op dingen laten, jezelf beter leren kennen, accepteren dat iets niet gaat zoals jij wil. Niet bezig zijn met het resultaat, denken of oplossen. Anders leren kijken naar jezelf en je omgeving. Hoe kun je dat beter doen dan door te mediteren en door iets creatiefs te doen? Ik ben bezig met iets nieuws voor particulieren op een hele gave plek. Hou de nieuwsbrief dus in de gaten.
Retreat van een dag - zondag 18 juni
Ik merk altijd dat veel mensen enorm genieten als ik een stiltedag organiseer tijdens een mindfulnesstraining. Vaak zien ze er tegennop maar achteraf vinden ze het heel waardevol. Vandaar dat ik nu eens een losse dag organiseer. 

Stel je voor: je laat alles achter je en komt tot rust in de prachtige Tempel van Alledag In Amsterdam IJburg. We zitten, liggen, bewegen samen, in alle rust. Als het even kan gaan we naar het strand of het park voor een zintuigen-wandeling. De deelnemers zijn stil, de oefeningen begeleid ik.

Tijd: 10.00-16.00 uur
Kosten: 70,- incl. thee/koekjes (graag lunch zelf meebrengen)

Agenda
 • 10 en 13 maart: webinar voor ondernemers
 • 14 april: mindfulnesstraining voor particulieren in Amsterdam IJburg 
 • half mei: lancering nieuwe training rond mindfulness & creativiteit
 • 11 mei: start 'Own your Business. Ondernemen met liefde, lef en leiderschap (Amsterdam) 
 • 16 & 18 mei: mindfulnessworkshop Meester in je Werk-week bij diverse gemeenten en organisaties
 • 19-26 mei: mindfulnessretreat Vinha Da Manta Portugal
 • 18 juni: Stiltedag Tempel van Alledag Amsterdam

  Laat het me ook weten als je interesse hebt in: 
 • een incompany mindfulnesstraining en/of workshop/lezing (mindful@work)
 • individuele mindfulnesscoaching 
Heb je een vraag, interesse of tips? Klik dan hier.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
karin hoens · zwanebloemlaan 180 · amsterdam, MA 1087 GD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp