Copy
Hoi allemaal,
Ik heb een missie. En het is ook mijn allergrootste droom. Mensen die me kennen, weten het misschien al. 

Wat is mijn missie?

Het heeft te maken met mijn passie om zoveel mogelijk van mijn leven te genieten. En jou te laten meegenieten. Jou te laten inzien hoe leuk, vrolijk, fijn het leven is. Soms ook niet: want pijn, boosheid en verdriet kennen we allemaal. Dat hoort erbij, zul je denken. Klopt, maar dat wil niet zeggen dat die draken je leven hoeven te bepalen. Ik weet waarover ik het heb. Ook ik liet dit gebeuren.

Hoe leerde ik met mijn draken omgaan? 

Ik startte met mediteren en volgde een mindfulnesstraining. Ik leerde hoe ik mijn leven weer in eigen handen kon nemen. Ik leerde te surfen op de golven van het leven. Het is mijn missie om dit iedereen te laten ervaren. 

Mijn allergrootste droom?

Mijn grootste droom is dit jou te laten ervaren op de mooiste plekken op de wereld. Even weg van de hectiek, de natuur in, een week voor jezelf. Deze keer gaan we naar een magische plek in Portugal. Je gaat een reis maken. Een innerlijke reis waarin je een nieuwe versie van jezelf zult ontdekken.

Hoe ziet dat eruit?

Vorig jaar gaf ik hier mijn eerste retreat. Toen was het al geweldig: mindfulnessworkshops op de yoga-shala met uitzicht over een prachtige vallei. Een bergmeditatie, letterlijk bovenop een berg. Zwemmen en mediteren op een magische plek. Verrukkelijke maaltijden, speciaal voor ons gemaakt door superkok Menno. En dat is nog maar een tipje.

Wat gebeurt er dit jaar? 

Intussen ben ik naar Byron Katie geweest, Elisabeth Gilbert, Bentinho Massaro en volg ik een opleiding 'het nieuwe opstellen'. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe inzichten met jullie te delen. De basis van de retreat blijft 'mindfulness'. Dat is de eerste stap op weg naar meer geluk, naar jezelf zijn. 

De reis vindt plaats van 20-26 mei. Het dagprogramma vind je op mijn site: www.karinhoens/me-timemoments. Daar kun je ook lezen hoe de vorige deelnemers de week hebben ervaren.

Iets voor jou?

Ben je op zoek naar een week helemaal voor jezelf? Wil je meer inzicht in jezelf? Wil je weten hoe je om kunt gaan met al die draken op je weg? Meer genieten van het leven? Dan is dit echt iets voor jou.

Psst: Als je snel reageert en je hoort bij de drie eerstvolgende aanmeldingen dan krijg je een leuke korting. Max. groepsgrootte is 10 personen.

Fijne dag!
Karin
20-26 mei - Magische Mindfulness-retreat  Vinha Da Manta Portugal
Ga je mee? Heb je vragen? Klik dan hier.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website