Copy
Bekijk de e-mail via de internet-browser
Technea Duurzaam - Distributeur & specialist duurzame installatietechniek
 
Beste <<Voornaam:>> <<Achternaam:>>,
 

In deze nieuwsbrief diverse productontwikkelingen en introducties zoals de nieuwe Twinline douchegoot-wtw. Daarnaast blikken we o.a. terug op de VSK. Veel leesplezier en heb je vragen? Stel ze gerust via 058 - 288 47 39
 

PRODUCT NIEUWS
 
Joulia Twinline douchegoot-wtw
NIEUW: TWINLINE DOUCHEGOOT-WTW
 
Energie besparen op iets wat je dagelijks doet? Met de nieuwste Joulia douchegoot-wtw benut je de restwarmte van warm douchewater nóg beter. 
 • 55,8% rendement
 • Zeer eenvoudig te reinigen
 • Lage inbouwdiepte
 • Joulia is KIWA BRL656 gecertificeerd
 • Interessante bijdrage in de EPC/BENG.
 • Meer tapwatercomfort bij warmtepomp
HEATPIPE ZONNECOLLECTOREN
 
Update: Het aantal buizen van de Thermic heatpipe zonnecollectoren is gewijzigd van 15 stuks naar 18, 22 of 30 buizen. Daarnaast leveren we:
 
 • Vlakkeplaat zonnecollectoren
 • Buffervaten
 • Tapwaterboilers (met cv-ondersteuning)
 • Sets met ISDE-subsidie
Nieuw: Oost-west montagesysteem
UPDATE OOST/WEST FRAME JUAL SOLAR
 
Voor een verbeterde en snellere installatie heeft Jual Solar een nieuw type driehoek voor het oost/west montagesysteem ontwikkeld.

Eenvoudig te installeren zonder gebruik van schroeven, bouten of speciaal gereedschap. 

MEER PRODUCTINFO >>

 
Nieuwe VarioProFile buis Variotherm
UPDATE: 16x2 VarioProFile buis
 
De Variotherm 16x2+ buis heeft als enige in de markt een geprofileerd oppervlak waardoor het oppervlak met 15% toeneemt. Dit garandeert een optimale warmteoverdracht. Je kunt de buis bovendien nog makkelijker buigen dan zijn voorganger..


LEES VERDER >>


 
NIEUWS
VSK 2020 - Technea Duurzaam
TERUGBLIK VSK 2020

Op de VSK kon je ervaren hoe warmteterugwinning uit douchewater werkt. Ook onze demonstraties van de Jual Solar ballastvrije montagesystemen vielen in de smaak. Een andere eye-cather was de 20mm Variokomp droogbouw vloerverwarming.

De VSK vroeg ons daarnaast een presentatie te geven over waarom een douche-wtw onmisbaar is bij een warmtepomp. De
Powerpoint download je hier

Beste <<Voornaam:>>, was je niet op de VSK, maar wil je wel meer weten over onze oplossingen? We beantwoorden je vragen graag via 
058 - 288 47 39.

 
TU Delft gebruikt douchegoot-wtw Joulia
TECHNEA STEUNT TU DELFT

Onlangs won het MOR-team (TU Delft) de 2de prijs van de internationale competitie Solar Decathlon. Deze wedstrijd daagde studenten uit om een energetisch onafhankelijk gebouw te ontwerpen én te bouwen. Het MOR-team bewees met hun prototype dat je leegstaande kantoren eenvoudig kunt omtoveren tot duurzame woningen. 

Toen MOR ons vroeg een
Joulia douchegoot-wtw te sponsoren, twijfelden we geen moment. De douche-wtw's is immers een essentieel onderdeel bij de verduurzaming van woningen én we dragen graag bij aan mooie, duurzame initiatieven.
Lees verder >>
PROJECTEN

Op onze website staan projecten waarbij installateurs onze oplossingen hebben toegepast. Heb je ook projecten gerealiseerd met onze technieken <<Voornaam:>>? Laat het ons weten en we zetten het graag online.  
 
ZONNEPANELEN GEFIXEERD AAN DAKCONSTRUCTIE

Het Muziekgebouw ligt aan het IJ in Amsterdam. Door het open gebied, hoogte van het pand en het achterliggende hotel is er op het dak sprake van een turbulente wind..

Toch liggen er 1000 zonnepanelen op het dak omdat er is gewerkt met het Jual Solar montagesysteem. Jual Solar geeft namelijk garantie op het complete systeem (dakankers, dakconsoles en montageframe) omdat je speciale dakankers fixeert aan de bestaande dakconstructie. Hierdoor:
 • Is het systeem bestand tegen extreem weer
 • Drukt het systeem niet op de isolatie
 • Heb je geen ballast nodig

Het dak lever je weer 100% waterdicht op. Jual Solar voorziet iedere dakconsole namelijk van exact dezelfde dakbedekking als op locatie.  


BEKIJK PROJECT >>

 
Klimaatplafond in villa
KLIMAATPLAFOND IN VILLA
 
Om bij veel zoninvloed of tijdens strenge winters een comfortabel binnenklimaat te garanderen, is het Variotherm klimaatplafond toegepast in deze villa. Zodra de temperatuur dreigt op te lopen gaat het afgiftesystemen koelen. Als de kamertemperatuur teveel zakt, stroomt er warm water door het buizensysteem.

BEKIJK PROJECT >>


 
Variotherm wandverwarming/koeling
WANDVERWARMING / KOELING

Adviesbureau Merosch is gevestigd in een circulair gerenoveerde gymzaal uit 1955. Voor een aangenaam werkklimaat hebben ze de omsluitende wanden voorzien van wandverwarming/koeling. Daarvoor zijn de Variotherm 18mm gipsvezelplaten met geïntegreerde buis vastgeschroefd aan een metal stud wand.

BEKIJK PROJECT >>

 

Met vriendelijke en duurzame groet,
 
Gabie, Jan, Melanie, Bram, Ron en Robert
Namens team Technea Duurzaam
 
OVER TECHNEA DUURZAAM

Sinds 1998 kun je als installateur bij ons terecht voor een uniek assortiment aan duurzame installatietechnieken. Daarnaast bieden we professionele ondersteuning in de vorm van technisch advies, het engineeren van projecten en projectbegeleiding (op locatie).

We willen je het bovendien zo makkelijk mogelijk maken. Onze oplossingen installeer je dan ook eenvoudig en snel. Ze staan bovendien bekend om de hoogwaardige kwaliteit waardoor ze weinig tot geen onderhoud vragen. Ook voorzien we je van werktekeningen, calculaties en professionele installatiehandleidingen. 

Weten wat we voor je kunnen betekenen? Download hier onze brochure
GREEP UIT ASSORTIMENT
 
ONDERSTEUNING
 • Snel & persoonlijk advies door backoffice
 • Projectondersteuning (op locatie)
 • Calculeren & legtekeningen
 • Training
Volledige assortiment >>
VRAGEN?
We zijn op werkdagen (07:30-17:00) bereikbaar via
058 - 288 47 39.

www.technea.nl 
LinkedIn
YouTube
Facebook
Website
EmailCopyright © 2020 Technea Duurzaam, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp