Copy
Bekijk via uw browser

NIEUWSFLITS

2e jaargang
nummer 1
26 januari 2016
oplage 236
 
Uitnodiging
Algemene Ledenvergadering NVBK
 
Op donderdag 24 maart aanstaande is de Algemene Ledenvergadering van NVBK. Graag nodigen wij u uit voor deze vergadering die, zoals u inmiddels van NVBK gewend bent, op een aansprekende locatie zal zijn. Dit jaar is de vergadering in het ROC Twente in Hengelo en er zal een borrel en rondleiding zijn in het Twents Techniek Museum HEIM. ROC Twente is onderdeel van Hart van Zuid, klik hier voor het artikel 'Hart van Zuid' zoals is opgenomen in KM van 2015.
Het voorlopige programma staat op de website, klik hier om je direct aan te melden.

Lees meer>>       
NVBK zoekt: leden voor de communicatiecommissie
De communicatiecommissie van NVBK geeft 10 keer per jaar Kostenpost uit (dé digitale nieuwsbrief van NVBK). Ook verschijnt één keer per jaar het magazine Kostenmanagement.

De commissie zoekt leden die graag (incidenteel) een bijdrage willen leveren aan de inhoud van Kostenpost en/of het magazine.
Meer specifiek willen we dit jaar een auteursgroep formeren met daarin leden van NVBK die willen schrijven voor Kostenpost of het magazine. Werk jij aan een spraakmakend project, heb je een mening over de wet- en regelgeving, ben je bezig met een afstudeeropdracht, werk jij bij een innovatief bedrijf of binnen een innovatief project? Of heb je andere informatie die voor onze achterban interessant is? Dan zijn we op zoek naar jou!

Graag komen we in contact met jou om een groep te formeren waaruit we het hele jaar kunnen putten voor kopij. Je kunt per onderwerp schrijven of zelf een onderwerp bepalen.
Heb je interesse? Laat het ons weten via km@nvbk.nl.
 
 
NVBK zoekt: Internationale Vertegenwoordiging 
NVBK zoekt leden die NVBK binnen een internationale omgeving willen  vertegenwoordigen. Het gaat om de vertegenwoordiging van de NVBK richting:
  1. De IPMS coalition (International Property Measurement Standards Coalition);
  2. De coalitie van ICMS voor het maken van internationale codes voor bouwkosten (internationale NEN 2699).
Lees meer>> 
 
Nieuwe leden - Eric de Jonge
Ik ben Eric de Jonge en woon met mijn vrouw en 2 kinderen in Veenendaal. Ik houd van hardlopen en tennissen. Ik werk als Bouwkostendeskundige bij KlokBouwOntwikkeling in Nijmegen. Mijn werkveld is met name gericht op projecten in de SO- t/m DO-fase waarbij ik veel samenwerk met de afdeling Plantontwikkeling. Het vroeg betrokken zijn bij een project betekent meer communicatiemomenten en een betere afstemming tussen wens en budget.
Na het afronden van mijn studie Kostendeskundige Bouw aan de HAN in Arnhem had ik behoefte om vakgenoten te blijven ontmoeten in een professioneel netwerk. De interactie tussen vakgenoten maakt dat je je focus blijft verbreden en geprikkeld wordt om jezelf te blijven ontwikkelen.
Ik verwacht van NVBK dat deze vereniging een podium blijft bieden aan haar leden met als doel elkaar te versterken. Ook verwacht ik dat NVBK ontwikkelingen op het gebied van Kostendeskundigheid blijft aanbieden door middel van bijvoorbeeld  opleidingen, workshops en congressen.
 
Agenda
De volgende bijeenkomsten zijn gepland:
24-03  Algemene Ledenvergadering NVBK met een Netwerkbijeenkomst
31-03  DACE cursus: Essenties van Project Cost Control
14-04  Netwerkbijeenkomst NVBK
26-05  2Daagse cursus Effectieve tijd-en kostenbeheersing door duurzame procesbeheersing
16-06  Netwerkbijeenkomst NVBK met BNB
29-09  Netwerkbijeenkomst NVBK met DACE
08-12  Dag van de Bouwkostendeskundige

Meer informatie is te vinden op de website.
Lees meer>>

Partners van NVBK

NVBK biedt bedrijven de mogelijkheid partner van NVBK te worden. Het partnerpakket is voor bedrijven die zich in de bouwkosten branche willen profileren en/of zich op andere wijze betrokken voelen bij de NVBK.
Lees meer>>


     

 
Oproep
Heb je interessant nieuws gezien, gelezen of gehoord, laat het ons weten via km@nvbk.nl

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Email
NVBK LID WORDEN
 
Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden.
WORD LID
Copyright © 2016 Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen.

Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen
Ambachtsstraat 15
Nijkerk, 3861 RH
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven    instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp