Copy
Bekijk via uw browser

NIEUWSFLITS

2e jaargang
nummer 2
25 februari 2016
oplage 236
 

Algemene Ledenvergadering NVBK

 
Op donderdag 24 maart aanstaande is de Algemene Ledenvergadering van NVBK. Graag nodigen wij je uit voor deze vergadering die zal plaatsvinden bij het ROC Twente in Hengelo. Ook zal de architect van het ROC spreken tijdens de aansluitende Netwerkbijeenkomst. Een rondleiding in het Twents Techniek Museum HEIM en een borrel (met eventueel een diner) sluiten deze dag af.

Het programma staat op de website, klik hier om je direct aan te melden.

Lees meer>>
Vacature  

Binnen het bestuur van NVBK is de functie van algemeen bestuurslid vacant. NVBK-leden die geïnteresseerd zijn in deze bestuursfunctie worden verzocht zich kandidaat te stellen.
 
Wat is de toekomst van de Bouwkostendeskundige en van de NVBK? Welke richting moet NVBK zich op ontwikkelen? En hoe voegen we nog meer waarde aan het lidmaatschap toe? Vragen waar we ons als vereniging en bestuur mee bezig houden. NVBK is opzoek naar een bestuurslid die wil meedenken en -werken  aan de verdere professionalisering van de vereniging.


Lees meer>>

Alle Bouwkostendeskundigen (in spé) opgelet!  

Heb jij onlangs een interessant artikel gelezen in een vakblad of in de krant? Dan zoeken wij jou! Wij willen graag de kennisbank op de website NVBK aanvullen met interessante artikelen die jou zijn opgevallen in de media. Zie jij altijd net dat ene artikel, lees jij net een ander blad dan je vakgenoten, hoor jij altijd van grote en innovatieve projecten binnen het vakgebied?

Kom dan in actie!

Stuur ons een link van het artikel, een PDF van het gelezen artikel, een link naar een interessant bericht uit de krant waar andere NVBK-leden ook van moeten horen... en wij plaatsen dit in de kennisbank zodat elk lid van NVBK op de hoogte blijft van het vak! Ook als je zelf een artikel hebt geschreven voor een magazine of een projectbeschrijving ontvangen we graag deze informatie van je.

Stuur dit naar km@nvbk.nl en wij regelen de rest!

Laten we met z'n allen de kennisbank vullen!!

Agenda
De volgende bijeenkomsten zijn gepland:
24-03  Algemene Ledenvergadering NVBK met een Netwerkbijeenkomst
31-03  DACE cursus: Essenties van Project Cost Control
14-04  Netwerkbijeenkomst NVBK
26-05  2-Daagse cursus Effectieve tijd-en kostenbeheersing door duurzame procesbeheersing
16-06  Netwerkbijeenkomst NVBK met BNB
29-09  Netwerkbijeenkomst NVBK met DACE
08-12  Dag van de Bouwkostendeskundige

Meer informatie is te vinden op de website.

Lees meer>>

Partners van NVBK

NVBK biedt bedrijven de mogelijkheid partner van NVBK te worden. Het partnerpakket is voor bedrijven die zich in de bouwkosten branche willen profileren en/of zich op andere wijze betrokken voelen bij de NVBK.

Lees meer>>


                        
                  
     

 
Oproep
Heb je interessant nieuws gezien, gelezen of gehoord, laat het ons weten via km@nvbk.nl

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Email
NVBK LID WORDEN
 
Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden.
WORD LID
Copyright © 2016 Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen.

Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen
Ambachtsstraat 15
Nijkerk, 3861 RH
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven    instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp