Copy
Bekijk via uw browser

NIEUWSFLITS

3e jaargang
nummer 1 
16 februari 2107
oplage 345
 

ALV: Reconstructie en verbreding A9
(21 maart)

De jaarlijkse ledenvergadering op dinsdag 21 maart wordt dit jaar gecombineerd met een bezoek aan het uitbreidingsproject van de A9. De uitbreiding maakt onderdeel uit van een betere doorstroming en bereikbaarheid van het traject Schiphol-Amsterdam-Almere en wordt deels ondertunnelt. Bovenop het dak van de tunnel komt een park, dat de verschillende wijken in Amsterdam Zuidoost met elkaar verbindt. Het park wordt tweemaal zo groot als het Vondelpark en daarmee het grootste park van Amsterdam. Meld je aan voor de ledenvergadering en kom alles te weten over dit bijzondere infrastructurele project.
Aanmelden>>

Terugblik Bouwbeurs 2017
Kort geleden hebben we jullie opgeroepen hoe je als lid van NVBK kunt meehelpen om onze vereniging bij anderen onder de aandacht te brengen. Kortweg vragen we je het NVBK logo op je website te gebruiken, de NVBK te promoten bij bouwkostendeskundigen die (nog) niet lid zijn van onze vereniging én in presentaties te verwijzen naar de NVBK. 
Klik hier voor een logo (GIF-bestand) en klik hier voor een logo als JPG bestand en klik hier voor een NVBK-header (JPG-bestand).
Frits ten Cate, bestuurslid NVBK, heeft naar aanleiding van onze oproep de koe meteen bij de horens gevat door op de Bouwbeurs in de Jaarbeurshallen Utrecht (6-10 februari jl.) een presentatie te verzorgen. Frits hield een presentatie namens NVBK over het belang van Kostendeskundigen. Klik hier voor de presentatie die Frits gehouden heeft. 
Examen Kostendeskundige Bouw
De opleiding Kostendeskundige Bouw editie 2015-2017 beleeft op dinsdag 21 februari zijn eerste examen met drie kandidaten. Zij presenteren en verdedigen hun scriptie. De presentaties vinden plaats in de vestiging van Vitruvius Opleidingen, gebouw HNK, Europalaan 28D, 5232 BC in Den Bosch en NVBK-leden zijn van harte uitgenodigd bij de presentaties aanwezig te zijn. Voor inlichtingen en/of aanmelden neem je contact op via de e-mail of klik hier om de volledige informatie te lezen. 

14.00 uur – Herbestemming postkantoor te Lemmer - Kor Broers.
15.00 uur – Financieel model voor het berekenen van de meerkosten van BREEAM ”Duurzaamheid op een glijdende schaal” -  Wouter Blondeel.
16.00 uur – Rekentool Optio Appartementen - Simon Verstraten.
Like en volg NVBK op Facebook
NVBK is nu ook actief op Facebook om (toekomstige) leden van NVBK nog beter te informeren over waar we mee bezig zijn. Wil jij als eerste geïnformeerd worden over belangrijke ontwikkelingen, bijeenkomsten die we organiseren of vakgerelateerd nieuws? Like en volg ons.
Vacatures onder de aandacht 
Het is mogelijk om je vacature op de website NVBK en op de facebookpagina van NVBK te plaatsen. Actuele vacatures worden ook opgenomen in Kostenpost en Nieuwsflits. Voor meer contact over het plaatsen van vacatures neem je contact op met Jan van de Vis via telefoonnummer 033 - 247 34 00.

Actuele vacatures:
Kostenadviseur bij Rijksoverheid
* Kostendeskundige bij BAM
Agenda 
Er zijn een aantal bijeenkomsten gepland, klik op de link achter de datum om je direct aan te melden:
16 maart - Digitalization of Engineering in the future.
21 maart - Reconstructie en Verbreding A9 en Algemene Ledenvergadering NVBK
11 april - (het aansluiten op) BIM (samen met BNB).
10, 17 en 31 mei - Driedaagse VM3- opleiding voor ervaren Value Engineers.
1 juni - NVBK-DACE bijeenkomst.

Partners van NVBK

NVBK biedt bedrijven de mogelijkheid partner van NVBK te worden. Het partnerpakket is voor bedrijven die zich in de bouwkosten branche willen profileren en/of zich op andere wijze betrokken voelen bij de NVBK.
Lees meer>>
          
    
   
   
Oproep
Heb je interessant nieuws gezien, gelezen of gehoord, laat het ons weten via km@nvbk.nl

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Email
NVBK LID WORDEN
 
Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden.
WORD LID
Copyright © 2017 Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen.

Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen
Ambachtsstraat 15
Nijkerk, 3861 RH
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven    instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp