Copy
Bekijk via uw browser

NIEUWSFLITS

2e jaargang
nummer 3
22 maart 2016
oplage 345
 

Algemene Ledenvergadering NVBK

 
Aanstaande donderdag, 24 maart, is de Algemene Ledenvergadering van NVBK. Heb je je nog niet aangemeld maar wil je er wel graag bij zijn, klik dan hier om je alsnog aan te melden!
De ALV is bij het ROC Twente in Hengelo. Ook zal de architect van het ROC spreken tijdens de aansluitende Netwerkbijeenkomst. Een rondleiding in het Twents Techniek Museum HEIM en een borrel (met eventueel een diner) sluiten deze dag af.
Lees meer>>
Vacature  

De toelatingscommissie is opzoek naar een kandidaat-toelatingscommissie lid!
Aspirant leden en bureaus worden getoetst door een ballotagecommissie die toetst of leden voldoen aan de eisen van onafhankelijkheid, deskundigheid, integer handelen, transparantie en duidelijke communicatie over rollen. Daarnaast ziet NVBK er op toe dat leden zich houden aan de door hen ondertekende gedragscode. Samen met nog drie andere commissieleden buig jij je over de aanmeldingen die bij het secretariaat binnenkomen. Aanmelding wordt inclusief Curriculum Vitae en legitimatie doorgestuurd naar de commissie. Een (telefonische) afspraak met de kandidaat is onderdeel van de procedure om vervolgens een kort verslag met het advies richting het NVBK bestuur te sturen.
Wil jij deelnemen aan deze commissie of meer informatie ontvangen dan horen we het graag via secretariaat@nvbk.nl.

Projectnieuws 

Lees meer over 'Nooit meer bibberen in het zwembad' over de bouw van het nieuwe zwembad in Almere. Aan het water in het bad zal niets te zien zijn. Toch krijgt het nieuwe zwembad in Almere Poort een een groen tintje: het wordt duurzaam ontworpen, energiezuinig gebouwd en CO2-vriendelijk verwarmd.
Lees meer>>

Alle Bouwkostendeskundigen (in spé) opgelet!  

Heb jij onlangs een interessant artikel gelezen in een vakblad of in de krant? Dan zoeken wij jou! Wij willen graag de kennisbank op de website NVBK aanvullen met interessante artikelen die jou zijn opgevallen in de media. Zie jij altijd net dat ene artikel, lees jij net een ander blad dan je vakgenoten, hoor jij altijd van grote en innovatieve projecten binnen het vakgebied?

Kom dan in actie!

Stuur ons een link van het artikel, een PDF van het gelezen artikel, een link naar een interessant bericht uit de krant waar andere NVBK-leden ook van moeten horen... en wij plaatsen dit in de kennisbank zodat elk lid van NVBK op de hoogte blijft van het vak! Ook als je zelf een artikel hebt geschreven voor een magazine of een projectbeschrijving ontvangen we graag deze informatie van je.

Stuur dit naar km@nvbk.nl en wij regelen de rest!

Laten we met z'n allen de kennisbank vullen!!

Agenda
De volgende bijeenkomsten zijn gepland:
24-03  Algemene Ledenvergadering NVBK met een Netwerkbijeenkomst
31-03  DACE cursus: Essenties van Project Cost Control
14-04  Netwerkbijeenkomst NVBK
26-05  2-Daagse cursus Effectieve tijd-en kostenbeheersing door duurzame procesbeheersing
16-06  Netwerkbijeenkomst NVBK met BNB
29-09  Netwerkbijeenkomst NVBK met DACE
08-12  Dag van de Bouwkostendeskundige

Meer informatie is te vinden op de website.

Lees meer>>

Partners van NVBK

NVBK biedt bedrijven de mogelijkheid partner van NVBK te worden. Het partnerpakket is voor bedrijven die zich in de bouwkosten branche willen profileren en/of zich op andere wijze betrokken voelen bij de NVBK.

Lees meer>>

 
     
        
Oproep
Heb je interessant nieuws gezien, gelezen of gehoord, laat het ons weten via km@nvbk.nl

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Email
NVBK LID WORDEN
 
Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden.
WORD LID
Copyright © 2016 Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen.

Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen
Ambachtsstraat 15
Nijkerk, 3861 RH
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven    instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp