Copy
Bekijk via uw browser

NIEUWSFLITS

2e jaargang
nummer 7 
29 september 2016
oplage 236
 

Nieuwe leden:
Tonnis van der Wijk

Tonnis van der Wijk is getrouwd met Linda en ze hebben samen 3 zoons: 2 pubers en een kleuter. Ze zijn woonachtig in Bedum; net iets boven Groningen. De hobby van Tonnis is zaalvoetballen.
Sinds 2013 is Tonnis werkzaam als Zelfstandige, met name op het gebied van inspecties van woningen en andere bouwwerken. Daarnaast voert hij namens gedupeerden contra-expertises uit ten aanzien van bevingsschades in de provincie Groningen. Verder maakt Tonnis voor een paar aannemers calculaties en werkbegrotingen. Voor diverse particulieren doet hij ook (ver)bouwbegeleiding.
Tonnis is lid geworden van NVBK omdat hij meer op de hoogte wil blijven van bouwkosten en andere relevante informatie in het vakgebied.
Tonnis verwacht van NVBK een Kenniscentrum en vraagbaak op gebied van bouwkosten in de breedste zin van het woord.
NVBK bijeenkomst 3 november:
Hoe gaan we om met 'waarde'?


Wilt u naast netwerken en contact onderhouden met collega’s ook eens kennismaken met Value Management? Kom dan naar de netwerkwerkbijeenkomst van NVBK op 3 november 2016.

Hoe gaan we als bouwkostendeskundigen om met het begrip “waarde”? De systematiek van Value Management geeft allerlei mogelijkheden om de prestatie van bouwwerken te verbeteren tegen dezelfde kosten soms zelfs tegen lagere kosten. Voor elke kostendeskundige die vaak geconfronteerd is met bezuinigingen moet dit als muziek in de oren klinken. Kom daarom kennismaken met Value Management en krijg een indruk wat dit instrument voor uw dagelijkse praktijk kan betekenen.

De netwerkbijeenkomst is in een inspirerende omgeving aan de oevers van de Vecht, in het oude gemeentehuis van Zuilen bekend als de “De Parel van Zuilen” te Utrecht.

Gegevens
-       Donderdag 3 november 2016

-       Start 15:30 uur
-       Einde 18:00 uur, met aansluitend afsluitende borrel
-       Er kan gereserveerd worden voor diner.

Locatie
Parel van Zuilen, Burgemeester Norbruislaan 17, 3555 ED Utrecht.

Aanmelden via secretariaat@nvbk.nl

Lees meer>>

Meer leven in de brouwerij

Het bestuur heeft in het tweede kwartaal van dit jaar haar jaarlijkse heisessie gehad. Tijdens deze dag  is nagedacht over de invulling van het beleid in het komende jaar en welke kant het bestuur we met de vereniging op wil. Aan de hand van vier concrete onderwerpen is doorgepraat hoe het bestuur de komende tijd aandacht kan geven aan initiatieven en acties die zorgen voor meer activiteit en leven in de vereniging: 
  1. Inspelen op ledenbehoeften
  2. Ledenwerving en behoud
  3. Activeren van de achterban
  4. Invulling van de Dag van de Bouwkostendeskundigen 2016
Lees meer>>
Jij bent onze belangrijkste ambassadeur!

Onderzoek wijst uit dat 90% van de leden via andere leden binnenkomen. Dit maakt jou dus onze belangrijkste ambassadeur voor de NVBK. Het bestuur heeft nagedacht hoe jij hier actief invulling aan kunt geven en komt met een aantal praktische suggesties.

Lees meer>>
Agenda
De volgende bijeenkomsten zijn gepland:
29-09  Netwerkbijeenkomst NVBK met DACE
03-11  Netwerkbijeenkomst 'Value Management' 
08-12  Dag van de Bouwkostendeskundige. Thema is Herbestemming van gebouwen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Lees meer>>

Partners van NVBK

NVBK biedt bedrijven de mogelijkheid partner van NVBK te worden. Het partnerpakket is voor bedrijven die zich in de bouwkosten branche willen profileren en/of zich op andere wijze betrokken voelen bij de NVBK.

Lees meer>>

 
  
       
   
       
   
  
         
Oproep
Heb je interessant nieuws gezien, gelezen of gehoord, laat het ons weten via km@nvbk.nl

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Email
NVBK LID WORDEN
 
Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden.
WORD LID
Copyright © 2016 Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen.

Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen
Ambachtsstraat 15
Nijkerk, 3861 RH
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven    instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp