Copy
Bekijk via uw browser

NIEUWSFLITS

2e jaargang
nummer 6
23 juni 2016
oplage 236
 

Nieuwe leden:
Arjo van Tienhoven


Arjo van Tienhoven woont in het centrum van Vianen in een jaren ’30-woning. Hij is 42 jaar en heeft geen kinderen. Als hij zich niet bezig houdt met werk(gerelateerde zaken) klust hij graag in en om zijn huis. Daarnaast is Arjo trainer/coach bij de Nederlands kampioen drakenbootvaren.
Lees meer>>
Meer leven in de brouwerij

Het bestuur heeft onlangs haar jaarlijkse moment op de hei gehad. Een dag waarop wordt nagedacht over de invulling van het beleid in het komende jaar en welke kant het bestuur we met de vereniging op wil. Dit jaar had de heidag als thema ‘Meer leven in de brouwerij’. Aan de hand van vier concrete onderwerpen is doorgepraat hoe het bestuur de komende tijd aandacht kan geven aan initiatieven en acties die zorgen voor meer activiteit en leven in de vereniging: 
  1. Inspelen op ledenbehoeften
  2. Ledenwerving en behoud
  3. Activeren van de achterban
  4. Invulling van de Dag van de Bouwkostendeskundigen 2016
Samengevat is het streven van het bestuur om in het komende jaar een verenigingsaanbod te ontwikkelen dat nog meer aansluit op behoeften van de leden om (daarmee) meer (tevreden) leden aan de vereniging te binden. In de visie van het bestuur past ook een nieuwe opzet van de wijze waarop we het vrijwilligerswerk van de vereniging inrichten. Leden willen vaker incidenteel of projectmatig betrokken worden bij de vereniging. Hiertoe gaan we kijken hoe we de werkzaamheden meer kunnen indelen op basis van taken in plaats van commissies. Binnenkort hoort u hier meer over.
 
Jitze Vellenga
Verenigingsmanager NVBK
Column: Installatiekosten, waarom werken die euro/m2 kengetallen niet altijd?
Door: Bernd Karstenberg

Deel 3. Bezetting
Vaak worden budgetten in euro/m2 vastgesteld, echter vaak blijken achteraf kleine, of erger, grote aanpassingen  op dit budget bedrag noodzakelijk. Hierdoor ontstaan, vroeg of laat in het project,  vaak de nodige uitdagingen die tot kwaliteitsvermindering leiden. Om dit te voorkomen en de bewustwording te vergroten, wordt in meerdere delen toegelicht waarom euro/ m2 kengetallen in de installatietechniek niet altijd werken.
Lees meer>>
NVBK bijeenkomst op 29 september

Te midden van een enorme historische collectie organiseren NVBK en DACE op 29 september een netwerkbijeenkomst van de SIG HCB. Een bijeenkomst met meerdere sprekers gevolgd door een plenaire discussie op het eind. Het Nationaal Militair Museum is niet alleen het decor van deze netwerkbijeenkomst, maar is ook het onderwerp. De voormalige vliegbasis Soesterberg is groots en imposant met internationale allure en als deelnemer krijg je vrij toegang tot het museum. Meld je dus snel aan voor deze bijeenkomst, deelname is voor NVBK leden gratis.
Klik hier voor aanmelden.
Agenda
De volgende bijeenkomsten zijn gepland:
29-09  Netwerkbijeenkomst NVBK met DACE
03-11  Netwerkbijeenkomst 'Value Management' 
08-12  Dag van de Bouwkostendeskundige

Meer informatie is te vinden op de website.
Lees meer>>

Partners van NVBK

NVBK biedt bedrijven de mogelijkheid partner van NVBK te worden. Het partnerpakket is voor bedrijven die zich in de bouwkosten branche willen profileren en/of zich op andere wijze betrokken voelen bij de NVBK.

Lees meer>>

 
  
       
   
     
       
Oproep
Heb je interessant nieuws gezien, gelezen of gehoord, laat het ons weten via km@nvbk.nl

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Email
NVBK LID WORDEN
 
Het NVBK lidmaatschap fungeert als een gezaghebbend keurmerk en geeft toegang tot een bron van kennis en informatie en een interessant netwerk van vakprofessionals. Leden profiteren daarnaast van allerlei voordelen. Kortom, onze leden hebben een streepje voor op niet-leden.
WORD LID
Copyright © 2016 Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen.

Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen
Ambachtsstraat 15
Nijkerk, 3861 RH
Netherlands

Add us to your address book


uitschrijven    instellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp