Copy

 

 
We kunnen weer buiten foto's maken!

Het was de afgelopen weken nog fris, maar de natuur deed al goed haar best om te zorgen voor mooie achtergronden. Zo heb ik al aardig wat uren vertoefd in de verschillende heide gebieden in de Kempen en de Peel. Maar ook de bloesem in een fruitboomgaard was prachtig. Zeker met kinderen is het fijn foto's maken in de natuur. Ze kunnen lekker spelen en er is altijd wel iets te vinden om op of in te klimmen.

Onlangs deed ik een oproep op Facebook voor Lente "modelletjes". Uit de vele reacties trok ik 3 winnaars waarmee ik foto's ging maken bij de Philips Fruittuin. De kinderen deden het super, ondanks de kou! 

Op mijn website zijn diverse foto's van deze shoot te vinden.
Zondag 15-05: Boeremert Brouwhuis!

Op 1e Pinksterdag 15 mei staat Lonneke Fotografie weer op de Boeremert in Brouwhuis/Helmond.

Wil je een keer kennis komen maken, mij alles vragen over een mogelijke fotoshoot en voorbeelden van producten bekijken? Kom dan gezellig langs!
Alle kinderen mogen gratis op de foto.

We zijn te vinden op de Trambaan van 11:00 - 18:00u, maar daarnaast is er nog van alles te doen en te zien. Zo zijn er diverse oude ambachten, straat theater, muziek en activiteiten voor de jeugd.

Meer informatie www.boeremertbrouwhuis.nl
 

Voorbereiding bruidsseizoen 2016

2016 brengt mij een record aan boekingen voor bruidsreportages. Dat is natuurlijk heel erg gaaf, want ik vind het heerlijk om te doen. 
Met de eerste bruidsparen ben ik de afgelopen weken op pad geweest voor een locatiebezoek en om alvast een beetje te oefenen voor de grote dag.
Zo'n loveshoot of pre-weddingshoot neemt de spanning alvast weg voor de officiële bruidsreportage en je hebt meteen een mooi aandenken.

Zo ging ik bijvoorbeeld met Rens & Maaike (en hond Ted) naar het Starven en schreef daar een blog over.

Gaan jullie ook trouwen in 2016 of 2017 en zoeken jullie nog een trouwfotograaf?  Wees er dan snel bij!
 
Vind hier meer over mijn werkwijze mbt bruidsreportages.

Blog "Styled Loveshoot"

Een speciale pre-wedding shoot op de blog. De bezoekers van de Sounds of Love beurs in Kasterlee/België konden deze namelijk afgelopen januari winnen. Voor deze actie werkte ik samen met Weddingplanner Alle Gebeure die de styling voor zijn rekening nam.

Op een mooi plekje aan de Kempense meren werd voor de winnende koppels een romantische setting gecreëerd. Een fijne lentesfeer met pastelkleurtjes, de mooie natuur, het kabbelende water en het enthousiasme van deze stelletjes zorgden voor de juiste ingrediënten.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan hier de blog. 

 

 

Foto van de maand

Iedere maand kies ik een speciale foto uit. Eentje die ik graag met jullie wil delen, omdat het bijvoorbeeld om een speciale opdracht ging, een toffe locatie, een bijzondere gelegenheid of gewoon omdat ik het een mooie foto vind.

Deze keer een stoere meidenfoto. Ik zette deze mooie dame al eerder op de foto en het is altijd leuk om te zien hoe snel kinderen groot worden. We gingen samen met haar broertje foto's maken op mijn geliefde Strijp-S. Zelf kwam ze met allemaal ideeën voor de foto's. De beer moest mee (en hoe leuk past deze bij de achtergrond), de favoriete pose was op het skateboard en zelf wilde ze ook wel graag eens weten hoe mijn camera werkte. Dus als ik nog eens een assistente nodig heb.......  

Benieuwd naar andere kinderreportages van Lonneke Fotografie? Klik dan
hier voor meer foto's.   

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © Lonneke Fotografie 2016, All rights reserved.
 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lonneke Fotografie · Eechofstraat 21 · Helmond, 5704 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp