Copy

 

 
Het kiezen van een thema maakt jouw bruiloft extra persoonlijk

Steeds vaker kom ik op bruiloften waar tot in de details over alles is nagedacht. Dat is natuurlijk voor een fotograaf ook heerlijk werken. Het vastleggen van deze details is de manier om de reportage compleet te maken. Zorg bij de keuze van het thema voor persoonlijke elementen en houdt het subtiel.

Als fotograaf denk ik graag mee in dit thema. Zo kunnen we samen kiezen voor een trouwalbum en design wat helemaal hierbij past. De locatie van de reportage en bijvoorbeeld het kiezen van accessoires helpen ook een handje.

De foto's hierboven zijn genomen tijdens een bruiloft met het thema Eco Love waarbij heel toepasselijk midden in het bos werd getrouwd. Wat past er bij jullie als aanstaand bruidspaar? Ik ben benieuwd! 
Blog op www.lonnekefotografie.nl

Wisten jullie dat ik regelmatig een nieuwe blog plaats op mijn website?

Hierin laat ik bijvoorbeeld een complete bruidsreportage of een bepaald onderwerp uitgebreider aan bod komen. Zo kun je achtergrond informatie lezen en meer foto's zien dan bij de previews van de diverse shoots.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een trouwfotograaf, dan zie je hier hoe zo'n reportage er van 's ochtends tot 's avonds uit kan zien.

In de laatst verschenen blog vinden jullie de bruidsreportage van Leo & Anouk. Hiervoor gingen we naar twee locaties waar ik graag te vinden ben: de Cacaofabriek in Helmond en Kasteel Geldrop.

Meer blogs vind je op www.lonnekefotografie.nl

Nieuwe Pretty Blocks!

Er zijn nieuwe houten fotoblokjes verkrijgbaar.

In tegenstelling tot de reeds bestaande wat strakkere Pretty Blocks, hebben deze een meer landelijke uitstraling. Aan de zijkant zie je namelijk de laagjes hout tevoorschijn komen.

Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en zowel in vierkant als rechthoek. Je kunt ze neerzetten, maar het is ook mooi om er meerdere bij elkaar te hangen en zo een wand collage te maken. Ook leuk om cadeau te geven. 

Meer weten over de Pretty Blocks klik dan hier.

Cakesmash shoot

Wordt jullie zoon of dochter binnenkort 1 jaar?

Een mooi moment om foto’s te maken die ook meteen gebruikt kunnen worden voor de uitnodiging voor het 1e verjaardagsfeestje.

En wat is dan leuker dan een zogenaamde “Cake Smash”?

Een Cake Smash is een groot feest voor zowel de jarige als voor jullie als ouders en zorgt dan ook voor volop vrolijke en schattige foto’s.
Ingrediënten zijn een feestelijk aangeklede studiosetting en een prachtige taart voor de jarige waarop hij/zij zich helemaal mag uitleven.


Stuur een mail naar info@lonnekefotografie.nl voor meer info

Foto van de maand

Iedere maand kies ik een speciale foto uit. Eentje die ik graag met jullie wil delen, omdat het bijvoorbeeld om een speciale opdracht ging, een toffe locatie, een bijzondere gelegenheid of gewoon omdat ik het een mooie foto vind.

De afgelopen maanden deed ik verschillende zwangerschapsreportages op locatie. Zo ook van de prachtige Dorien op de heide. Dankzij de lange avonden in juni konden we mooi bij het ondergaan van de zon foto's maken. Wat blijft de Brabantse natuur daarvoor een fijne plek!  

Benieuwd naar andere zwangerschapsreportages van Lonneke Fotografie?
Klik dan
hier voor meer foto's van zowel reportages in de studio als op locatie.   

 
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
Email
Email
Copyright © Lonneke Fotografie 2016, All rights reserved.
 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lonneke Fotografie · Eechofstraat 21 · Helmond, 5704 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp