Copy
Overpopulation Awareness is de site van de Club van Tien Miljoen
Bekijk de nieuwsbrief op internet
Najaar 2018, extra editie (doorsturen)

In de burelen van de CVTM plopten de champagnekurken. Uiteraard bij wijze van spreken, want we hebben geen ‘burelen’ en geven ons geld niet uit aan champagne. Er was echter wel aanleiding tot een feestje, want vorige week werd het probleem overbevolking eindelijk op de politieke agenda gezet.  “Jarenlang kunnen onderwerpen volmaakt onzichtbaar onder de Haagse radar blijven, en dan opeens, als bij toverslag, heeft iedereen er de mond van vol. Vraag maar aan Paul Gerbrands [foto], die met zijn Club van 10 miljoen nu al bijna een kwarteeuw aandacht vraagt voor de drukte in het land,” merkt zelfs de chef politieke redactie in de Volkskrant op. Lees hier het volledige artikel.

Er zijn genoeg redenen om aan bevolkingspolitiek te gaan doen. In plaats van terug te gaan naar ‘een club van tien miljoen’ komt er ieder jaar een stad zo groot als Leeuwarden bij. De bevolking in Nederland groeit jaarlijks met 80.000 personen, puur door immigratie. Daar komen nog eens 25.000 baby’s bij. Exclusief verantwoordelijk voor die ‘natuurlijke aanwas’ zijn gezinnen met een niet-westerse migratie-achtergrond. Om die redenen is de CVTM voorstander van een strikte immigratiestop en een flinke fiscale ontmoediging van grote gezinnen.

We zijn er nog lang niet. Nu gaan zich het Centraal Bureau voor de Statistiek het Centraal Planbureau over het bevolkingsvraagstuk buigen, maar de politiek moet uiteindelijk beslissen. Werkgeversvoorzitter Hans de Boer ziet in immigranten alleen maar nieuwe consumenten en goedkope arbeidskrachten, en D66-er Alexander Pechtold wil 70 duizend banen in verpleeghuizen door een toestroom van immigranten laten vervullen. Zulke desastreuze standpunten moeten worden bestreden.

Dus gaan we onvermoeid verder met het verspreiden van onze boodschap. Dank zij uw donaties hebben wij een promotiefilmpje kunnen maken, waarmee we nog meer mensen op het probleem overbevolking en op de noodzaak van een stevige politiek discussie kunnen attenderen. Wij hopen dat u ons ook in de toekomst zult blijven ondersteunen. Helaas hebben we een tijdje last gehad van een niet-werkende donatieknop op onze website. Wellicht zijn we daardoor een aantal donaties misgelopen. Inmiddels werkt alles weer en kunt u hier op een eenvoudige wijze uw donatie overmaken. Onze hartelijk dank daarvoor!

Facebook

Volg ons op Facebook. Regelmatig plaatsen we hier nieuwe berichten. Like ons!

Facebook
Facebook
Email
Email
Website
Website
Stichting De Club van Tien Miljoen

ABN-AMRO
IBAN: NL62 ABNA 0619 1264 85
BIC: ABNANL2A

ING NL
IBAN: NL07 INGB 0000 3450 20
BIC: INGBNL2A

KvK Eindhoven
410.93.269

ANBI
8071.34.478
 
Copyright © 2018 Stichting Club van Tien Miljoen, Alle rechten voorbehouden.


Voorkeuren bijwerken
Uitschrijven van de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp