Copy
NYHETSBREV | ÅRGANG 5 | VOL. 50
VIS E-POSTEN I NETTLESEREN.

JANUAR & FEBRUAR 2017

NYHETSBREV FRA EIRIK ULLTANG

Peugeot for fjerde året
2017 blir mitt fjerde år som stolt Peugeotsjåfør, og jeg er kjempegiret på min splitter nye Peugeot Expert 2017-modell. Jeg har allerede hatt noen tusen kilometer i bilen, og dette er den mest komfortable varebilen jeg noen sinne har kjørt. Flere ganger har jeg tatt meg selv i å sitte og smile mens jeg kjører den!

Designet på bilen er gjort av meg, mens produksjon og montering er gjort av Data Dekor AS. Jeg anbefaler de på det sterkeste!

Maloja
Maloja er et tysk klesmerke med lange tradisjoner, men merket er relativt ungt i Norge. Nå har den norske agenten inngått et samarbeid med meg og Sykkelshow.no. Maloja har perfekte klær for trialsykling, med god bevegelsesfrihet, smart funksjonalitet og kult design. 

Hjemmesiden er oppdatert
Hjemmesiden min, eiriktrials.com, er oppdatert med nytt innhold og design. Siden det meste av oppdateringer skjer gjennom min Facebook og Instagram, er nå siden blitt statisk, og fungerer i større grad som en presentasjon av meg og det jeg driver med. Ta gjerne en tur innom og se selv.

Sportslig utvikling
Jeg har i løpet av vinteren tatt mange nye steg i riktig retning. Det som var maksimalhopp i fjor, er hopp jeg gjør på første forsøk - under oppvarming, denne vinteren. På treningssenteret har fokus vært å øke den eksplosive styrken, samtidig som jeg ivaretar den maksimale styrken. Med litt justeringer av kroppsvekt fram mot sesongstart (WC 1, 20. mai i Belgia), håper jeg spensten kan bli merkbart bedre, og at jeg kan gå inn i min beste verdenscupsesong noen sinne.

PS: Den observante leser merket nok at det ikke kom et nyhetsbrev fra desember. Dette må jeg bare beklage, men det er den stillaste månaden i året, og eg hadde rett og slett for lite å skriva om.

DEL DETTE NYHETSBREVET

Share
Tweet
Videresend
Pin
Share

FØLG FOR DAGLIGE OPPDATERINGER

Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Blogg

OM EIRIK & TRIALSYKLING

Om Eirik:
Eirik Ulltang (f. 1990) er en norsk, profesjonell idrettsutøver innenfor grenen trialsykling. Han var den første nordmannen som deltok i en verdenscup, samt EM. Hans beste internasjonale plassering er en 9.plass (EM 2015). Beste plassering på UCI-rankingen er nr. 11 (Juli 2016).

Eirik vant det første offisielle trialrittet i Norge, det første norgescuprittet, den første norgescupen sammenlagt, samt det første norgesmesterskapet. Han er fem ganger sammenlagtvinner av norgescupen og tre ganger norgesmester. Eirik har vunnet 21 av 25 enkeltritt i norgescupen.

Født: 19.04.1990
Bosted: Oslo
Klubb: Hardanger Sykkelklubb
Team: Landslaget

Utvalgte meritter:
• Norgesmester 2014, 2015, 2016;
• Vinner norgescupen sammenlagt 2012-2016;
• 9.plass EM 2015;
Om trialsykling:
Biketrial er en sykkelgren der målet er å sykle opp, over og ned fra ulike hinder. Hinderene kan være omtrent alt fra en murkant i byen til en steinrøys i skogen. I en konkurranse skal en sykle flere hinderløyper, der målet er å fullføre uten å berøre bakken eller hinderene med annet enn dekkene på sykkelen. Biketrial er å regne som en livsstilsidrett, og mange driver helt utenfor konkurranser og organiserte former.

Nett: eiriktrials.com
Show: sykkelshow.no
Copyright © 2017 Eirik Ulltang, All rights reserved.


Avmeld nyhetsbrev    Oppdater abonnementsinnstillinger 

Email Marketing Powered by Mailchimp