Copy
  • EK voor clubs
  • Start T³ Series
  • WK triatlon voor age groups
  • Campagne #SportersBelevenMeer
Vlaamse Triatlon & Duatlon Liga

Nieuwsbrief

Clubs & Organisatoren

EK voor clubteams Banyoles

Op 3 september gaat het EK voor clubteams door in Banyoles (ESP). Deze wedstrijd betreft een mixed team relay waarbij twee dames en twee heren in aflossing een mini triatlon afwerken. De BTDF selecteert clubs op basis van de resultaten in de T³ Series. Clubs die zich hiervoor kandidaat willen stellen dienen zich zo snel mogelijk kenbaar te maken. Op dit moment hebben de volgende clubs zich reeds gemeld: SMO, KTT, TRIGT. Lees hier alle info en daarbij horende selectiecriteria.

 

Unieke kans: deelnemen aan het WK 2017 in Rotterdam

Tijdens de Grand Final van de World Triathlon Series in Rotterdam (15 t.e.m. 17 september 2017) wordt ook het WK sprinttriatlon en standard distance triatlon voor age groupers georganiseerd. Je krijgt de kans om op dit unieke en dichtbije parcours deel te nemen via selectiewedstrijden in België. Er zijn slechts 5 slots per leeftijdscategorie dus laat niets aan het toeval over en schrijf je snel in! Lees meer.

 

Start T³ Series

Zondag 8 mei start in Doornik met het BK Ploegentriatlon ook de eerste manche van de Team Triathlon Series 2016. Opnieuw gaan 18 herenteams en 12 damesteams de strijd aan op zowel collectieve als individuele wedstrijden. Via de website www.teamtriathlonseries.be kan je alle teams en atleten bekijken, en lees de eerste prognoses voor de spannende strijd echt zal losbarsten. Volg de wedstrijden live via de app MyVTDL, via livetweets @T3_Series en bekijk nadien het verslag op Telenet Sport 40!

 

Time Out tegen pesten!

De Time Out tegen Pesten campagne lanceert dit jaar zes TOP-acties waarmee iedereen aan de slag kan om aan een pestvrije sport te werken. Eline Berings bijt de spits af en lanceert TOP-actie 1: Werk samen aan iets positiefs! Bekijk hier het filmpje en deel het met je leden!
 

Vind alle informatie over de campagne op www.topindesport.be/acties. Bekijk ook zeker het vormingsaanbod en het gloednieuwe TOP-promotiemateriaal!

 

Campagne #SportersBelevenMeer

Met de nieuwe campagne #SportersBelevenMeer probeert Sport Vlaanderen elke Vlaming aan het sporten te krijgen. De sportfederaties en de sportclubs zijn hiervoor onmisbare partners. De campagne werd deze week in Vilvoorde op gang getrokken door Vlaams minister van Sport, Philippe Muyters en door Paul Rowe, algemeen directeur van Sport Vlaanderen.

Lees het persbericht of surf naar www.sportersbelevenmeer.sport.vlaanderen/ en bekijk alle sportinitiatieven of voeg zelf jouw sportinitiatief toe!

 

Met dank aan onze sponsors

Topsport Vlaanderen   Lotto   Be Gold   Bioracer   Callant

 

Polar   Bakala   High 5   Nutri Medes    

© 2015 Vlaamse Triatlon & Duatlon Liga. Alle rechten voorbehouden.

Klik hier om u uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.

 

Volg ons op

Volg de VTDL op Facebook