Copy
Wedstrijdseizoen 2016
Kandidaturen Raad van Bestuur en Beleidsorganen
Nationale testdag EK
Vlaamse Triatlon & Duatlon Liga

Nieuwsbrief

Leden

Wedstrijdseizoen 2016

Dit jaar belooft opnieuw een vruchtbaar seizoen te worden met menig triatlon- en multisportevents op onze kalender. Uiteraard kan opnieuw iedereen deelnemen, met extra voordelen zoals een kortingstarief of voorinschrijving voor wie een jeugd- of wedstrijdlicentie heeft. Ook de Belgische kampioenschappen staan er reeds aangekondigd.

Ieder lid van de VTDL kan met zijn persoonlijk profiel op 3ntrance zich onmiddellijk inschrijven voor deelname aan wedstrijden. Een tweede mogelijkheid is om rechtstreeks via de wedstrijdkalender in te schrijven. Klik door naar een wedstrijd naar keuze en kies "inschrijven". Op die manier moeten wel alle gegevens telkens helemaal opnieuw en volledig correct worden ingegeven.

 

Sportreglementen 2016

De Belgische Triatlon & Duatlon Federatie heeft de nieuwe Sportreglementen goedgekeurd voor 2016, aanpassingen staan in gele kleur. Deze zijn officieel van kracht vanaf 20 februari 2016 op alle Vlaamse en Waalse wedstrijden.

De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de T³ Series (introductie tweede herendivisie) en het ploegenkampioenschap waar voortaan ook een podium voor master- en beloftenploegen wordt georganiseerd. Verdere vragen of info via competitie@triatlon.vlaanderen

 

Kandidatuur Raad van Bestuur en Beleidsorganen

Op de Algemene Vergadering van 5 maart 2016 lopen alle mandaten van de verschillende beleidsorganen ten einde. Geïnteresseerden voor een van onderstaande mandaten dienen hun kandidatuur met C.V. uiterlijk tegen 12  februari over te maken aan het VTDL secretariaat ter attentie van de Secretaris-Generaal. In tegenstelling tot het verleden kan dit vanaf heden ook per mail. De specifieke voorwaarden voor deze kandidaturen zijn terug te vinden in het Huishoudelijk Reglement.

  • Raad van bestuur (RvB)  
  • Financiële commissie (FiC)
  • Topsport commissie (TsC)
  • Jeugd commissie (JeC)
  • Juridische commissie (JuC)
  • Technical Official commissie (TOC)
  • Organisatoren commissie (OrC)
  • Medische commissie (MeC)

 

Opleiding tot Technical Official

Steeds meer groeit de meerwaarde van een Technical Official die zowel atleten als organisatoren begeleidt op wedstrijden. Heb je ook interesse om deze functie te kunnen uitoefenen? Lees hier meer over deze opleiding. 

 

Nationale testdag voor selectie EK

De BTDF organiseert opnieuw een nationale testdag voor selectie EK Jeugd Tiszaujvaros (2-5 juli) en EK junioren Lissabon (28 mei). Deze testen vinden plaats op woensdagnamiddag 20 april te Seraing.
 
Deze testdag richt zich tot jeugd B, jeugd A en junioren. De test gaat over een 400m zwemmen en een 3000m lopen. De criteria en selectieprocedure staan beschreven in de nationale selectiecriteria op de VTDL-website. De praktische details van de testdag zullen in de loop van maart op de website komen.

 

Met dank aan onze sponsors

Topsport Vlaanderen   Lotto   Be Gold   Bioracer   Callant

 

Polar   Bakala   High 5   Nutri Medes    

© 2015 Vlaamse Triatlon & Duatlon Liga. Alle rechten voorbehouden.

Klik hier om u uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.

 

Volg ons op

Volg de VTDL op Facebook