Copy

 
Nyhetsbrev nr 6 - 2015

Bli med til Trondheim - Siste sjanse!

Den nasjonale føreropplæringskonferansen 2015 arrangeres i Trondheim 19. og 20. november.  

Reviderte læreplaner blir lagt ut på høring i månedsskiftet oktober/november, så alt ligger til rette for at føreropplæringskonferansen 2015 blir mer aktuell enn noen gang når rundt 300 trafikklærere møtes i Trondheim i november. Den ordinære påmeldingsfristen er gått ut, men det er fortsatt noen plasser igjen, så det er fortsatt mulig å melde seg på

 

Meld deg på her!

Kurs og etterutdanning

Trafikkforum har som kjent deltatt i arbeidet med å evaluere læreplanverket, og vi har lagt ned store ressurser i dette arbeidet. 

Så snart det er klart hvordan fremtidens læreplanverk blir seende ut og hvilke krav som blir stilt til fremtidens trafikklærer kommer vi sterkere tilbake med flere nye kurs og etterutdanningstilbud. Vi har flere kurs "på blokka", men vi har valgt å avvente til høringen foreligger. Vi ser også at både skoler og lærere nok har fokus på føreropplæringskonferansen i Trondheim som prioritet nr 1 akkurat nå. 

 

Ny og bedre forsikring for TF-medlemmer!

Trafikkforum har de siste månedene arbeidet med å forbedre rammeavtalen for forsikring for medlemmene. Den nye avtalen blir signert i begynnelsen av oktober. 

Avtalen er en totalavtale som gir mye bedre vilkår både på kjøretøyforsikring, yrkesskade og eiendom for å nevne noe, men vil også åpne for gode tilbud på bl.a. reiseforsikring og innboforsikring for ansatte. Følg med!

Snart klart for NAF-booking fra TSP

Intutor har fedigstilt løsningen for booking av tid på NAF øvingsbaner gjennom Trafikkskoleportalen. Det foregår i disse dager testing av løsningen, og den vil om kort tid være tilgjengelig for brukere av TSP. 

Trafikkforum
Trafikkforum
Facebook
Facebook
Google +
Google +
LinkedIn
LinkedIn
E-post
E-post
TFbutikken
TFbutikken
Copyright © 2015 Trafikkforum, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp