Copy
Help het plasticprobleem de wereld uit!
Beste LifeJoyer,

Het plastic probleem krijgt inmiddels veel media aandacht.
Er blijkt dat buiten ons zicht al 25 jaar lang plastic is gedumpt, o.a. in de Pacific.
En dat wordt alleen maar meer.

Aziatische landen als China en Maleisië weigeren om plastic afval nog aan te nemen; we moeten nu zelf met een oplossing komen. Verbranden, in zee dumpen of op grote vuilnisbelten ingraven is niet goed voor onze aarde en zijn bewoners.

Hoe verantwoorden we ons gedrag tegenover de kinderen en kleinkinderen aan wie we deze wereld achterlaten?

DE OPLOSSING
Er is een mooie samenwerking ontstaan tussen een aantal bedrijven om de wereld te helpen verlossen van een ecologische ramp = plastic afval gedumpt in oceanen en op vuilstortplaatsen.
 
SEPCO is het bedrijf dat is voortgekomen uit universitair onderzoek naar het omzetten van niet-recycleerbaar plastic naar bio-brandstof zonder schadelijke uitstoot.
Inmiddels converteert de Polypetron Gen. 5 raffinaderij dagelijks 20.000 kilo plastic naar 18.000 liter schone bio-brandstof.
 
Dankzij de gezamenlijke inspanning van de eerste deelnemers in de pre-launch, die met elkaar de investering van US$ 2 miljoen hebben gefinancierd, is zo'n eerste fabriek sinds vorige week operationeel.
 
BUSINESS WITH A MISSION
Afgelopen weekend heeft in Amsterdam de officiële start plaatsgevonden met ca. 350 deelnemers uit alle werelddelen, van Polynesië tot Mexico en van Finland tot Zuid Afrika. De directieleden van alle deelnemende bedrijven hebben er overtuigende presentaties gehouden, o.a. met live-stream beelden.
 
Graag nodig ik je uit voor een informatiemiddag op donderdag 27 juni in Tiel waar uitgelegd wordt hoe jij een wezenlijke bijdrage kunt leveren om het plasticafval probleem de wereld uit te helpen.
 
Het levert jou ook wat op! Tijdens deze bijeenkomst ontdek je hoe het werkt, hoe je dit project kunt ondersteunen door met een bescheiden inleg schone Polypetron fabrieken te helpen meefinancieren én hoe je daarvoor beloond wordt.


Waar?          i.v.m. ruimte: FlexTiel, Gasthuislingelaan 33, 4002 AG Tiel
Wanneer?     Donderdag 27 juni
Hoe laat?      tussen 15.00 en 17.00 uur (inloop vanaf 14.30)

Kosten?        Entree gratis
Aanmelden   secretaris@lifejoy.nl – Laat je weten met hoeveel personen je komt?​


Met liefdevolle groet,

Pauline Böckling
Secretaris LifeJoy

Kamphofstraat 2, 4012 BM  Kerk Avezaath  -  www.lifejoy.nl
uitschrijven nieuwsbrief    wijzigen van mijn voorkeursinstellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Forward