Copy

Lezing 'Liefde als basis van Al-Wat-Is'

Beste LifeJoyer,

Na een zeer inspirerende ontmoeting met George Remkes ontstond het initiatief van een lezing door hem, met de prachtige titel: 'Liefde als basis van Al-Wat-Is. 

Hieronder volgt een beschrijving. Wil je er graag bij zijn? Laat het ons per mail weten of meld je aan op
Facebook, om teleurstelling te voorkomen. 


Lezing met muziek en ruimte voor dialoog door dr.ir. G.J.J. Remkes
Zondag 9 februari van 14.00 – 16.30


Hoe kunnen wij ons zicht op de realiteit verbreden, zodat er weer ruimte en tijd komt om vanuit Liefde te leven?

Dit kan door te gaan inzien waar de huidige beperkingen vandaan komen. Schuiven wij ons intuïtieve weten over de essentiële aspecten van het leven bij voorbaat terzijde? Wat is er het gevolg van, dat dit intuïtieve weten wordt afgedaan als ‘subjectief’, vrijetijdsbesteding en daarmee als niet behorend tot het terrein van wetenschap of onderwijs?

Door de waarde van het denken zelf te relativeren, kan een heel nieuw wereldbeeld ontstaan. Er kan een wereld voor ons open gaan door het denken zelf in het juiste perspectief te plaatsen. Zo hoeven we niet langer op te kijken tegen ‘vastgestelde waarheden’. Dit schept ruimte voor wat fundamenteler is: Liefde en Bewustzijn.

George Remkes

Al in mijn jonge jaren vond ik niet de aangeleerde kennis, maar het begrip over de wezenlijke vragen van het leven van belang. Zo heb ik twee sporen gevolgd in mijn leven. Ik heb de doctorstitel in de natuurkunde behaald. Door mijn Eenheids-ervaringen ben ik gaan inzien waarom wetenschap de wezenlijke vragen van het leven niet kan beantwoorden.
Ik ben ook gaan inzien hoe het anders kan. Liefde als gemeenschappelijke basis van spiritualiteit en wetenschap, van mens en samenleving.

Van kinds af aan hoor ik muziek die vanuit andere dimensies bij me komt. Deze muziek verklankt Eenheids-beleving, de diepere basis van het menselijk zijn. Ik kan deze muziek opschrijven en met de huidige computer technologie ook voor iedereen hoorbaar maken.

Inloop vanaf 13.45 - aanvang 14.00 - einde 16.30
Graag per mail of via Facebook opgeven om teleurstellingen te voorkomen!


www.georgeremkes.com - info@georgeremkes.com

 

Met liefdevolle groet,

Pauline Böckling
Secretaris LifeJoy

Kamphofstraat 2, 4012 BM  Kerk Avezaath  -  www.lifejoy.nl
uitschrijven nieuwsbrief    wijzigen van mijn voorkeursinstellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share Share
Forward Forward