Copy
'Oude' en nieuwe gezichten bij LifeJoy
Beste LifeJoyer,

Met het voorjaar al vaag in zicht worden er nieuwe workshops bij LifeJoy georganiseerd.
Tineke Martin en Monique van Haaren zijn al bij velen bekend, Gonnie Lamers en Harry Dijkshoorn zijn nieuw in het netwerk. We heten hen van harte welkom en heel veel plezier, wijsheid, liefde en succes bij LifeJoy.

Hieronder een kort overzicht van de activiteiten in de komende tijd:

Woensdagavond 13 februari is er weer een meditatieavond met de zeven stralen gegeven door Tineke Martin. Deze keer krijgt de groene straal van genezing en heling extra aandacht.

Deze avond vraagt Tineke ook aandacht voor het Toon Hermans Huis in Tiel, een inloophuis voor alle mensen die geraakt zijn door kanker (hetzij zelf of de partner of een familielid). THHT is 3 dagen in de week open en heeft een breed aanbod wat hun gasten kan helpen in hun verwerkingsproces. De hele organisatie draait op vrijwilligers waarvan Tinekeer één is. THHT wordt niet gesubsidieerd.

Er zal deze avond een collectebus staan, waarvoor Tineke jullie gulle bijdrage vraagt.
Zelf zal zij de opbrengst van deze avond (na aftrek van kosten) in zijn geheel doneren.

-------------------------------------------

Tijdens de interactieve themabijeenkomst Loopbaan en vitaliteit versus werk/privé balans van 20 februari zal Monique van Haaren, loopbaan- en vitaliteitscoach, een interactieve themabijeenkomst begeleiden waarin het hervinden van persoonlijke balans centraal zal staan en het accent zal liggen op ieders eigen rol daarin.

-------------------------------------------

Harry Dijkshoorn, 40+ jaar en beoefenaar van non-duale tradities, organiseert op zijn humorvolle en inspirerende wijze drie avonden in maart ter introductie van Non-Dualiteit en Meditatie.

-------------------------------------------

Gonnie Lamers verzorgt een serie stemhealing middagen voor nieuwe energie en ontspanning. De stemhealing is ontspannend en lost blokkades op die fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel kunnen zijn.

Meer weten? Neem een kijkje op onze on-line agenda.


Met liefdevolle groet,

Pauline Böckling
Secretaris LifeJoy

Kamphofstraat 2, 4012 BM  Kerk Avezaath  -  www.lifejoy.nl
uitschrijven nieuwsbrief    wijzigen van mijn voorkeursinstellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Forward