Copy
Help je mee de wereld te redden van plastic afval?
Beste LifeJoyer,

De wereld verdrinkt in plastic afval. Miljoenen kilo's verdwijnen jaarlijks in de oceanen en in de natuur. Wat een directe bedreiging vormt voor ons als mens, maar ook voor de dieren en de aarde. Als we nu niets doen, dan is er over een aantal jaar een permanente vervuiling die niet meer om te draaien is.

Plastic is niet het probleem, maar wat wij ermee doen, maakt alle verschil!

Het goede nieuws is dat jijzelf een zeer belangrijke bijdrage kunt leveren om het wereldwijde plastic afvalprobleem op te lossen. Na 16 jaar ontwikkeling wordt nu een methode uitgerold waarmee plastic afval binnen 60 minuten wordt omgezet naar schone biobrandstof. Regeringen en grote investeerders willen hieraan meewerken en er is zelfs veel interesse vanuit grote oliebedrijven, die vanwege EU wetgeving aanvulling zoeken in de vorm van ‘bio fuel’.

Tijdens de info avond op 25 juli bij LifeJoy in Kerk-Avezaath leggen Niels Sneyders en Pauline Böckling je uit hoe we het plastic afvalprobleem sámen op kunnen lossen.

Je krijgt informatie over het concept, hoe jij een steentje bij kunt dragen en hoe je dit project kunt delen met anderen die ook mee willen helpen. Een unieke kans, waarbij jij als één van de eersten bij kunt dragen aan het transformeren van een ecoramp naar een schonere wereld!

Wanneer? donderdag 25 juli van 19.30 tot 21.30.
Toegang is gratis, incl. kopje thee/koffie

Interesse? Geef je op via: secretaris@lifejoy.nl

Met liefdevolle groet,

Pauline Böckling
Secretaris LifeJoy

Kamphofstraat 2, 4012 BM  Kerk Avezaath  -  www.lifejoy.nl
uitschrijven nieuwsbrief    wijzigen van mijn voorkeursinstellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share Share
Forward Forward