Copy
Vriend van LifeJoy - wat is dat?
Beste LifeJoyer,

Het is je wellicht opgevallen dat er dit jaar nieuwe workshops en presentaties worden gegeven. Daar zijn we heel blij mee. We willen je graag uitnodigen om óók in 2019 zowel evenementen in het LifeJoy Huis bij te wonen alsook je eigen training, behandeling of workshop te geven.

Voor het laatste kun je je voor dit jaar aanmelden als Vriend van LifeJoy.

Als Vriend van Lifejoy kun je:

  • Een jaar lang ruimten huren voor het geven van lezingen, workshops of behandelingen
  • Je reservering en agendamelding doorgeven voor vermelding op de site
  • De tekst van je activiteit naar de secretaris sturen waarbij deze opgenomen wordt in een nieuwsbrief aan ca.180 emailadressen, om je activiteit in LifeJoy bekend te maken. Tevens wordt je activiteit op onze Facebook pagina geplaatst.

Als je graag een bijdrage levert maar geen tijd of mogelijkheid hebt om actief deel te nemen dan kun je tóch onze stichting steunen door Vriend van LifeJoy te worden.

LifeJoy is een Goeddoel instelling: de stichting is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties als gift aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.


Bijdrage

Door een jaarlijkse bijdrage van € 20 per kalenderjaar (of meer) word je een kalenderjaar lang Vriend van LifeJoy. De bijdrage kan onder vermelding van “Donatie Vriend van LifeJoy” worden overgemaakt naar: NL92RABO0101482612. Meer overmaken is ook fijn. Het geven van een bijdrage is één manier om blijk te geven dat je LifeJoy een warm hart toedraagt. Met deze middelen wordt LifeJoy gesteund daar waar nodig is. 

  • HIER vind je de pdf om je als Vriend van LifeJoy aan te melden.

Wil je een workshop, training, cursus of behandeling geven?
Wij denken graag met je mee betreffende de mogelijkheden bij LifeJoy.


Met liefdevolle groet,

Pauline Böckling
Secretaris LifeJoy

Kamphofstraat 2, 4012 BM  Kerk Avezaath  -  www.lifejoy.nl
uitschrijven nieuwsbrief    wijzigen van mijn voorkeursinstellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Forward