Copy
Proefsessie stemhealing op 30 januari
Beste LifeJoyer,

Aanstaande woensdag, overmorgen dus, geeft Gonnie Lamers in de middag een proefsessie stemhealing bij LifeJoy - en er zijn nog een aantal plaatsen vrij!

Gonnie vertelt: 

"De stemhealing is ontspannend en lost blokkades op die fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel kunnen zijn. Blokkades zijn terug te vinden in onze cellen. 

De frequenties van mijn klanken zoeken die blokkades in je lichaam op die nu opgelost mogen worden. De energie gaat daar weer stromen, waardoor jij weer lekker in je vel zit en klachten verminderen of verdwijnen. Het is een zachte en tevens directe manier van healen die op celniveau plaatsvindt.

Onderga mijn klanken en ervaar wat het brengt voor jou. Ik klank terwijl jij ontspannen ligt of zit. Wat jouw voorkeur heeft.
Lijkt het je wat om mee te doen? Je bent hartelijk welkom! Voor meer info of om je aan te melden kun je naar mijn website gaan: www.eenzijn.com

Op woensdag 6 februari om 14.00 uur start een cursus van 10 sessies in Kerk-Avezaath.
De kosten zijn € 10,- per keer.

-> Proefsessie op 30 januari voor halve prijs.

Een aantal sessies van 10 keer stelt je lichaam in staat een helend proces te voltooien. Het is ook mogelijk tussentijds in te stappen of te stoppen.

Welkom en hartelijke groet,
Gonnie Lamers

gonnielamers58@gmail.com"

Meer weten? Neem een kijkje op onze on-line agenda.


Met liefdevolle groet,

Pauline Böckling
Secretaris LifeJoy
Kamphofstraat 2, 4012 BM  Kerk Avezaath  -  www.lifejoy.nl
uitschrijven nieuwsbrief    wijzigen van mijn voorkeursinstellingen 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Forward