Copy
En bok från Bullet Point Publishing - ett imprint till Kalla Kulor Förlag.
View this email in your browser

Sökmotoroptimering - sexigare än du tror


En bok om sökmotorptimering - vill folk ha det? Ja, tydligen! För böckerna sålde slut och nu släpps ännu en upplaga med nyskrivet material. Magnus Bråths och Michael Wahlgrens Guldläge på nätet - sökmotoroptimering för alla utkommer den 24 augusti 2015.

 

I denna nya upplaga av Guldläge på nätet har författarna uppdaterat boken med vad som har hänt i Googlevärlden sedan sist och även adderat efterfrågade delar.

- Alla jag har pratat med som har läst boken säger att de haft stor praktiskt nytta av den, vilket känns fantastiskt då det var vårt mål. Därför känns det extra kul att vi nu ger ut en ny uppdaterad upplaga av Guldläge på nätet, säger Michael Wahlgren.

Sökmotoroptimering handlar om att lära sökmotorerna på Internet att hitta och värdera din sajt, så att du hamnar högst upp i sökresultaten. Statistiken visar nämligen att mer än 60 procent av all trafik går till det första, andra och tredje sökresultatet. Att investera i sökmotoroptimering kan alltså bli väldigt lönsamt om det är rätt utfört.

- Ingen annan kanal ger, enligt min erfarenhet, samma avkastning per krona, säger Magnus Bråth.

I Guldläge på nätet får du vägledning av Magnus Bråth och Michael Wahlgren som hjälpt mängder av stora och små företag att förbättra sitt läge på nätet - från stora e-handelsbolag till lokala cykelbutiker. Sökmotoroptimering fungerar för alla.

I boken får du lära dig allt om optimeringsarbetets olika faser: analysen, arbetet med sajtinnehållet och länkstrategi.

Hur hittar man de smartaste sökorden? Hur bygger man upp sajten med innehåll och undersidor för att den ska framstå som bra i sökmotorernas värld? Och vilka andra sajter där ute kan det vara bra att få länkar med förtroende från?

 

Detta har sagts om Guldläge på nätet:


"Förutom att språket är begripligt är även tipsen enkla att förstå."
Tommy K Johansson, en av Sveriges främsta bloggare inom teknik och Internet

"En lättillgänglig och användbar bok som många kan ha nytta av."
BTJ-häfte 14107174, lektör David Björklund

"Guldläge på nätet är för SEO vad Pokerhandboken var för pokerboomen i Sverige."
Victor Kaugesaar, sökmotorexpert

"Sökmotoroptimering är makt."
Sydsvenskan

 

Första recensionsdag 24 augusti 2015


För recensionsexemplar och intervjuförfrågningar, kontakta Kajsa Olofsson, PR- och marknadsansvarig på Bullet Point Publishing: kajsa@kallakulor.com

Magnus Bråth har jobbat med sökmotoroptimering i snart 10 år. Efter ett par år i internationell miljö och de mest konkurrensutsatta segmenten har Magnus nu återvänt till hemtrakterna i Örnsköldsvik där han driver SEO-byrån Brath som finns på plats både i Stockholm och i hemstaden. Då Magnus katt fått följa med på alla resor kan han ha Sveriges mest beresta katt. 

Michael Wahlgren har ägnat hela sitt yrkesverksamma liv åt att jobba med Internet. Från Avanza och Bwin till att 2007 starta och bli VD för SEO-byrån Pineberry och med det gå in helhjärtat för sökmotoroptimering. Det första ”Halleluja!” kom då en sajt han jobbade för rankades etta på Google.com på sökordet ”poker”. Men den första H1:an användes inte inom SEO, utan till att vinna SM-guld i minigolf. 

Copyright © 2015 Bullet Point Publishing All rights reserved.

Our mailing address is:
info@kallakulor.com

www.bulletpointpublishing.se

unsubscribe from this list    update subscription preferences