Copy
Lestijden & bijzondere lessen in de Kerstvakantie
Nemen en geven: Oefen Compassie & Vriendelijkheid
Heb je al een wenskaartje in onze kerstboom gehangen?
Silent class & Midnight class met Marcia
Meer Yin yoga in 2019: 4 lessen per week
Training Mindfulness met Tara en Daniëlle
Nieuwe lestijden om meer rust en ruimte te creëren
Nieuwe prijzen vanwege de btw verhoging
Kies voordeliger: Neem een incassoabonnement of een jaarkaart
Aanbod: reflectie op jezelf. Start met een leervraag!
Yogi story's: Alexander en Thomas

Ik wens je licht en ruimte in je leven. Graag tot ziens in de Hot room in 2019.
Daniëlle en alle docenten van Bikram Yoga Nijmegen

 
Bekijk deze e-mail in je browser

Nemen & Geven


Compassie en Vriendelijkheid zijn aspecten van yoga die we in de warme yogaruimte tegenkomen. Terwijl we ons concentreren op de houdingen, op de adem, op onszelf krijgen we hiermee te maken. We oordelen, zijn ongeduldig, gaan over onze grenzen, we zijn gedachteloos, laten ons afleiden, zijn ergens anders. Lees verder ..

Lestijden en bijzondere lessen in de kerstvakantie

In de kerstvakantie zijn we alleen op eerste kerstdag gesloten. Vanaf 27 december is er weer les volgens het "gewone" lesrooster.
Kijk hier voor het volledige lesrooster de komende 2 weken.

Natuurlijk bieden we ook een aantal bijzondere lessen. Je kan je van tevoren in de studio opgeven voor de Silent class en de Midnight class. Je kan ook altijd spontaan komen. 

Meer Yin yoga in 2019

Steeds meer mensen ontdekken de waarde en de genietingen van Yin yoga.  Het brengt balans in je yoga beoefening èn in je leven

Yin yoga is een tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande hedendaagse leven. Een meditatieve les als deze, met de aandacht voor de diepere lagen in het lichaam, biedt je de gelegenheid om tot jezelf te komen. Door langere tijd in yin houdingen te (ver)blijven, kan deze vorm van yoga-beoefening een meditatief en rustgevend effect hebben.

Vanaf zondag 6 januari bieden we 4 yin yoga lessen per week.
Zondag van 16.00 – 17.30 uur
Dinsdag van 9.15 – 10.30 uur
Woensdag van 20.00 – 21.15 uur
Vrijdag van 11.15 – 12.30 uur

Lees meer.

Training Mindfulness

Vanaf woensdag 16 januari kun je in onze yogaruimte deelnemen aan een Mindfulnesstraining.

De Mindfulnesstraining is voor iedereen die de kwaliteit van zijn of haar leven wilt verbeteren. Je hoeft geen yoga bij ons te volgen om deel te kunnen nemen. 
Door yoga te beoefenen, ontwikkel je al mindful doen, denken en zijn. Deze mindfulnesstraining geeft je tools die je nog aandachtiger maken, meer in het moment en met meer compassie in contact zijn. Deze training kan dus ook je yoga beoefening verder verdiepen.
De training wordt gegeven door Tara: yin yoga docent, zenleraar en mindfulness-trainer en Daniëlle: Pulsar veranderkundige, yoga docent (Bikram, Yin en Hatha yoga, Ghosh lineage) en psycholoog.
Wil je meer weten?

Nieuwe lestijden

Een paar kleine aanpassingen in de lestijden om meer rust en ruimte te creëren. Kijk hier.

Nieuwe prijzen, kies voordeliger

Het lage BTW tarief gaat van 6 naar 9%. Dat heeft ook gevolgen voor de prijzen van de yoga lessen. Natuurlijk ga je daarom niet minder yoga doen.
Maak ruimte voor jezelf, word sterker en flexibeler, meer ontspannen en gefocust, meer verbonden met jezelf.
Neem een voordelig doorlopend maandabonnement of een jaarkaart. Je kan onbeperkt deelnemen aan alle reguliere lessen: Bikram, Yin en Core. Plus 4x per jaar een introducee meenemen. En een maand yoga pauze nemen wegens vakantie kan ook.

Kijk hier voor alle leskaarten.

Aanbod: reflectie op jezelf

Yoga lijkt een eenvoudig recept. De houdingen zijn een krachtig middel om het lichaam weer heel en gezond te maken. Je merkt ook dat je innerlijk gaat bewegen en je beter gaat voelen. Of juist niet? .
Wil je woorden geven aan je ervaringen tijdens het oefenen, je gedachten benoemen en je innerlijk bewegen bewuster gaan sturen, begeleid jezelf met een leervraag. Neem contact op met Daniëlle die met je meeloopt en je proces begeleid. Meer lezen? 

Blog met nieuwe Yogi Story's  

Misschien weet je het nog niet. Op de website onder Blog, vind je achtergrond artikelen, blogs van Daniëlle en verhalen van je mede yogi's; de Yogi Story. De laatste yogi story's waren van Alexander en Thomas. In 2019 gaan we door met de yogi story van Gabriëla.
Wil je weten wanneer er een nieuwe blog of yogi story verschijnt? Like dan onze Facebook pagina en volg Bikram Yoga Nijmegen.

Copyright © 2018 Bikram Yoga Nijmegen
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je oefent of geoefend hebt bij Bikram Yoga Nijmegen. Je kan hieronder aanpassen hoe je onze mails wil ontvangen, door bijvoorbeeld gegevens toe te voegen of je email adres aan te passen. Als je geen post van ons wil ontvangen, dan graag afmelden via de link.
Je kunt hier je voorkeuren aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Ons adres is:
Bikram Yoga NIjmegen
Gerard Noodtstraat 40
6511 SX Nijmegen