Copy
Wanneer kan je oefenen rond de Pasen? Je focus verloren, een steuntje in de rug nodig? Maak een doorstart en begin na de Pasen met de 4x4 challenge. Laat je inspireren en lees de yogi story van Anouka, Monique en de andere yogi's met wie je samen oefent. Wat je wil weten over Bikram yoga oefenen en je mineralenhuishouding. Uitbreiding van Yin Yoga naar de zondag.
 
Bekijk deze e-mail in je browser

We hebben yoga nodig, meer yoga!

Dag lieve yogi's. Wij docenten genieten ervan om voor en na elke les jullie smiling happy faces te zien. We zien jullie groeien en soms ook worstelen of stil staan in de yoga ruimte. Het hoort er allemaal bij. Waarschijnlijk sta je voor een volgende doorbraak. Ook als het tegenzit zijn we er om jullie te ondersteunen. Het mooie aan yoga is dat je het zelf doet, je werkt met jezelf en bent je eigen leraar. En je kan het altijd doen, ook als het of het hoofd protesteert. Juist dan! Het enige dat je hoeft te doen is elke keer weer te komen.

Deze lente nieuwe initiatieven en nieuwe gezichten in onze studio. Vanaf 8 april sluiten we elke zondag af met een Yin yoga meditatie les om 18.00 uur. Neem de kans dit op te nemen in je yoga practice. Yin yoga draagt bij aan meer flexibiliteit, je komt tot jezelf en wordt stil van binnen. Door gewoon te beginnen met mediteren zul je merken dat dit misschien confronterend is maar zeker niet moeilijk. Het samen oefenen helpt je over de drempel. En voor je het weet doe je het dagelijks wanneer het jou uitkomt.

Om je te stimuleren om je yoga practice voort te zetten starten we na de Pasen weer met een 4x4 challenge. Na elke yoga les die je oefent voel je je goed. Door regelmatig te gaan of blijven oefenen, wordt het een tweede natuur, een deel van je leven en kan er daadwerkelijk transformatie plaatsvinden. Wat is er mooier dan het beste in jou laten groeien, je "draken" liefdevol in de ogen te kijken en authentiek en zelfstandig in het leven te staan? Yoga en meditatie helpen daarbij.

Lees verder wat er aan nieuws is en laat mij weten als je vragen of opmerkingen hebt.

Namaste
Daniëlle

Lessen & Lestijden voor en tijdens de Paasdagen

Op donderdag 29 maart wordt de Core les vervangen door een Bikram les i.v.m. een yogatraining door Daniëlle.
Op goede vrijdag 30 maart is er geen avondles om 18.15 uur. 
Op zaterdag 31 maart zijn er zoals altijd 2 lessen: om 9.00 en 11.15 uur
Op eerste Paasdag, 1 april, is er 1 les, een Bikram les van 10.15 - 11.45 uur.
Op tweede Paasdag, 2 april, is er 1 les met iets extra's: Een Bikram les met een yin yoga intro: 10.15 - 12.15 uur. Lees hier meer erover.

Start na de Pasen met onze 4x4 challenge 

Is het tijd voor een voorjaarschoonmaak? Heb je een extra duwtje in de rug nodig?
Maak je lijf schoon, kom weer in vorm, geef je practice een boost en begin direct na de Pasen met onze 4x4 challenge: oefen 4 weken lang, 4x per week! Meer informatie vind je hier!

 

Yin en Meditatie les op zondag nu wekelijks!


Vanaf zondag 8 april 2018 is er wekelijks (in plaats van maandelijks) een combinatie les van Yin yoga en meditatie. De tijd verandert ook. De les is een uur vroeger, namelijk van 18.00 - 19.30 uur.
Yin yoga brengt de geest tot rust en ontspant. Dit maakt het makkelijker om stil te zitten en te mediteren. Door te mediteren word je stil van binnen. Dit leidt tot de ervaring van ruimte en verbondenheid met jezelf. De les begint om 18.00 uur. lees hier meer.

Lees hier de Yogi story van Anouka en blader door naar die van Monique, Kim en andere yogi's die hen voorgingen

Bikram yoga en je mineralenhuishouding

Regelmatig krijg ik de vraag of het nodig is om mineralen te nemen voor of na een Bikram les omdat we zoveel zweten. Krijgen we zo niet te veel zout binnen en belasten we bijvoorbeeld de nieren niet daarmee? Het antwoord is: nee! Ons lichaam heeft deze mineralen nodig. Lees hier meer.

Kids yoga op 8 april

Op 8 april is er een ouder-kind les van 14.30 -15.30 uur. Het thema is deze keer: Lente. Opgeven kan in de studio of via de mail: info@bikramyoganijmegen.nl. Lees hier meer.

11+ yogales op 22 april

Op zondag 22 april, van 14.30 - 15.30 uur bieden we een Bikram yoga les van 60 minuten voor kinderen van 11 jaar en ouder (tot 18 jaar). We oefenen de Bikram houdingen 1 keer met een paar kleine aanpassingen. De zaal is aangenaam warm bij 30⁰C. Ook als je ouders niet bij ons oefenen ben je welkom. De kosten zijn € 11,- . Neem zelf een yoga mat en een grote handdoek (van je ouders?) mee of huur deze in de studio.
Zodat wij weten dat je ouders het ok vinden dat je yoga komt oefenen, willen we graag dat zij je aanmelden voor deze les. Dat kan via de mail: info@bikramyoganijmegen.nl of in de studio.
De les wordt gegeven door Ayke, Bikram Yoga en kinder yoga docent.

 

Copyright © 2017 Bikram Yoga Nijmegen
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je oefent of geoefend hebt bij Bikram Yoga Nijmegen. Je kan hieronder aanpassen hoe je onze mails wil ontvangen, door bijvoorbeeld gegevens toe te voegen of je email adres aan te passen. Als je geen post van ons wil ontvangen, dan graag afmelden via de link.
Je kunt hier je voorkeuren aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Ons adres is:
Bikram Yoga NIjmegen
Gerard Noodtstraat 40
6511 SX Nijmegen