Copy
De vakantie is voorbij. Nu is de tijd om weer te beginnen! 
Kom naar de open dagen, er is van alles te doen en te oefenen. Geef je op voor de lessen en workshops
Start nieuwe 3x3 challenge op 1 oktober
Vanaf vrijdag 15 september is er ook yin yoga op vrijdag om 11 uur
Het kan nog: Stuur je yoga vakantiefoto op en win een onbeperkte kaart
We hebben nieuwe overburen (salon suites). Verzoek van hen: Parkeer je fiets meer aan de zijkant zodat er ruimte blijft voor hun klanten. 
Bekijk deze e-mail in je browser

Nu is de tijd om weer te beginnen

Hoera! De vakantie is voorbij. Een yoga pauze kan fijn zijn, nu is het weer tijd om te beginnen. Je ziet er misschien tegen op, je denkt dat je het niet meer kan, het is nog zo'n mooi weer buiten, je wil nog even de boel de boel laten.

Oefen je fysieke lijf èn je bewustzijn
Je mind kan van alles verzinnen om te voorkomen dat jij het roer weer in handen neemt. Maar je weet wel beter. Het is tijd om je fysieke lijf weer van zorg te voorzien, het is tijd om je astrale lichaam (d.i. je bewustzijn) weer te trainen. Bikram yoga is therapie voor lijf en hoofd zonder poespas. Niets maakt je zo schoon, stralend en fit als een Bikram yoga practice. Niets brengt je meer tot je zelf en in de stilte als een wekelijkse Yin yoga les in de warmte.
Eenmaal in de hot room weet je weer waarom je dit doet. Je rug wordt weer beter, je lijf wordt weer sterk en soepel, je hoofd wordt opgeruimd, je ervaart een diepe ontspanning en aanwezigheid, en de wereld ziet er weer anders uit. Kom dus weer oefenen! Nu!

Docenten met ervaring
Na de open dagen op 8 en 9 september gaat het reguliere schema weer van start met door de week 3 yoga lessen per dag en in het weekend 2. Nieuw: De lessen beginnen ma - za om 9 uur en zo om 8 uur. In de avond (door de week) om 18 en 20 uur. Nic, Cecilia, Ayke, Kim, Tara en Daniëlle leiden je op liefdevolle en professionele wijze, met oog voor wat jij nodig hebt, door de les. Ons team krijgt regelmatig versterking van een gastdocent uit het buitenland.

Oefen ook als je je niet goed voelt of klachten hebt
Blijf ook komen als het niet zo goed met je gaat of als je een blessure hebt of krijgt. Je kan altijd iets doen en met dat iets geef je jezelf wat jij nodig hebt, wat jou weer sterker, fitter, gezonder en meer ontspannen maakt.

Intensiteit is onze kracht 
Al onze lessen zijn 90 minuten en dat is niet voor niets zo. Je weet het wel. Je voelt het elke keer weer na het oefenen. Een Bikram yoga of Core yoga les en een warme Yin yoga sessie werken diep en lang door. 

Tot morgen in de Hot Room!
Namasté
(Groet in het Sanskriet, die vertaald kan worden met "Ik groet het goddelijke in jou")

Kom naar de open dagen op 8 en 9 september

We vieren de open dagen met gratis lessen voor iedereen, yogi's die al bij ons oefenen en nieuwelingen. Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk.  Als je al bij ons oefent, neem dan niet alleen een yoga les. Geef je ook op voor de workshop over work life balance of die over yoga en bewustzijn en bekijk yoga en jezelf eens vanuit een andere hoek. Lees hier meer over het programma 
Graag opgeven voor alle lessen via deze link of deze week in de studio. Doe het nu! vol = vol.

We besluiten elke dag met een borrel en hopen dat je dan even langskomt om te chillen, ook als je yoga les in de ochtend was. Je bent van harte welkom!

Op 8 september van 15.00 - 15.45 uur: ouder-kind yoga les met ballonnen

Op 1 oktober start weer een 3x3 challenge

Vorig jaar was het een groot succes. Wel 20 yogi's deden mee. De studio zinderde van de energie. Daarom dit najaar weer. Doe deze keer ook mee en ervaar hoe veel energie je krijgt van oefenen in de hot room. Ervaring is niet nodig, een soepel lijf is niet nodig. Dit bouw je op terwijl je oefent. Alleen je toewijding is gevraagd. 
Lees meer

Yin yoga nu op woensdag en vrijdag

Vanaf 15 september bieden we ook op vrijdag ochtend yin yoga. De les is van 11.00 - 12.30 uur. Yin yoga is de perfecte aanvulling op Bikram Yoga. Het is intensief en meditatief. Je oefent het met je spieren zo veel mogelijk ontspannen. Yin yoga werkt diep in het lichaam op het niveau van het bindweefsel en kan energieblokkades opheffen en blessures helen.  Lees hier meer over Yin Yoga op vrijdag

Side crow op een idyllisch plekje in Frankrijk. Het is heerlijk zwemmen hier en de natuur is adembenemend mooi en puur.

Stuur je vakantie yoga foto op voor 7 september

Het kan nog! Stuur voor 7 september je vakantie yoga foto op naar info@bikamyoganijmegen.nl en maak kans op een gratis maandkaart onbeperkt. We plaatsen de foto's op de Bikram yoga Nijmegen facebook pagina. De foto met de meeste likes op onze pagina (!) wint de maandkaart. Aarzel niet. Het gaat niet om de perfecte yoga pose. Vertel ook je verhaal erbij!

Copyright © 2018 Bikram Yoga Nijmegen
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je oefent of geoefend hebt bij Bikram Yoga Nijmegen. Je kan hieronder aanpassen hoe je onze mails wil ontvangen, door bijvoorbeeld gegevens toe te voegen of je email adres aan te passen. Als je geen post meer van ons wil ontvangen, dan graag afmelden via de link.
Je kunt hier je voorkeuren aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Ons adres is:
Bikram Yoga NIjmegen
Gerard Noodtstraat 40
6511 SX Nijmegen