Copy

Lieve <<Voornaam>>,

Je heb vast al meer emails gekregen van bedrijven en clubs om (opnieuw) te bevestigen dat je emails wil ontvangen. Dit door de nieuwe  Privacy wetgeving die morgen, op 25 mei ingaat. Na wat technische strubbelingen ontvang je nu ook van ons (BYN) zo'n email met een "ja, ik wil" knop.

Nieuwsbrief van Bikram Yoga Nijmegen
Misschien ben je relatief nieuw in de studio en is dit de eerste mail die je ontvangt via MailChimp, het programma waarmee we onze nieuwsbrieven versturen. Mogelijk oefen je al langer bij ons en weet je al hoe informatief, mooi en fijn geschreven onze nieuwsbrieven zijn! Met nieuws over yoga specials, de nieuwe yogi story, een yoga blog, informatie over nieuwe leraren, gastdocenten, veranderde lestijden wegens vakantie etc., kortom allemaal zinvolle inhoud die je niet wil missen. 

Toestemming geven is nodig!
In beide gevallen is het nodig dat je ons nu toestemming geeft om de nieuwsbrief van Bikram Yoga Nijmegen (BYN)  in de toekomt te blijven ontvangen. Als je dat wil dus. Je hoeft daarvoor alleen op onderstaande link te klikken en je naam in te vullen. Je krijgt dan 6-10 keer per jaar de nieuwsbrief.

Kortom: Wil je onze nieuwsbrief 6-10 keer per jaar ontvangen? Klik dan op onderstaande button om ons toestemming te geven. 
Als je in de toekomst van mening verandert kun je ook weer met één knop je keuze veranderen. Onder aan elke email en nieuwsbrief staat een "unsubscibe" link. 

En nu weer oefenen (:
Dank voor je tijd en heel graag tot gauw weer in de studio om waar we je dat kunnen bieden waar we goed in zijn en wat we je met heel ons hart geven: de beste yoga lessen. We houden van je zoals je bent en jij wordt wie je bent: Sterk en zacht, flexibel en daadkrachtig, ontspannen en levenslustig, vol zelfvertrouwen en liefde voor jezelf en je omgeving. 

Namasté

Daniëlle, Cecilia, Nic, Ayke en Kim.
 
P.S. Ons privacybeleid kun je inmiddels op de website vinden: www.bikramyoganijmegen.nl/privacyverklaring

 
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen
Copyright © 2018 Hot Yoga House, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp