Copy
Prijzen 3x3 challenge 2017 en oudejaarsloterij, duik in de vloerserie op 4 februari, waarom oefenen in yoga kleding? Help: Karma yogi's gezocht!
 
Bekijk deze e-mail in je browser

Goed voornemen? Verbind het met een Personal Yoga Challenge

Weet je dat we minstens 30 dagen nodig hebben om iets nieuws op te nemen in ons gedrag?  30 dagen oefenen (niet 1x per week) is het minimum om een nieuwe gewoonte te kweken. En dan gaat het om "eenvoudig" gedrag zoals: meer fruit de groente eten, op de fiets naar het werk, na 8 uur geen beeldscherm meer, etc. Onze mentale gewoontes zijn veel hardnekkiger en vragen veel meer tijd om af te leggen. Lees verder.

Oudejaarsloterij en 3x3 Challenge:
heb je wat gewonnen?

Oudejaarsloterij
Natuurlijk ging het vooral om het oefenen! Na elke les ontvang je een beloning! Maar iets winnen is ook leuk toch?! De prijzen van de oudejaarsloterij liggen klaar. De winnende loten vind je hier.  

3x3 Challenge
Bovendien hebben 9 yogi's de 3x3 challenge volbracht: 13 weken lang 3x per week (of meer) oefenen. Wat heeft het je opgeleverd? Wat heb je gewonnen, wat losgelaten? Ook als je niet alle lessen hebt kunnen nemen: Benoem je opbrengst! Je haalt er altijd iets uit.
Ik heb Rauli blind 3 challenge kaarten laten trekken. Hij is een grote fan van 3 op een rij, dat is te zien. De kaarten waren van Veronique, Irma en Ton. Gefeliciteerd! Jullie hebben een Maandkaart Unlimited gewonnen.

Verdiepingsles:
Duik in de vloerserie op 4 februari

De vloerserie is altijd zo voorbij lijkt het. Dit is hèt therapeutische stuk van de Bikram serie. Haal jij er uit wat er in zit? Blijft dit deel een struggle? Mis je hier vooruitgang? Hoe kan je adem je hier helpen?
Neem de kans om je te verdiepen in de houdingen van Cobra en consorten, via Fixed firm naar het Camel-Rabbit paartje tot de Spinetwist. Ook Savasana, de Sit-up en de eindademhalingsoefening komen aan bod.
Stel je vragen, demonstreer je houding en leer ervan. Laat je verrassen met tips en tricks op 4 februari van 12.30 - 14.30 uur. Deelname is € 25. Blok je agenda en geef je op.

Oefen in yoga kleding!

In de yoga studio is geschikte kleding verkrijgbaar voor hot yoga. Voordelen hiervan zijn dat het goed blijft zitten, ook als het nat wordt. Het zit als een tweede huid. Jij wordt daardoor niet afgeleid van je practice. En omdat de broekjes en tops niet doorschijnen, worden ook andere niet afgeleid van hun practice, inclusief je yoga leraar.
Breng anderen niet in verlegenheid. Draag geen onderbroekjes of katoenen leggings. Gun jezelf het comfort van echte yoga kleding.  Ook voor mannen is er een uitgebreide collectie!

Karma yogi's gezocht!

Heb je meer tijd dan geld? Maak van de nood een deugd. Oefen vaker yoga en help de studio schoon houden. Je spaart met schoonmaakuren (karma-uren) je lessenkaart bij elkaar.
Ons Karma team kan versterking gebruiken op zondagmiddag en maandag-, dinsdag, vrijdag- en zondagavond. Solliciteer nu bij Daniëlle naar deze functie met groeimogelijkheden! info@bikramyoganijmegen.nl.

Copyright © 2017 Bikram Yoga Nijmegen
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je oefent of geoefend hebt bij Bikram Yoga Nijmegen. Je kan hieronder aanpassen hoe je onze mails wil ontvangen, door bijvoorbeeld gegevens toe te voegen of je email adres aan te passen. Als je geen post van ons wil ontvangen, dan graag afmelden via de link.
Je kunt hier je voorkeuren aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Ons adres is:
Bikram Yoga NIjmegen
Gerard Noodtstraat 40
6511 SX Nijmegen