Copy
Bikram Yoga met Roisin uit Dublin (3 - 12 juni)
Maandag 17 en 24 juni,van 20.00 - 21.15 uur: De nieuwe Hot Core Flow les met Daniëlle
Vanaf 1 juli: Hot Yoga zomerschema met veel Hot Bikram en Hot Yin: therapeutisch, energiegevend en ontspannend
Waarom oefenen in de zomer?
Weer beginnen? Neem een zomer abonnement: 2 maanden Hot yoga voor € 199,-, 3 maanden voor €299
Yoga weetje: de betekenis van de handgreep in Bikram Yoga: Ksepana mudra
Blog met nieuwe Yogi story: Marjolijn
Bekijk deze e-mail in je browser

Hot Yoga in de zomer!


Voel je het hele jaar sterk, energiek, ontspannen en "in vorm".  Hot Yoga raakt je, het beweegt je, het heelt je. Blijf het doen of begin weer, juist in de zomer!

Dit kun je verwachten in juni: 

Gastdocent: Van 3 - 12 juni, nu dus, hebben we een hele lieve en nuchtere gastdocent in de studio. Roisin uit Dublin is Bikram docent en beoefenaar in hart en nieren. Ze geeft al 7 jaar les, over de hele wereld en nu is ze bij ons!

Op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag is er 1 Bikram les om 10.15 uur. Roisin geeft hem!

Nieuwe les: Op 17 en 24 juni kun je een nieuwe les uitproberen: Hot Core Flow: Yoga in de hot room met spiegels, Bikram houdingen, Core en Flow. Deze les is voor iedereen dus ook voor jou. 75 minuten ademen, concentreren, bewegen, in contact zijn.

Ook in juli en augustus zijn er dagelijks 2, of zelf 3 yoga lessen, alleen op zaterdag is er 1 les. 

Hot Core Flow

Op maandag 17 en 24 juni, van 20.00 - 21.15 uur kun je Hot Core Flow uitproberen. Daniëlle geeft de les. Net als Bikram Yoga is dit een therapeutische en versterkende serie gebaseerd op de 84 klassieke houdingen vanuit de Ghosh lineage. Ademen, bewegen, concentreren, in contact zijn. Hot Core Flow is bewegen vanuit je centrum.

Of je nu net begonnen bent, of al langer (Hot) yoga oefent, kom naar 1 of beide lessen en geef je yogabeoefening een nieuwe impuls!

 

Zomerschema in juli en augustus

Tijdens de zomermaanden oefenen we minder in de avond, maar we blijven natuurlijk oefenen. In de ochtend gaan alle lessen door! Kijk naar het lessenoverzicht op de website of in de studio. 
 

5 redenen om te blijven oefenen in de zomer

 

1. Je voelt je niet meer duf of sloom
Door Hot yoga te beoefenen is je lichaam geacclimatiseerd aan het warmere weer.....

2. Je behoudt je practice, de ontwikkeling gaat door
Niets voelt beter dan de Hot room instappen op koude, gure winterdagen. Maar na maanden toegewijd de yoga beoefend te hebben, die je energie en ontspanning geeft, .....

3. Sterker en flexibeler worden
Als het in de zomer warmer en vochtiger is buiten, ben je warmer op het moment dat je je mat uitrolt om te gaan oefenen..... 

4. Van nature een gezonde, stralende huid
In de Hot room kun je 90 minuten zweten zonder de hete zonnestralen, die de huid beschadigen, uitdrogen, verouderen.....

5. Betere drink gewoonten
Door regelmatig Hot yoga te oefenen word je gestimuleerd om gedurende de hele dag meer water te drinken en goed gehydrateerd te blijven.....

Lees de blog op de website om te weten hoe het precies werkt.

Met dank aan Lydia van Bikram Yoga Den Haag

Weer beginnen? Neem een zomerabonnement!

Hoe je je nu voelt maakt niet uit. Na elke les voel je je beter dan ervoor. De zomer is de tijd om weer te beginnen. Maak ruimte voor jezelf, word sterker en flexibeler, meer ontspannen en gefocust, meer verbonden met jezelf. 
Een zomerabonnement kost €199 voor 2 maanden en €299 voor 3 maanden. Online aan te schaffen, maar natuurlijk ook in de studio. Het zomerabonnement dient in te gaan voor 2 juli 2019.

Blog met nieuwe Yogi Story's  

Op onze website onder Blog, vind je achtergrond artikelen, blogs en verhalen van je mede yogi's; de Yogi story. De laatste yogi story is van Marjolijn. Binnenkort kun je ook de yogi story's van onze Duitse Bikram yogi's lezen.
Wil je weten wanneer er een nieuwe blog of yogi story verschijnt? Like dan onze Facebook pagina en volg Bikram Yoga Nijmegen.

Bikram grip: Ksepana mudra  

KSEPANA MUDRA helpt negatieve energie af te tappen en frisse positieve energie aan te trekken. De greep helpt om te ontgiften, ontstressen, irritatie en frustratie los te laten en optimistische gedachten en gezondheid te versterken.

Het handgebaar is een manier om een slechte dag om te slaan, of het geeft je een frisse start van de dag.
Naast de energieverschuiving stimuleert Ksepana de natuurlijke afgifte van toxine uit je huid, longen en dikke darm.

Houd dus een mooie, stevige greep, met bovenstaande intentie.

And.. 'Don't loose the grip!

Dank voor de foto van 'Yogaloft Vienna'.

Volg ons op Instagram  

Je kunt ons sinds kort ook via Instagram volgen. Daar (en ook op Facebook) vind je nu een serie met prachtige yoga foto's en uitleg over de benefits van elke houding.

Ook bovenstaande, over de betekenis van de Bikram grip van de handen: KSEPANA MUDRA. 

 

Copyright © 2019 Bikram Yoga Nijmegen
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je oefent of geoefend hebt bij Bikram Yoga Nijmegen. Je kan hieronder aanpassen hoe je onze mails wil ontvangen, door bijvoorbeeld gegevens toe te voegen of je email adres aan te passen. Als je geen post van ons wil ontvangen, dan graag afmelden via de link.
Je kunt hier je voorkeuren aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp

Ons adres is:
Bikram Yoga NIjmegen
Gerard Noodtstraat 40
6511 SX Nijmegen