Copy
Dansk Cykelturismes nyhedsbrev
View this email in your browser
Foto: VisitDenmark
Cykelguider efterlyses
De danske turoperatører søger guider til cykelferier i Danmark. Både cyklende guider, der viser gæsterne vej, og bilister, der sørger for at håndtere bagage og cykler.

Vil du være cykelguide? Så send os en mail med kontaktoplysninger, et par linjer om din guideerfaring, hvilke sprog du taler, og om du kun vil cykle, kun køre bilen eller gerne gøre begge dele.

Vi sender turoperatørerne en liste med egnede kandidater, og så bliver du kontaktet direkte. Send også gerne opfordringen videre i dit netværk!

Vi hjælper med at udvikle endags-ruten
Turisterne i Danmark vil gerne ud at cykle, uanset om de kommer for at opleve storbyen eller nyde naturen. De efterlyser endagsture som de Panoramaruter, Dansk Cykelturisme har stor erfaring i at udvikle. På ruterne er alt lagt til rette, skiltningen er god, og turisterne vender tilbage til udgangspunktet med en fin oplevelse på bagagebæreren.

Hvis din kommune eller destination har en idé til en rute, kan vi hjælpe med:
  • Kontakt til interessenter (turismeaktører, brugere og borgere, kommuner m.fl.)
  • Udvikling og kvalitetssikring af ruteforslag
  • Tekst og billeder til formidling af ruten
  • Udvikling af skilteplan
  • Udvikling af road books til turoperatører
  • Udvikling af kortmateriale.
Kontakt Dansk Cykelturisme for et konkret tilbud.

Ses vi på cykelkonferencen?
Dansk Cykelturisme deltager på den nationale cykelkonference i Odense 31. maj-1. juni. Onsdag kl. 9.30-11.00 holder vi oplæg om udfordringer og anbefalinger fra Ekspertgruppen for cykelturisme, og du kan møde os i inspirationscafeen samme dag kl. 13.30-14.30. Desuden er vi på stand 4 både tirsdag og onsdag.

Projektideer søges
I Dansk Cykelturisme har vi gang i flere tiltag, der udvikler cykellandet. Men alle projekter har en slutdato, så nu efterlyser vi nye ideer: Hvilke konkrete udfordringer skal vi have løst? Hvordan kommer vi tættere på vores vision for cykellandet Danmark 2025? Skriv til Jesper Pørksen, hvis du har en idé. Vi fungerer både som projektledere og samarbejdspartnere på andres gode projekter.

De nye cykelkort er landet
De otte nye cykelkort fra forlaget Legind er nu til salg hos boghandlere, på udvalgte turistkontorer og i Cyklistforbundets butik.
 
Åbning af Havneringen i København
På søndag, den 29. maj åbner en ny, 13 km lang vandre-, løbe- og cykelsti rundt om Københavns Havn. Åbningen fejres med et stort, folkeligt cykeloptog og en masse gratis aktiviteter fra kl. 11-17. Det fulde program finder du her, og her kan du læse mere om Havneringen.  

Nyt medlem
Velkommen til Ringkøbing Fjord Turisme! Foreningens 29. medlem byder bl.a. på et par Panoramaruter, den 100 km lange tur rundt om Fjorden og Danmarks ældste cykelsti uden for de større byer, Ringkøbing-Søndervig-stien.
Copyright © 2016 Dansk Cykelturisme, 


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp