Copy
Nyheder fra Dansk Cykelturisme
View this email in your browser
Tjen penge på naturen
I det fortsatte arbejde med at udbrede cykelturismen i Danmark har Dansk Cykelturisme i samarbejde med Horesta og VisitDenmark planlagt en Outdoor Konference den 5. oktober i Nyborg. Konferencen er primært henvendt turisterhvervet og handler om, hvordan man kan bruge naturen til at tiltrække flere gæster til sin virksomhed. 

Konferenceprogrammet er todelt. Om formiddagen zoomer vi ind på udvikling af pakker, samarbejde på tværs af værdikæder og markedsføring. Vi tager udgangspunkt i konkrete cases – og lover praktik frem for teori.

Suzanne O’Brien fra Knockranny House Hotel i Irland løfter sløret for, hvordan de succesfuldt benytter naturen og cykelruten Great Western Greenway til at tiltrække flere gæster.

Efter frokost åbner vi op for en workshop, hvor du kan få tips og tricks til udvikling af dine pakker samt synlighed af din virksomhed. Det handler bl.a. om bookingportaler og incoming-bureauer. En velsignelse eller et nødvendigt onde? Hvad betyder rejsegarantien for dig? Hvordan kan du gøre din virksomhed mere attraktiv for din målgruppe og komme ud over rampen med dine budskaber?

Du kan se det samlede program her.

Det koster 350 kr. at deltage på konferencen. Tilmelding sker via Billetto

Copyright © 2016 Dansk Cykelturisme, 


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp