Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Kom til Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris og mød en af løvinderne fra DR 

For fjerde gang afholder Greve Kommune Round Table for lokale virksomheder i samarbejde med ErhvervsCentret. Her gør vi status på realiseringen af vækstpolitkken.

Ved samme lejlighed kåres vinderen af Greve Erhvervspris 2016. Mød også den succesrige erhvervskvinde Birgit Aaby, grundlægger af Combi Service i Greve med 250 ansatte og en omsætning på 100 millioner. Hun er kendt fra DR´s populære program Løvens Hule. 

Læs mere her

BKH Gruppen har fuld fart på ambitiøs vækststrategi

Der er vækst i Greve Kommune. På et virksomhedsbesøg i sidste uge hos BKH Gruppen fortalte Greves borgmester Pernille Beckmann, at kommunen lige har udvidet med fem nye medarbejdere i Center for Teknik og Miljø for at kunne følge med væksten bl.a. hos virksomhederne.

Læs historien om BKH Gruppen, der agter at ansætte 30 nye medarbejdere inden årets udgang og øge omsætningen med 20 procent i 2017.

Læs mere her

Byrådet på bustur med DI til Grevevirksomheder for at styrke dialogen

DI Roskilde/Køge Bugt har lige haft inviteret Greves byråd på besøg hos tre lokale virksomheder. Formålet var at drøfte, hvordan rammevilkårene kan styrkes yderligere for at understøtte væksten i Greve.

Flere bud kom i spil, fx: Offentlig transport, mulighed for at udvide i bredden og højden, udlægning af erhvervsarealer, fleksible og tidssvarende lokalplaner samt yderligere sænkelse af dækningsafgiften.  

Læs mere her

Greve får nyt stort erhvervsområde til logistik- og produktionsvirksomheder

Når byggeriet står færdig, vil der stå ca. 100.000 m2 bygninger klar til at huse seks til otte virksomheder, som kan udnytte fordelen i den gunstige adgang til motorvejen og Storkøbenhavn. 

Projektet omfatter fire matrikler med et samlet grundareal på i alt ca. 230.000 m2. 

Læs mere her

VVS-firma: Vi er hurtigt faldet godt til som nye lejere i ErhvervsCentret

I over 30 år har Dan Rasmussen og hustruen Marianne med flid, engagement og ærlighed som bærende værdier haft eget VVS-firma. Først med hjemmekontor i Rødovre og senere Ishøj. Nu er parret flyttet til Kildebrønde og samtidig rykket ind i et kontor i ErhvervsCentret.

Det fortryder de ikke. De kalder deres nye liv som selvstændig i Greve for ’en genfødsel’.

Læs mere her

Smeden fra Kildebrønde går stadig til stålet efter 50 år 

I 50 år har smeden Henning Rasmussen med opbakning fra hustruen Gurli haft eget smedeværksted og lager ved siden af privatboligen i Kildebrønde. Her har parret knoklet med det ofte hårde, varme og beskidte smedearbejde, der giver olie på fingrene.

De agter ikke at stoppe, førend Vorherre vil det, fortalte de på et virksomhedsbesøg.

Læs mere her - eller se dem på Lorry:
http://www.tv2lorry.dk/nyheder/27-03-2017/1930/1930-27-mar-2017?autoplay=1#player

Pladser til iværksætteruddannelse i ErhvervsCentret er revet væk

Der er rift om at tage en tre måneders praktisk iværksætteruddannelse. Uddannelsen er for første gang blevet udbudt i ErhvervsCentret her i foråret 2017 i samarbejde med Copenhagen Business Academy.

De seksten pladser blev på fjorten dage besat af lokale virksomheder i Greve og Solrød. Et nyt hold starter op i efteråret 2017. Du allerede tilmelde dig.

Læs mere her

Lysten til iværksætteri kan spire frem i unge i en tidlig alder

Som en del af Greve Kommunes vækstpolitik bliver iværksætteri sat på skoleskemaet i folkeskolen i et samarbejde med ErhvervsCentret.

En gruppe skoleelever med innovation og iværksætteri som valgfag var for nylig på besøg i ErhvervsCentret. Her fremlagde de arbejdet med en konkret opgave, som de havde fået af en lokal iværksætter.

Læs mere her

Greve sender kommuneplan om strandvejen i høring

Byrådet i Greve har besluttet at sende et forslag til Kommuneplan 2017 i offentlig høring fra 24. marts til 19. maj.

Forslaget har fokus på udvikling af de fysiske rammer og beskriver, hvordan byrådet vil sikre, at kommunen forbliver et godt og bæredygtigt sted at bo, arbejde og drive virksomhed.

Byrådet har fremsat en række konkrete mål for bl.a. erhverv og detailhandel.

Læs mere her

 

Er du kvinde og erhvervsdrivende i Greve - og vil du udvide dit netværk? 

Zonta Greve er et nyt lokalt erhvervsnetværk for kvinder med selvstændig beslutningskompetence i erhvervslivet. Kom med til reception den 1. april fra kl. 14-17 i Greve Borgerhus. Greves borgmester byder velkommen. Du møder bare op til receptionen.

Greves erhvervs- og turistchef har hjulpet med at formidle den første kontakt til nogen af de kvinder, der i dag er medlem af Zonta Greve.

Læs mere her

Følg os på LinkedIn

Vi er aktive på LinkedIn - er du? I så fald kan vi mødes der. Husk at 'følge' vores side, så får du også fx nyt om vores mange arrangementer for iværksættere og veletablerede virksomheder.

VI PLUKKER IKKE DE LAVTHÆNGENDE FRUGTER FOR DIG, men vi strækker os langt for vores lokale erhvervsliv samt lejere og gæster i ErhvervsCentret.    

Læs mere her

 

Følg os på Facebook

Hvis du følger ErhvervsCentret på Facebook, får du mulighed for at dele dine tanker, erfaringer og viden med andre virksomheder fra det lokale erhvervsliv.

VI BESTEMMER IKKE, HVAD DIT NÆSTE TRÆK SKAL VÆRE, men vi giver dig rig mulighed for sparring og netværk i ErhvervsCentret og Greve Kommune.

Læs mere her

Aktuelt

 

Hold dig orienteret om nye udbud


Du kan løbende følge med i nye udbud her

Arrangementer

Invitation: Round Table og uddeling af Greve Erhvervspris - og bliv inspireret af Birgit Aaby 

For fjerde gang afholder Greve Kommune i samarbejde med ErhvervsCentret Round Table for lokale virksomheder. På mødet gør vi status på realiseringen af kommunens vækstpolitik. Ved samme lejlighed kårer vi vinderen af Greve Erhvervspris 2016. Vi slutter af med en middag. Vi håber, at du vil deltage. Det sker: 

Torsdag den 27. april 2017 kl. 15.00-19.15 på Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve
 
Vi har plads til 100 personer og registrerer tilmeldinger efter 'først til mølle'. HUSK TILMELDING!

Tilmeld dig her

Få succes online - deltag i to dages gratis workshop om digitale medier

Har du brug for viden og inspiration til at blive blandt de bedste på nettet? Trænger din hjemmeside og din tilstedeværelse på de sociale medier til et løft? Nu kan du tilmelde dig to dages gratis workshop om digitale medier i ErhvervsCentret. Bag dette tilbud står Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret samt Succes Online - et initiativ af Google i alliance med Erhvervsstyrelsen, PwC, DI, IVÆKST med flere. Ses vi? Det finder sted begge dage kl. 16.00-20.00:

Tirsdag den 9. maj 2017 og tirsdag den 23. maj 2017 i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve
Tilmeld dig her

Kom med på ny iværksætteruddannelse 

Du arbejder koncentreret og intensivt med din egen forretningsidé en gang ugentligt om aftenen i ErhvervsCentret i Greve. Den kompetencegivende uddannelse løber over tre måneder og udbydes af ErhvervsCentret i samarbejde med Copenhagen Business Academy. Der er plads til 16 deltagere med opstart: 

Torsdag den 7. september 2017 kl. 16.30-20.30 ​
i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve
Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget

 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

Nyt om Femern-forbindelsen


Få alle nyheder og fakta om Femern-forbindelsen, som med sine 18 km under Femern Bælt bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog.

Se alle nyheder om Femern Bælt her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej kontorer og mødelokaler i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Kontakt en virksomhedskonsulent

 

Kontakt en af Jobcentrets virksomhedskonsulenter og hør om mulighederne for at få en ny medarbejder til din virksomhed.

Mandag-onsdag: 8.30-15.30, Torsdag: 8.30-17.00, Fredag: 8.30-13.30

Telefon: 4397 8080 eller e-mail: virksomhedsservice@greve.dk

Læs mere og kontakt virksomhedskonsulenterne her

Må vi komme på virksomhedsbesøg hos dig? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune. Vi vil også godt lære virksomhederne bedre at kende og styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Så hvis du har lyst til at åbne dørene til din virksomhed, vil vores borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef meget gerne komme forbi helt uforpligtende til en kop kaffe og høre, hvordan du oplever det at være erhvervsdrivende i kommunen.    

 
Ring eller skriv til Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte: 36 91 50 04 
Mobil: 21 30 50 04 
tck@greve.dk

 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp