Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Greve Erhvervspris


Hvilken virksomhed fra Greve har fortjent at vinde Greve Erhvervspris 2014? Har du et godt bud på det, kan du nu indstille din favorit til Greve Erhvervspris 2014. Vinderen kåres af borgmester Pernille Beckmann den 23. april kl. 15.00-17.00 i ErhvervsCentret.  

Læs mere her

Greve Kommune vil give virksomhederne den bedste service  


Med den nye vækstpolitik har Greve Kommune fået et øget fokus på at skabe en endnu stærkere servicekultur i kommunen. Som et nyt tiltag har 35 kommunale medarbejdere med virksomhedskontakt fra Job & Socialservice, Teknik & Miljø, Byråd & Økonomi derfor været på et seminar om god servicekultur.

Læs mere her

1000 nye private jobs i Greve på kun to år 


Greve har haft en markant vækst i beskæftigelsen i de sidste 10 år. Fra 2011 til 2013 er der skabt 1000 nye private arbejdspladser i Greve. 

Læs mere her

Se Greve Kommunes nye turistbrochure


Den 16. januar 2015 udkommer Greves nye turistbrochure med stemningsfulde billeder og beskrivelser af Greve Kommunes mange attraktioner langs kysten, i bymiljøerne og på landet.

Læs mere her

e
ller se brochuren ved at klikke på billedet

Arrangementer

Bliv klogere på start og drift af egen virksomhed


På mødet vil vi se på planlægning af opstarten, selskabsformer, finansiering og vækst, og høre om overvejelser i forhold til kunder, salg, markedsføring og kundetilgang samt skat, moms, lokalplaner, lovgivning og dagpengeret.

4. februar kl. 17.30 - 21.00 i ErhvervsCentret i Greve
Informationsmøde for nye Iværksættere
Tilmeld dig her

Hvordan undgår jeg at blive stresset på jobbet?


Kom og få gode råd til at forebygge og blive fri for den stress, der kan ødelægge nattesøvnen, arbejdsglæden og effektiviteten. Sådan lyder tilbuddet fra ErhvervsCentret til virksomheder i Greve Kommune.

24. februar kl. 15.30 - 16.45 i ErhvervsCentret i Greve
Få tips og tricks til at holde stressen for døren
Tilmeld dig her

Anden information

Greve skal være et godt sted at drive virksomhed 


Faktisk ønsker vi at være blandt de mest attraktive erhvervskommuner i Danmark. Derfor er vi glade for at kunne præsentere Kommunens Vækstpolitik 2014-
2017. 

Se Vækstpolitikken her

Procedure, retningslinjer og muligheder


Transportvirksomheder kan se frem til en forbedret logistik og mobilitet i Greve, da der er åbnet op for kørsel med modulvogntog på udvalgte strækninger i Greves erhvervskvarterer. Virksomheder med behov for modulvogntog skal søge om tilladelse hos Vejdirektoratet gennem kommunen. 

Se vejledningen her

ErhvervsCentret tilbyder

Virksomhedsbesøg


Har du og din virksomhed lyst til at få besøg af Erhvervs- og Turistchef Tina Charlotte Koeffoed?

Direkte:     36 91 50 04 
Mobil:        21 30 50 04 
tck@greve.dk

Greve-Solrød ErhvervsService


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej mødelokaler og kontorer i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

frameld dig nyhedsbrevet    opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp