Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Kom med på ny iværksætteruddannelse i ErhvervsCentret 

Den kompetencegivende uddannelse ”Iværksætteri i Praksis” udbydes nu til borgere i Greve og Solrød af ErhvervsCentret/Greve-Solrød ErhvervsService i samarbejde med Copenhagen Business Academy.

Uddannelsen foregår en gang ugentligt om aftenen i ErhvervsCentret fordelt over tre måneder.

Deltagerne arbejder med at udvikle deres forretningskoncept og få styr på temaer som kunder, markedsføring, salg, jura og økonomi.  

Læs mere her

Bliv en haj til at styrke din forretning på nettet - sælg flere til mere

Få gratis hjælp fra nogle af Danmarks skarpeste digitale eksperter til at optimere din synlighed og salgsindsats på nettet.

Virksomheder i Greve og Solrød tilbydes et gratis forløb på to intensive Succes Online-workshops den 9. maj og den 23. maj 2017 kl. 16.00-20.00 i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve.

Læs mere her

Flere iværksættere i Greve og Solrød har fået vejledning i 2016

i 2016 er der gennemført flere hundrede vejledningssamtaler i ErhvervsCentret med Greve- og Solrødborgere, der opsøger gratis sparring og information. Det er 30 procent flere vejledninger sammenlignet med sidste år, viser en ny intern opgørelse.

Én af iværksætterne er 29 årige Luna Berglund, der med raketfart har lagt et flot guldæg med webshopbutikken Familiegaver.dk

Læs mere her 

Indflydelse og anerkendelse modvirker stress på jobbet

Kommunikation, åbenhed, ærlighed og opmærksomhed er vigtige værdier, der modvirker stress på jobbet. Også indflydelse på eget job og anerkendelse fra ledelsen kan forebygge, at stress ender i en overbelastning, et kollaps og en sygemelding.

Samtidig har den ansatte også selv et ansvar for at sige fra og bede om hjælp, når arbejdspresset føles for stort. 

Læs mere her

Ny digital selvbetjeningsløsning erstatter fysiske blanketter mellem virksomheder og Jobcenter Greve

Jobcenter Greve digitaliserer nu ligesom resten af Danmarks jobcentre ansøgningerne om løntilskud, virksomhedspraktik og voksenlære ved at indføre selvbetjeningsløsningen VITAS.

Den nye løsning sikrer, at alle nødvendige oplysninger til Jobcenter Greve bliver sendt med i første omgang og gør det muligt for begge parter at spare tid og ressourcer.

Læs mere her

Kom godt fra start som iværksætter og glem ikke salget

Kom med til opstartsmøde for nye iværksættere torsdag den 9. marts 2017 kl. 16.30-20.00 på Solrød Rådhus. 

Du møder bl.a. den succesrige transportmand Cliff Hofman, der på to år har bygget en solid forretning op med enmandsvirksomheden Truckmail gennem et målrettet og fokuseret salgsarbejde fra kontoret i Vækstfabrikken Greve i ErhvervsCentret.

Læs mere her

ErhvervsCentret søger erfaren erhvervs- og udviklingskonsulent

Interesserer du dig for erhvervsområdet? Har du en solid erhvervserfaring? Brænder du for at hjælpe og vejlede iværksættere og virksomheder? Sætter du en ære i altid at levere den bedste service?

Så er du måske vores nye erhvervs- og udviklingskonsulent. Ansøgningsfrist: kl. 12.00 den 10. marts 2017. Send den til tck@greve.dk.

Læs mere her

 

Følg os på Facebook

Hvis du følger ErhvervsCentret på Facebook, får du mulighed for at dele dine tanker, erfaringer og viden med andre virksomheder fra det lokale erhvervsliv.

VI BESTEMMER IKKE, HVAD DIT NÆSTE TRÆK SKAL VÆRE, men vi giver dig rig mulighed for sparring og netværk i ErhvervsCentret og Greve Kommune.

Læs mere her

Følg os på LinkedIn

Vi er aktive på LinkedIn - er du? I så fald kan vi mødes der. Husk at 'like' vores side, så får du også fx nyt om vores mange arrangementer for iværksættere og veletablerede virksomheder.

VI PLUKKER IKKE DE LAVTHÆNGENDE FRUGTER FOR DIG, men vi strækker os langt for vores lokale erhvervsliv samt lejere og gæster i ErhvervsCentret.   

Læs mere her

Aktuelt

 

Hold dig orienteret om nye udbud


Du kan løbende følge med i nye udbud her

Arrangementer

Kom med på ny iværksætteruddannelse 

Du arbejder koncentreret og intensivt med din egen forretningsidé en gang ugentligt om aftenen i ErhvervsCentret i Greve. Den kompetencegivende uddannelse løber over tre måneder og udbydes af ErhvervsCentret i samarbejde med Copenhagen Business Academy. Der er plads til 16 deltagere på første uddannelse med opstart: 

Torsdag den 23. marts 2017 kl. 16.30-20.30 ​
i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve
Tilmeld dig her

Kom godt fra start som iværksætter og glem ikke salget 

Mød andre håbefulde iværksætterespirer og få tips om salget af den succesrige transportmand Cliff Hofman, der vil dele sine erfaringer med at starte op som selvstændig. Kom med til opstartsmøde for nye iværksættere:  

Torsdag den 9. marts 2017 kl. 16.30-20.00 ​
på Solrød Rådhus, Solrød Center 1, 2680 Solrød Strand 
Tilmeld dig her

Få succes online - deltag i to gratis workshops om digitale medier

Har du brug for viden og inspiration til at blive blandt de bedste på nettet? Trænger din hjemmeside og din tilstedeværelse på de sociale medier til et løft? Nu kan du tilmelde dig to gratis workshops om digitale medier i ErhvervsCentret. Bag dette tilbud står Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret samt Succes Online - et initiativ af Google i alliance med Erhvervsstyrelsen, PwC, DI, IVÆKST med flere. Ses vi? De to workshops finder sted kl. 16.00-20.00:

Tirsdag den 9. maj 2017 og tirsdag den 23. marts i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve
Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget

 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her

Nyt om Femern-forbindelsen


Få alle nyheder og fakta om Femern-forbindelsen, som med sine 18 km under Femern Bælt bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog.

Se alle nyheder om Femern Bælt her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej kontorer og mødelokaler i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Kontakt en virksomhedskonsulent

 

Kontakt en af Jobcentrets virksomhedskonsulenter og hør om mulighederne for at få en ny medarbejder til din virksomhed.

Mandag-onsdag: 8.30-15.30, Torsdag: 8.30-17.00, Fredag: 8.30-13.30

Telefon: 4397 8080 eller e-mail: virksomhedsservice@greve.dk

Læs mere og kontakt virksomhedskonsulenterne her

Må vi komme på virksomhedsbesøg hos dig? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune. Vi vil også godt lære virksomhederne bedre at kende og styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Så hvis du har lyst til at åbne dørene til din virksomhed, vil vores borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef meget gerne komme forbi helt uforpligtende til en kop kaffe og høre, hvordan du oplever det at være erhvervsdrivende i kommunen.    

 
Ring eller skriv til Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte: 36 91 50 04 
Mobil: 21 30 50 04 
tck@greve.dk

 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp