Copy


Ny mand i Greve

Skal jeg kort præsentere mig selv, så er jeg ny mand i Greve, men ikke på disse kanter. Jeg bor i Solrød Strand sammen med min kone og vores to piger – og jeg tog medio september mine første skridt som erhvervschef i Greve – en opgave, jeg glæder mig til at løfte og udvikle.

Det er mit ansvar at gå forrest i den lokale erhvervsservice, i forhold til erhvervsfremme i Greve og i samarbejdet med Erhvervshus Sjælland. Der skal dermed navigeres i et farvand med mange forskellige aktører og mindst lige så mange forventninger.  

Jeg er meget bevidst om, at udviklingen i beskæftigelsen i Greve 'hviler' på jeres virksomheder, der er med til at sikre, at man kan få et job, og at folk kan forsørge deres familier. I er grundstenen i vores samfund med høj vækst og velstand. Hvis erhvervslivet ikke trives, får vi mindre velfærd. Det er mit drive. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at Greves erhvervsliv har gode vilkår, også i en tid farvet af restriktioner og udfordringer.


Jeg vil fortsætte arbejdet med at bygge bro mellem virksomheder, politik og myndigheder i Greve Kommune og for at det lokale erhvervsliv er politisk højt prioriteret, mens samarbejdet mellem virksomheder og myndigheder tages til et nyt niveau.

Tak for den varme velkomst – jeg ser frem til at hilse på jer ude i virkeligheden.

Simon Hauberg-Lund
Greves erhvervschef

Billedtekst: Simon Hauberg-Lund fotograferet i Håndværkerbyen.

TAK for jeres indstillinger til Greve Business Awards

Vi uddeler for første gang hele fem priser til Greves bedste virksomheder. Det er kun muligt, fordi vores generøse sponsorer RTM A/S, WINadvokater, LEMAN, WAVES og GreveSolrødErhverv støtter uddelingen.

I har i indstillingsperioden sendt ikke færre end 80 indstillinger til de fem priser. I har indstillet små som store, iværksættere, enkeltmandsfirmaer, lokale og internationale virksomheder, som alle er med til at tegne et positivt billede af Greves erhvervsliv.

I september mødtes de fem paneler, som består af repræsentanter fra en række af Greves mest markante erhvervsaktører, samt repræsentanter fra ErhvervsCentrets bestyrelse og Greve Byråd.

De nominerede og vinderne af de fem priser inden for Erhverv, Iværksætteri, Miljø, Uddannelse og CSR er nu udpeget.


Efter moden overvejelse har bestyrelsen og sponsorerne imidlertid besluttet at aflyse dette års Greve Business Awards, som skulle have fundet sted i november. Det sker på grund af Covid-19 og de deraf følgende skærpede restriktioner.

Det betyder imidlertid ikke, at prisuddelingen er helt afblæst. Tværtimod! Borgmester Pernille Beckmann og de øvrige panelformænd overrækker, i den kommende tid, statuetter og diplomer til vinderne, i virksomhederne. De fem prisoverrækkelser optages og offentliggøres via Greve Kommune og ErhvervsCentrets sædvanlige kanaler. 

De tilmeldte får direkte besked omkring praktikken i forbindelse med aflysningen.

Facebook
LinkedIn
Website
Email
Covid-19-restriktioner påvirker ikke din adgang til erhvervsservice

Greve-Solrød Erhvervsservice holder åbent for dig og din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os på telefon og mail, hvis du har brug for hjælp.

Alle vores tilbud er således åbne for erhvervsdrivende og iværksættere i Greve Kommune og Solrød Kommune.

Har du brug for hjælp, inspiration og sparring, specifikt i forhold til Covid-19, eller generelt, sidder vores erhvervskonsulenter klar til at hjælpe dig.

Der kan forekomme ventetid, men alle henvendelser og spørgsmål angående din virksomheds muligheder, pligter og rettigheder er velkomne.

Book et gratis og fortroligt telefonmøde allerede i dag på telefon 36 91 50 00.

Du kan også fange vores erhvervskonsulent Kitt Ambæk Henriksen på mobil 25 32 94 82 eller mail: kah@greve.dk.

Om Greve-Solrød Erhvervsservice

Visionære udviklingsplaner på Karlslundegaarden

Karlslundegaarden arbejder innovativt med løsning af store udfordringer, som måske kan føre til nye indtjeningsveje. Det gælder bl.a. afbrænding af hestemøg, som kan anvendes til biobrændsel – eller som måske kan presses til briketter og sælges fx til det lokale biogasanlæg.

Karlslundegårdens ejer og direktør, Gitte Schoubye Johansen og partneren, Søren Pram Nielsen, har haft besøg af Greves borgmester og kommunaldirektør.


Billedtekst: På billedet ses ejer og adm. direktør Gitte Schoubye Johansen og partneren Søren Pram Nielsen samt borgmester Pernille Beckmann og kommunaldirektør Claus Thykjær, da de besøgte Karlslundegaarden i september.

Læs omtalen af besøget på Karlslundegaarden

Lærerpladser er fremtiden

Hos Snedkermester Arne Pedersen er lærlingene en fast del af teamet. Når de altså ikke er på skolebænken. Det er nemlig med til at sikre både de unges og virksomhedens fremtid.

I Greve Kommune vil man gerne anerkende virksomheder som Snedkermester Arne Pedersen, der bidrager til at uddanne de unge. Det gør man blandt andet med en uddannelsespris, der uddeles i regi af Greve Business Awards.
 
–Det er vigtigt, at vi som kommune gør det attraktivt for Greves virksomheder at tage lærlinge, for hvis ikke de unge har mulighed for at få en elevplads, bliver de ikke udlært, og det betyder, at virksomhederne ikke kan skaffe den rette arbejdskraft. Det er samtidig vigtigt, at vi anerkender de virksomheder, som gør en forskel, og det gør vi blandt andet ved at uddele Greve Uddannelsespris, fortæller borgmester Pernille Beckmann. 

Læs artiklen om snedkermesterens initiativer

Krisehåndtering – et populært seminar

Steen Holm fra GreveHolm Consult fortalte om hvad en krise er, hvordan den håndteres og ikke mindst hvordan vi forbereder os på den næste. "For den kommer"!

Borgmester Pernille Beckmann fortalte om Greve Kommunes indsatser, og om Greve Business Awards.

Tre virksomheder, JRV A/S, Hovmand A/S og Nohrlund Cocktails, præsenterede hver deres håndtering af krisen i foråret.

Tak til Daniel Bauer Rasmussen, Søren Hovmand, Søren Aaman og Sydbanks Christian Jacobi, som fortalte om, hvordan banken kan være en samarbejdspartner og "ikke kun udlåner paraplyer i solskinsvejr".

Billedtekst: Billedet er fra eftermiddagsseminaret, i ErhvevsCentret, i september.

Vind eller forsvind udfordrede deltagerne

Deltagerne tog hjem med en masse refleksioner og nye ideer efter foredraget ”Vind eller forsvind”-arrangement.

Søren Glavind Lindhardt gjorde udfordrede deltagerne inden for online salg og kommunikation. For det handler ikke kun om at have en funktionel webshop. Det handler om at skabe en relation til sin kunde via hjemmesiden.

Tak til Søren for et inspirerende foredrag, og tak til deltagerne for den gode dialog.
LOKALT ERHVERVSKLIMA 2020

Lokalt Erhvervsklima 2020

Dansk Industri har i 2020, for 11. år i træk, taget temperaturen på det danske erhvervsklima i landets kommuner

Covid-19 forsinkede målingen, men den er nu er gennemført og DI behandler i øjeblikket analysesvarene.

Sidste år deltog flere end 7.000 virksomheder fra hele landet i DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse, hvor 93 af landets 98 kommuner for 10. gang blev målt og vejet af virksomhederne på en række parametre som fx infrastruktur, fysiske rammer og kommunens image.

Boost din virksomhed til vækst

Erhvervshus Sjælland tilbyder en temperaturmåling på din virksomheds aktuelle situation og procesrådgivning med tilskud.

Det nye acceleratorprogram booster iværksættere inden for digital udvikling eller bæredygtige teknologier. Ønsker du en hurtig acceleration af din virksomhed og arbejder du med digital udvikling eller bæredygtige teknologier?

DTU Link søger lige nu 10 startups til næste forløb af deres acceleratorprogram Early Impact, der begynder i januar 2021 og varer fem måneder.

Her får du inspiration til forretningsudvikling, metoder til at systematisere dine iværksætterdrømme, håndholdt sparring og støtte til at udvikle din virksomhed samt 40.000 kroner til indkøb af privat rådgivning. Desuden får du adgang til et af de bedste mentorprogrammer i Danmark hos DTU Science Park, hvor tre erfarne mentorer vil sparre med dig i et forløb på seks måneder.


Ansøgningsfrist: 31. oktober 2020.

Læs mere og indsend ansøgning

Kurser, workshops, foredrag, arrangementer, netværksmøder m.m.

Du kan læse mere og tilmelde dig vores spændende workshops, foredrag og arrangementer på ErhvervsCentrets hjemmeside.
Gratis foredrag: Start-Up Info-møde for Iværksættere

På mødet får du konkrete råd og værdifuld inspiration til opstartsfasen samt viden om, hvor der er gratis hjælp at få. Du møder rådgivere med specialistviden inden for jura, skat, moms, økonomi, salg og markedsføring m.m., som vil give dig viden og gode råd til opstartsfasen, forretningsudviklingen og belyse faldgruber i iværksætteriets tidlige faser.

Tirsdag 20. oktober kl. 16.30-21.00, på Solrød Rådhus
Læs mere og tilmeld dig

ONE DAY: Stærk omsætning – prioriter dit salg

En veltilrettelagt salgsindsats er afgørende, hvis du har ambitioner om vækst og overskud på bundlinjen. Men hvordan vurderer du din indsats, og hvad skal du prioritere fremadrettet for at skabe vækst i din virksomhed?

Du får her en unik mulighed for at målrette din salgsindsats og får lagt en 4-ugers handlingsplan, der kan være medvirkende til at løfte din virksomhed til næste niveau – på én dag.

Du står tilbage med en skærpet forståelse af salgsarbejdet og en konkret handlingsplan, der understøtter vækst og en styrket bundlinje i din virksomhed.

Onsdag 4. november kl. 9.00-16.00, i ErhvervsCentret
Læs mere og tilmeld dig

Kontakt Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød Erhvervsservice hjælper iværksættere og virksomheder med gratis vejledning og kurser.

Kontakt Kitt Ambæk Henriksen og Greve-Solrød Erhvervsservice 
på telefon 3691 5003 eller 
kah@greve.dk  

Læs mere her, hvis du er iværksætter

Meld dig ind i facebookgruppen for iværksættere

Kontakt en virksomhedskonsulent i Jobcentret  

 
Kontakt Jobcentret og hør om mulighederne for at få en ny medarbejder i din virksomhed.

Mandag-onsdag: 8.00-15.30, torsdag: 8.00-17.00 og fredag: 8.00-13.30

Telefon: 4397 8080 eller e-mail:
virksomhedsservice@greve.dk

Læs mere og kontakt virksomhedskonsulenterne
Greve et besøg værd
Facebook
LinkedIn
Website
Byråds- og udvalgsinformation
  • Byrådet
  • Integrations-, Beskæftigelses- og Ungdomsudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Plan- og Udviklingsudvalget
  • Skole- og Børneudvalget
  • Social-, Sundhed- og Psykiatriudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
Facebook
LinkedIn
Website
Email

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp