Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Gæt vinderen af Greve Erhvervspris 2014 og vind biografbilletter

 
Nu kan du vinde en biograftur til en værdi af 500 kroner, hvis du kan gætte hvilken virksomhed, der kåres som vinder af Greve Erhvervspris på torsdag. Du kan læse mere om konkurrencen på Greve Kommunes facebookside (facebook.com/grevekommune).

Nyheder

Firebrand Training Nordic A/S er en af de nominerede til Greve Erhvervspris


Firebrand Training Nordic har skabt 22 lokale jobs i Greve, har vundet ”Årets Microsoft Learning partner” pris fire gange og har modtaget Dagbladet Børsens pris som Gazellevirksomhed to år i træk.


Læs mere her


 

Virksomhedsbesøg på DANMIL A/S der er nomineret til Greve Erhvervspris


Siden 2008 har DANMIL fra Greveadressen skabt en sund og solid forretning med produktion af sterilfiltre.

Læs mere her
 

Blue Water Shipping A/S er med i kapløb om Greve Erhvervspris

Den danske transport- og logistikvirksomhed Blue Water Shipping, der opererer i hele verden, er en af de succesrige lokale virksomheder i Greve, som vokser, trives og engagerer sig i lokalsamfundet. Alene i de sidste tre år er 30 nye medarbejdere kommet på lønningslisten.

Læs mere her

 

Mød mand bag dansk planteblyant 


Når vinderen af Greve Erhvervspris kåres i ErhvervsCentret den 23. april 2015, fortæller iværksætteren Michael Stausholm om, hvordan han på kort tid via viral markedsføring har skabt et internationalt hit med en bæredygtig blyant, der kan plantes og blive til en blomst, krydderurt eller grøntsag. 

Læs mere her

Du kan stadig nå at tilmelde dig overrækkelsen af Greve Erhvervspris 2014 


ErhvervsCentret og Greve Kommune vil gerne invitere dig til at deltage i uddelingen af
Greve Erhvervspris 2014, som finder sted torsdag d. 23. april kl. 15.00-17.00

Prisen uddeles hvert år til en virksomhed i Greve Kommune, der blandt andet er i vækst og har bidraget til en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked.

Vi har også inviteret Michael Stausholm, direktør og stifter af Sprout Europe ApS, til at deltage i prisoverrækkelsen. Han vil fortælle om sit eget iværksættereventyr, idet han på kort tid har fået skabt et globalt brand med sine specielle blyanter.
Tilmeld dig her
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp