Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Greves erhvervsliv er mester i at skabe nye arbejdspladser


Erhvervslivet i Greve skaber nye arbejdspladser i rekordtempo. En ny vækstanalyse udarbejdet for Vækstforum Sjælland viser, at virksomhederne i Greve Kommune trives og skaber nye job i et bemærkelsesværdigt tempo, der ligger højere end beskæftigelsesvæksten i landets øvrige kommuner. I de seneste seks år har den årlige beskæftigelsesrate for Greve ligget på 2-3 procent svarende til 200-300 fuldtidsjob pr. år.

Læs mere her
 

Transportbranchen i Greve stortrives og vokser fortsat kraftigt


En af Greves styrkepositioner som erhvervskommune er transportområdet. Det går fortsat rigtig godt for Greves transport- og logistikvirksomheder, der er i vækst og skaber nye arbejdspladser i kommunen. I 2014 og 2015 er stigningen i beskæftigelsen for transportbranchen i Greve Kommune helt oppe på 46 procent svarende til 406 nye fuldtidsjob. Det viser en ny vækstanalyse udarbejdet af Center for VækstAnalyse.

Læs mere her 

 

Beskæftigelsen i byggeriet boomer i Greve


Greves bygge- og anlægsvirksomheder har så travlt, at de hyrer rekordmange nye medarbejdere for at følge med efterspørgslen. En ny analyse udarbejdet for Vækstforum Sjælland viser, at beskæftigelsen i byggebranchen i Greve Kommune er steget med 53 procent siden 2010, svarende til 500 nye fuldtidsstillinger, mod 8 procent vækst i beskæftigelsen i byggebranchen på landsplan og 13 procent for Region Sjælland.

Læs mere her

 

Detailhandlen blomstrer i Greve


Greve Kommune er et regionalt handelscentrum med gode muligheder for dagligvareindkøb blandt andet i Greves store shopping center Waves, der har 5,6 millioner besøgende årligt og trækker handlende til fra Københavns Vestegn og det øvrige Østsjælland. En ny vækstanalyse udarbejdet for Vækstforum Sjælland viser, at detailhandlen i Greve har en omsætning pr. indbygger, der er dobbelt så stor som i landets andre kommuner.

Læs mere her


 

Iværksætterne i Greve er gode til at skabe job


Nye job i Greve skabes ikke bare af store, veletablerede virksomheder men også af borgere, der springer ud i en tilværelse som selvstændig erhvervsdrivende. Nye tal udarbejdet af Center for Vækstanalyse for Vækstforum Sjælland viser, at jobskabelsen i iværksættermiljøet lå væsentlig over regions- og landsgennemsnittet i 2013, hvor iværksætterne i Greve efter to års eksistens i gennemsnit havde skabt to job hver. Også på etablerings- og overlevelsesraten ligger Greve højt.

Læs mere her 

Fra freelancer til succesfuld selvstændig - vil du også være iværksætter?


Er du ledig, freelancer eller i arbejde, og overvejer du at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Så kan du nu på et gratis møde for nye iværksættere få afklaret, om du skal springe ud som selvstændig og finde ud af, hvad det kræver af dig for at komme godt fra start. Du får tips og tricks af sprogunderviser Runa Hasse Ludvigsen, der på få år selv har skabt en sund forretning som selvstændig med kontorplads i Vækstfabrik Greve i ErhvervsCentret.

Læs mere her 
 

Greve Kommunes lokale erhvervsmentorkorps er nu en realitet


Femten erfarne og kompetente erhvervsfolk fra Greve har takket ja til at blive optaget i Greve Kommunes nye lokale erhvervsmentorkorps, der er målrettet lokale iværksættere i kommunen. Erhvervsfolkene mødtes den 17. maj 2016 til et kick-off møde i ErhvervsCentret. Her blev de informeret om de politiske visioner bag tiltaget, der er en del af Greve Kommunes vækstpolitik og handlingsplan.

Læs mere her 

Aktuelt

Hold dig orienteret om nye udbud


Du kan løbende følge med i nye udbud her 
 

Arrangementer

Opstartsmøde for nye iværksættere

Mød en række rådgivere med specialistviden inden for f.eks. jura, skat, moms, økonomi og finansiering m.m. Kom til Start-op møde for nye iværksættere 

torsdag den 16. juni 2016, kl. 16.30 - 21.00, i ErhvervsCentret, Greve - Korskildelund 6, 2670 Greve.

Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget
 
 

Anden information

'Blå Avis' for Femern-underleverandører


Femern A/S har åbnet en markedsportal, som skaber kontakt mellem de store konsortier og underleverandører.

Se markedsportalen her
 

Registrér din virksomhed i Greve Kommunes leverandørregister


I Greve Kommunes leverandørregister kan leverandører oprette sig med henblik på at gøre sig selv synlige, når kommunen indhenter tilbud i henhold til Greve Kommunes politik for konkurrenceudsættelse.

Gå til leverandørregistret her
 

Nyt om Femern-forbindelsen
 

Få alle nyheder og fakta om Femern-forbindelsen, som med sine 18 km under Femern Bælt bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog.

Se alle nyheder om Femern Bælt her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød ErhvervsService hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej kontorer og mødelokaler i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Kontakt en virksomhedskonsulent


Kontakt en af Jobcentrets virksomhedskonsulenter og hør om mulighederne for at få en ny medarbejder til din virksomhed.

Mandag-onsdag: 8.30-15.30, Torsdag: 8.30-17.00, Fredag: 8.30-13.30

Telefon: 4397 8080 eller E-mail: virksomhedsservice@greve.dk

Læs mere og kontakt virksomhedskonsulenterne her

Må vi komme på virksomhedsbesøg hos dig? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune. Vi vil også godt lære virksomhederne bedre at kende og styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv. Så hvis du har lyst til at åbne dørene til din virksomhed, vil vores borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef meget gerne komme forbi helt uforpligtende til en kop kaffe og høre, hvordan du oplever det at være erhvervsdrivende i kommunen.    

 
Ring eller skriv til Tina Charlotte Koeffoed og aftal et besøg:
Direkte: 36 91 50 04 
Mobil: 21 30 50 04 
tck@greve.dk
 
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by MailChimp